Güncellemeler
+1 yıl
Aramayan sormayan yazmayan bir insana ne yapılır? ↗ değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Şimdi daha önce de yazmıştım Benim 15 yıllık bir arkadaşım var aynı okuldan mezun olduk kendisi kadın ikimizde bedensel engelliyiz Ama tabii ki onun sorunları ve engel durumu biraz daha fazla ama bu durumu kullanıyor, yani her zaman için kendini haklı görüyor ailesine haksızlık yapıyor dediğin dedik hesabında bir insan, bugün annesi ile konuştum annesi bayağı dert yandı sonra kendisini aradım telefonumu açmadı ve geri dönüş de yapmadı Instagram üzerinden yazıyorum geri dönmüyor WhatsApp üzerinden yazıyorum zaten profil fotoğrafını falan her şeyini kaldırmış, Ben de açıkçası durum böyle olunca Instagram'da ikimizin olduğu fotoğrafı tamamı ile kaldırdım Ben de bundan sonra mesafe koymayı düşünüyorum. Hayır hep ben mesaj atıyorum bir derdin var mı bir sıkıntın var mı diye hep ben soruyorum onun bana hiç sorduğu yok.
böyle yapmam ne kadar doğru olur?

09 Ağustos 2022 Salı Saat 20.57
Abi benim de bir arkadaşım var evlendikten sonra değil de kendi işini kurduktan sonra çok değişti artık beni sormaz oldu benimle buluşmak istemez oldu. Ben de bu durumdan dolayı çok dertliyim ki benim de arkadaşım kız ve 19 senelik ilkokul arkadaşım
O zaman sende ona göre davran kardeşim
Engel atılır
Yapsam mı
Rica ederim
İrtibat kesilir.
Engel mi atayım
Cevap
3Cevap
Seni önemseyen bir kişiyi sende önemseme abi
Aynen öyle yapacağım
Çöp kovasına at geçmiş i
Teşekkür ederim
Engel at
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?