Sevgilimden başkasına nude attım çok pişmanım napıcam?

Arkadaşlar öncelikle merhaba ya benim çok güzel giden bir ilişkim var 1 yılımız olmak üzere sexchat yapıyoruz hep sevgilimi çok seviyorum ama gelin görün ki bir üçüncü kişi var eskiden benden hoşlanan biri lanet olsun onu tanıdığım güne. Yani bu üçüncü kişi sanaldan birisi realde görmedim tanımıyorum başka şehirde yaşıyor her neyse bir gün yine mesaj attı gece vakitlerinde işte konuyu bir şekilde cinselliğe getirdi falan ben de o an gittim sevgilime yolladığım iç Çamaşırlı fotoğrafı yolladım ona bu olay 1-2 ay önce falan oldu ama o kadar pişmanım ki yemin ederim asla bacağımı bile sevgilimden başka erkek görmemiştir ama o an ne oldu bana bilmiyorum arkadaşlar ve bu aralar sürekli aklıma o yaptığım hata geliyor tövbe ediyorum ama yemin ederim vicdan azabı çekiyorum sevgilim o kadar iyi bir insan ben onu hak etmiyorum ve o üçüncü kişiyi her yerden engelledim sildim ama inanın o kadar berbat hissediyorum ki kendimi napıcam bilmiyorum ben sevgilimi kaybetmek istemiyorum o benim için her şeyden kıymetli bu durumu ona anlatırsam benden ayrılır ve asla beni affetmez hadi diyelim bir mucize oldu affetti ama asla güvenmez ve yüzüme vurur sizce bu olayın üstünü kapatmalı mıyım ve and ettim bir daha böyle bir yanlışım olursa direkt açıklayıp hayatından çıkıcam ki hiç sanmıyorum öyle bir hata yapıcağımı bu vicdan azabı bana bir ömür yeter :((( napıcam ben ya? lütfen akıl verin:(Bir anlık gaflete düştüm..

Sevgilimden başkasına nude attım çok pişmanım napıcam?