Akraba oluyor kendisi ve numaramı almış işte, numaram olduğu halde Snapchattan yazıyor. Numaramı aldıktan sonra WhatsApp üzeri yazdı bir iki defa, sonra Snapchattan ekledi ve sonra ordan yazmaya başladı. Ve şöyle bir huyu var, benim açımdan çok gizemli, mesajları siliyor falan. Daha önce Instagramda yazdığında, ertesi günü veya birkaç gün-bir hafta sonra mesajları silmiş oluyordu ve bendende bir kere mesajlarımızı silmemi rica etmişti. Şimdi her yazışında veya sohbet Snapchat üzeri, ne alaka? Snapchatta yazan erkek güvenilir mi? Mesafemi koymam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel güncel..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel güncell
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akraba olduğu için ortaya çıkarsa rezil olmak istemiyor. Akraba olarak neyin oluyor?
Ablamın eşinin kuzeni.
Rezil olunacak bir şey yok. Sadece hal hatır soruyor konuşma bitiyor sonra
Laf söz olur diyedir. Belki bir ilişkisi vardır. Bence ilerlet
Aynen bir ilişkisi varken ilerleteyim, ne mantıklı ama, kutlarım sizi
Elbette ilerlet. Böylece meseleyi anlayabilirsin
Arkasında iz bırakmayan bir adamın meselesini nasıl anlayabilirsin? Tanımıyorsunda. Konuşmayı kesmek en mantıklısı. Aldatılmak istemem
İzleri sen toplayabilirsin. Ekran görüntüsü al sakla. Konuşmayı sen kessen de o tekrar ulaşır
Ulaşacağını zannetmiyorum. Ulaşsada boş olur.. öyle gizemli erkeklerle işim olmaz
Nasıl istersen
çok gizem ver bunda
uzak dur
Diyorsunuz? Ne gibi. Bir sürü kız ile konuşma gibi mi? Ve erkek ve Snapchat olayı neden bu kadar büyütülüyor?
kendine göre farklı platformlarda güvenlik önlemi alıyor,
bu kadar güvenliği ön planda tutan mutlaka bir şeyler saklıyor ve kimsenin görmesini istemiyor,
daha popüler yerler varken anlık iletişim sağlamak yerine daha zor bir yol seçiyor
Zaten Instagramını bi açıyor bi kapıyor. Sonra WhatsApp durumunu bi gizliyor herkese bi gizliden çıkarıyor ve sıkça durumunu değiştiriyor. Ya nokta koyuyor, ya uyuyor koyuyor falan filan
sorunlu biri
uzak durulacak biri
Haklı olabilirsiniz.. herkes bir değil ama abisi, erkek kardeşi ve babasıda biraz şeymiş, kız-kadın olayları ama oda sessiz, bu yüzden ne yaptığından kimse haberdar değil.
uzak dur üzülürsün
Ablamda aynısını diyor, sildim Snapchattan, numarasınıda aynı şekil. Yazar mı meçhul.. zaten isteseydi, ciddi düşünseydi, harekete geçer, bir şeyler yapardı
uzak dur ve geri gelirse bir anlık gavletle hayatını bu canım idame ettirme
Yok inşAllah olmaz öyle.. dediğin gibi bir hevesle tamam diyorsun ama gerisi hüzün ve acı olur.. her nasip vaktine esirdir neticede.. biraz daha sabr edicem 🥲
afferim
acele etme
verende o alan da o
Öyle.. şu an kalbim cidden pıt.. 💔
Her şey menfaat olmuş.. gerçek sevende çıkmıyor ki.. çok safım hemen inanıyorum insanların dediklerine, sözlerine, samimiyetine
kalbine ve duygularına inan
birileri mutlu olacak diye sen mutsuz olma
doğru bildiğini yap
hislerine güvennn
Evet, öyle yapmam gerek. Zaten bu bahsettiğim kişide emin değildi hislerim, hem pozitif, hem negatif bakıyordu, ama şimdi eminim. Olsun istemiyorum. Biri sevdiğini falan söylüyordu ve gerçekten çabalıyordu ama onude istemedim, neden bilmiyorum ama ısınmadı için.. bakalım nasip ne gösterecek