pff defalarca olmaz dedim ama dün yine açtı konuyu. Düzgün ahlakı olan, işi gücü yerinde, eli bol, yemeği temizliği yapan, ne kıskançlık ne kısıtlama hiçbir sorun yaratmayan , aksine birlikte gezip tozmayı sevdiğim birisi. Ama çocukluktan beri arkadaşız ve hiç ona duygusal bakmadım. Dün yine açtı konuyu ve hemen kestirip atıyorsun, hiç şans vermiyorsun dedi. Annesi de sever beni, çok iyi kadındır. Yani evlensem cidden kafam çok rahat olur ama işte olay benim kesinlikle yakınlaşamayacak olmam, olmaz işte 😅
Siz olsanız şans verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet yakın ve iyi anlaştığım kız arkadaşım bana teklif etse şans veririm
Evlilik bu.. Ne şansı?
Deneme-yanılmayla olacak şey mi..
demekki tipini begenmiyon yoksa erkek ve kadın yakın arkadaş olamaz. bir yerde muhakkak çekim olur. eğer bir şey hissetmiyosan bulaşma hiç.
Yok yok şans falan verme haa
Nedenmiş o sksjz
Benle evlencen jcjcjcjc
Ya sen adım atana kadar ben çoluk çocuğa karışırım sksks
Ohooo daha ne kadar atım atayım beee jcjxjxjxjs
Çık gel iste snxixhd
Üni açılınca geleceğim jxjxjxc
Gelme ulan yenisini bulacağım sksks
Yar etmem seni uleynnnn nckcksks
Yıllardır neredeydin sjzjzj
Telefonunda bir alo uzaklığındaa
Ne bileyim ya bi alıcı gözle bakmayı denesen olmaz mı bu kadar iyi bir adamı bulamayabilirsin
Bazen onu ben de düşünüyorum ama sonuçta evlilik yani, öpüp ilişkiye giremem yapamam. Çok iyi biri ama birlikte büyüdük neredeyse
Olsun bence kafanda bir engel var onunla alakalı belki hayatının bir evresinde sevdin sonra kafanda engelledin bunu bilmeyerek yaptın öyle de kaldı. Ama hiç ilgin yoksa yapacak bir şey de yok yoluna bakarsın, belki de hayırlısı bu olur Nereden bilebiliriz ki
o gözle bakmadığım için olmazdı ya
Aklın ve mantığın olmaz diyorsa zorlama
Vermem