Ciddi ciddi Cihangir'de oturmak istiyorum orada doğmuş büyümüş veya orada oturan biriyle evlenmek istiyorum peki böyle birini nasıl bulucam elit bir yer tam benlik bide tek başıma gitsem babam göndermez bu sebepten dolayı tek çarem ordan biriyle evlenmek sizce ne yapmam lazım? Yaşım daha 19 mezuna kaldım üniversitesiye hazırlanıyorum cihangir'de oturan biriyle evlenebilir miyim? Birde İstanbul'da yaşıyorum Anadolu yakası ama ailemle yaşadığım yer
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cihangire ayak uydurabilicek misinde bunu istiyosun
Uydurucam tabi ki ayak uydurmuyucak ne varmış
Pek sanmiyorum. Senin gibi cok kisi geldi gitti buralara ayak uyduramadi ;)
Görücez 🙂
Kendi çevresinde de ki kişilerle evleniyorlar genelde
Niye cidden öyle mi oluyor
Evet, çünkü daha iyi anlaşılıyorlar ve Cihangir de yaşayan kızların çoğu da güzel erkeklerin çoğu Yakışıklı olması gibi
Tüm herkes bana çok güzel kızsın diyor ayrıca sporcuyum
Kim diyor mesela? Hiç gerçek hayatta yakışıklı erkekten teklif aldın mı çok fazla? Sosyal medyadan değil tabiki
Instagram'da 13.000 takipçim var
Yolda yürürken bile alıyorum
Instagram'dan çok fazla takipçin olması güzel olduğunun anlamına gelmez. İş okul ortamında vs çok fazla yakışıklı erkek teklif ettiyse demek ki güzelsin. Ben 6 sene Cihangir de yaşadım oraları bilirim çoğu dış görünüşe çok bakar.
Yolda yürürken bile çıkma teklifi alıyorum sen düşün 🙂
Keşke nasılım konu etiketinde paylaşsaydın yorum yapardı millet
Ben herzaman farkediliyorum tatlım cihangirden biriylede evlenicem çatla
Ne alaka ya 😂 Ben sana çirkinsin inanmıyorum sana demedim ki
Umarım bulursun ama neden özel olarak Cihangir? Beşiktaş, Bebek, Nişantaşı falan olmaz mı? 😂
Cihangir olucak sen kudur nasıl çıldırdın ama
Bende Cihangirliyim zaten
Sallama hadi naş
Yoo sallamam ama sana da bakmam bu arada, hadi naşş
Defol varoş
Ajajaj bakmam diyince nasılda kudurdu bakmam sana asla. Kendi çevremmden biriyle evlenirim.
Senin çevrende senin gibi vizyonsuzdur yırtık poşetler
Yok baya elit çevrem var. Sana bakmam
Hsgsgsgsgrsd kesin öyledir Mandaval
Sjsjs kudurmaya devam. Benim seviyemde değilsin
ÇATLA
Ajajwwjwjssjsjsjs
🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿
Aksjaajajwjwjwwjwj
Cihangirin yerlisi almaz seni :)
Niye almaz pardon
Cihangirde oturan kendi kesiminden birisiyle evlenir. Kendine kapak attırmaz
Güzel olduğum için alır alır sen merak etme
Piyasada güzel kadın dolu elini sallasan güzel zaten
Ben tescilli güzellerdenim
o zaman miss turkey falansındır :) O zamanda ünlü olursun oynasın iki dizide ister cihangir ister bebek 4. levent takılırsın kafana göre madem
karşı taraf da senin gibi düşünürse işin zor
Ne alaka şimdi
Karşı taraf da kendisi gibi elit bir kız olsun derse?
Ben elitim zaten
Senin durumunu bilmediğim için bişey diyemem ama elit değilsen o iş yaş.
Çok zor iyisi mi dersine çalış
Niye zor olsun
Birincisi evlenmekten bahsediyorsun evlenmek o kadar kolay bir şey değil ikincisi Cihangir diyorsun cihangir'dekiler zengin insanlar zengin insanlar nasıl zengin oldu sanıyorsun aptal insanların orada işi yok sırf evlenmek için evlenmek saçmalık ayriyeten cihangir'de bir avuç insan var senin kriterlerine uyacak onlar da bulman imkansıza yakın �şte bu yüzden zor
Görüceksin ordan biriyle evlenicem
Neden oradan biriyle evlenmek istiyorsun kendi ezikliğini bastırmak için mi o zaman kolay gelsin
Neden bu kadar sinir yaptın zoruna gitti? Ailem okumuş kültürlü ablam savcı sen bizim ailenin elitliğini biliyor musun? Ben sporcuyum ödüllerim var sen bence eziksin
Zoruma giden bir şey yok
Kim olduğunun ve nerede yaşadığını bir önemi yok içinde özünde bir eziksin ondan bahsediyorum çünkü insanlar evlenmek için eş adayı seçerken kişiliğe akla uyuma falan bakarken sen cihangirli olmasına bakıyorsun Instagram'da güzel resimler paylaşıp kendini süper gösterip özünde boş olan o kadar çok insan var ki sen de onlardan biri gibi davranıyorsun bütün mesele bundan ibaret
Ayy sanane benden vizyonsuz varoş
O zaman soru sormayacaksın ezik
Sen ezik demeseydin hiç polemiğe girmiyicektik kendin başlattın çünkü bastırılmış duyguların var Cihangir'den kimse senin önüne çöp atmaz kızlar kafasını kaldırıp sana bakmaz çıldırıyorsun deliriyorsun az ötede oyna
Ben seni incitmek için ezik demedim durumun farkına varman için söyledim bir dost tavsiyesi gibi düşün ama sen olayı bir çatışmaya sürükledin ayriyeten Ben de bir sene cihangir'de yaşadım bu da sana kapak olsun
Ozaman insanlarından cihangirin çevresinden bahsedebilirdin direk ezik demen doğru mu sence?
Elit takılmaya çalışmakta bir aşağılık kompleksi vardır tabanında bu duygu vardır aşağılık kompleksinin diğer ismi eziklik duygusudur yukarıda elit derken böyle gösterişli Üstün takılmaya çalışmak altında bunu barındırır bu yüzden ezik dedim mik insanlar kendilerini değersiz olarak görürler bu yüzden bunu bastırmak için üstünlük psikolojisine girerek bunu kamufle etmeye çalışırlar olayın özü budur senin farkına varmanı istediğin şey buydu eğer dikkatli okuduysan görüşümde oradaki insanlarla ilgili bazı şeylerden bahsettim zaten
Elitim zaten elit takılmama gerek yok ki
Yav he tamam konuyu kapatalım biz anlaşamayız
Cihangir'de oturucam kudur
Skttr git banane
Hehe çatlıyon