Babam çok kötü birisi. Sürekli herkesle kavga eden, küfür eden, bağıran çağıran biri
Sevgilimle tanıştırmak istemiyorum onu da benden soğutacak diye ne yapmalıyım
Babam çok kötü birisi. Sürekli herkesle kavga eden, küfür eden, bağıran çağıran biri
Sevgilimle tanıştırmak istemiyorum onu da benden soğutacak diye ne yapmalıyım
Selamlar,
Öyle ya da böyle eğer gerçekten ciddi bir gelecek düşünüyorsanız zaten tanışacaksınız. Bence sevgilin ile bu durumu mutlaka bir konuşmanda fayda var. O da babanın gerçek karakterini bilsin ve yarın öbür gün karşılaştıkları zaman bir sürpriz ile karşı karşıya kalmasın. Hem böylelikle de senden soğumamış olur.
Senin yerinde olsam dediğim gibi yaparım ben kendisiyle mutlaka baban hakkında konuşurum. Bana göre bu konuyu anlayışlı bir şekilde yaklaşacak belki de babanla tanışmak istemeyecek. Ya da çok da mantıklı ve doğru bir yol bulacak.
Eğer sırf babanın iki sözüne kanıp senden soğuyacaksa zaten bırak soğusun belki de bu sayede sevgilinin gerçek yüzünü görmüş olacaksın hemen olumsuzluğa kapılma çünkü insan birini seviyorsa biriyle sevgili olduysa ne olursa olsun onun yanında olur buna hiç kimse ve hiçbir şeye engel olamaz dediğim gibi sevgilin babanın iki sözünü aldığını senden ayrılacaksa bırak ayrılsın bir an bile yanında durmasın böyle birine ihtiyacın yok
Babanla tanıştırmama durumu tamamen hayal bana göre çünkü bir şekilde tanışacaklar bahsettiğin kişiler biri sevgilim biri baban tanışmamaları mümkün değil o yüzden bence tanıştır gitsin uzatsanda tanışacaklar çünkü kısa tutsan da tanışacaklar bundan kaçarın yok bu durumu kabullen
Hiç tanıştırma sevgilini iş ciddiyete binince niyetini söyle, sonra bir görmesi mantıklı. Baban haklı ne bilecek belkide kızı ile eğleniyordur diye düşünebilir, baban hayata negatif veya kötü bakabilir bu deneyimlerinin olumsuz olduğunu gösterir ama sen kızısın duyguları daha ağır basacak, neyse çok yazdım sevgilin acele etmesin yoksa iş bk olur.
Cevap
6Cevap
Babam kötü biri , küfür eder bağırır kavga eder , bir daha düşün baban gerçekten kötü biri mi?
bu saydıkların yeter mi onu kötü biri olarak görmene.
Daha anlamadıklarım da var evet kötü birisi
Anlatmadıklarım*
Dikkat et , baban ters biri anladığım kadarıyla , ateşle oynama
Sen bunu sevgilinle babanı çok kötülemeden uygun bir dille anlat zaten oda seni seviyorsa bu durumlara takılmaz icin rahat olsun iş ciddiye binince zaten tanışılacak o zaman ailelerde olcagi icin cok sorun olcagini dusunmuyorum ha diyelim ki oldu insan ailesini secemiyor ve her ailede var illaki sorunlar o yuzden ne utan nede kork işim olmaz diye
Senin yaşına ve yakın tarihte evlenmek istemene bağlı. Çok fazla yüz göz etmek istemiyorsan kısa sürede evleneksen tanistir ya da zamanını bekle.
Babam agresif sinirli biri henüz babamla seni tanıştırmak istemiyorum diye açık açık söyleye bilirsiniz
İlişkinizin boyutuna bağlı evlenmeyi düşünüyor be ciddiyseniz ilişkinizde ileriye adım atacaksanız tanıştır tabi ki
Baban tüm dünyaya kötü olsa bile sana karşı iyi biri olur. Korkma bence en azından başka yerden duyma tehlikesi kalmasin
Babam karşıdır böyle şeylere, isteme olmadan tanışamazsınız falan diyerek geçiştir istersen.
Anlat nasıl birisi olduğunu öyle tanışsın, beklentiyi ona göre ayarlasın eğer istiyorsa.
ben tanistirdim ve acikcasi cok pisman olmustum. sonradan alistilar birbirlerine fakat baban oyle birisiyse birde sikinti erkek arkadasina durumu anlat ondan sonra tam olarak karar versin
Bence sevgililik döneminde aileyle tanıştırmak iyi değil aile karışıyor kötü olup üzülünce de aile kızıyor hayalkirikligi oluyor yani
Sevgiline durumu anlat. Kaçış nasılsa olmayacak, bilgisi olsun bari
çok istiyorsa beyefendi gelip istesin seni
Çocuğa anlat bence bu drumu
Belki ona yapmaz
Direkt böyle söyle
Tanıştırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?