Güncellemeler
+1 yıl
@koylukizizeyno yaptığınız çok ayıp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
insan olmadıgı için takma kafana insan en azından başka bir bahane bulup ayrılır bu kadar kırıcı olmaya ne gerek var
Boyleler yüzünden tanışma teklifi etmeye korkar oldum ya herşeyi iyi hoş tam evlenmelik diyorsun ama tipe gelince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ya bi de tipsiz biride değilim ama anlamadım gitti
üzüldüm senin adına kalbin çok kırılmıştır ama maalesef böyle insanlar var bende tanıştıgım birinin sadece tipini beğenmemiştim ama resmini attıktan hemen sonra konuşmayı kesseydim tipiyle alakalı oldugunu anlayacaktı bende biraz daha sohbet ettim ve en sonunda da başka bir bahaneyle konuşmayı kestim. Direk insana senin tipini beğenmedim demek gururunu inicitir rencide olur. boş ver yapcak bişey yok kalbi iyi gelen insanlarla karşılaşman dleğiyle
Bakın efendim ben evlenme aşamasındayken az bi süre kala aldatıldım.
Ben annemi babam yüzünden kaybettim kadın intihar etti hem öksüz hem yetim kaldım tek başıma kirada kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışiyorum evlenirken kardeşlerle tüm maddi konuda pek destek olamayacaklari için birikim yapmaya çalışıyorum sırf daha çok para biriksin diye yeri geldiğinde bilerek aç yattım iş yerinde öğlen verilen yemeklerle idare ettim kışın doğalgazı yakmadim yeterki daha çok para biriksin diye ama annesi bu halde paran yetmez diyip bi arkadaşının oğluyla kızının arasını yapmış o çocuğun evi arabası ve maaşı yüksek bir işi varmış kızda onunla olup beni aldattı ben çok peşinden koştum bi ay boyunca yalvardım çok ama çok çabaladım en son tamam dönüyorum dedi döndüm dedi ama bi iki saat sonra ortada hiç bir şey yokken beni her yerden engellemiş ertesi gün minibüste karşılaştık elinde gül parmağında yüzük vardı onunla buluşmaya gitmiş eve dönüyordu beni neden engellediğini sordum önceki gün yani döndüm diyip engellediği gün istemeye gelmişler söz takmışlar yani böyle alçakça bi ihanete uğradım bu benim ikinci sevgilimdi ilk sevgilimde aldattı gittiydi.
Ben eşim olacak kadını çok severim ama bilirim ki mühim olan söylemek değil hissettirebilmektir, mesela ona yemek yaparım, en sevdiği kitabı okurum ona, üşürse koşar pike getirir örterim üstüne, dışarı çıksa camda yolunu gözlerim, hasta olsa sabaha kadar başında beklerim, ağlarsa onunla ağlar onunla gülerim, bebek gibi boynumda uyuturum mesela başını okşayarak, gece yanımda yattığını görünce çok şükür bugünde beraberdik der şükrederim, şükür namazlari kılarım hayatımda olduğu için, sabah uyanınca ilk onu görünce mutluluktan utkum tutulur onu izlerim o uyurken öylece sessizce, tüm ömrümü hayatımı onun mutluluğu için harcarım onu Allah'ın emaneti bilir onun rızani kazanmak için çabalar dururum ömrümü yolunda harcarım, yaralarını sarmaya çalışırım bir daha yara almamasi için kalkan olurum bir annenin yavrusunu sahiplenmesi gibi sahiplenirim, bi abinin kardeşini koruması gibi korur kollarım, bir baba gibi alırım kanatlarımın altına, arkadaş gibi dinlerim yeri gelir eğlendiririm.
Hep yanında kalırım , konuşmasa susar beklerim onu.
Ben o öyle böyle sevmem, güzel severim onu yormadan kırmadan üzmeden ağlatmadan severim.
Ama maalesef yapılan bu saygısızlık zoruma gitti 😔
Kaba ve terbiyesizler her cinste var maalesef. Takma kafana dostum.
Hiç hoş bir davranış değil ama bu tarz insanlar var maalesef.
buny bize değil ona sorman lazımdı ama artık zaten soramazsın
Tiple sevgili olmanın hiçbir manası yok. Bazı ergenler bunu anlayamaz.
Erkektir o ya da erkeklerden intikam alıyordur hasta beyinliler mevcut sitede
Kadının öküzü @koylukizizeyno
Bakın efendim ben evlenme aşamasındayken az bi süre kala aldatıldım.
Ben annemi babam yüzünden kaybettim kadın intihar etti hem öksüz hem yetim kaldım tek başıma kirada kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışiyorum evlenirken kardeşlerle tüm maddi konuda pek destek olamayacaklari için birikim yapmaya çalışıyorum sırf daha çok para biriksin diye yeri geldiğinde bilerek aç yattım iş yerinde öğlen verilen yemeklerle idare ettim kışın doğalgazı yakmadim yeterki daha çok para biriksin diye ama annesi bu halde paran yetmez diyip bi arkadaşının oğluyla kızının arasını yapmış o çocuğun evi arabası ve maaşı yüksek bir işi varmış kızda onunla olup beni aldattı ben çok peşinden koştum bi ay boyunca yalvardım çok ama çok çabaladım en son tamam dönüyorum dedi döndüm dedi ama bi iki saat sonra ortada hiç bir şey yokken beni her yerden engellemiş ertesi gün minibüste karşılaştık elinde gül parmağında yüzük vardı onunla buluşmaya gitmiş eve dönüyordu beni neden engellediğini sordum önceki gün yani döndüm diyip engellediği gün istemeye gelmişler söz takmışlar yani böyle alçakça bi ihanete uğradım bu benim ikinci sevgilimdi ilk sevgilimde aldattı gittiydi.
Ben eşim olacak kadını çok severim ama bilirim ki mühim olan söylemek değil hissettirebilmektir, mesela ona yemek yaparım, en sevdiği kitabı okurum ona, üşürse koşar pike getirir örterim üstüne, dışarı çıksa camda yolunu gözlerim, hasta olsa sabaha kadar başında beklerim, ağlarsa onunla ağlar onunla gülerim, bebek gibi boynumda uyuturum mesela başını okşayarak, gece yanımda yattığını görünce çok şükür bugünde beraberdik der şükrederim, şükür namazlari kılarım hayatımda olduğu için, sabah uyanınca ilk onu görünce mutluluktan utkum tutulur onu izlerim o uyurken öylece sessizce, tüm ömrümü hayatımı onun mutluluğu için harcarım onu Allah'ın emaneti bilir onun rızani kazanmak için çabalar dururum ömrümü yolunda harcarım, yaralarını sarmaya çalışırım bir daha yara almamasi için kalkan olurum bir annenin yavrusunu sahiplenmesi gibi sahiplenirim, bi abinin kardeşini koruması gibi korur kollarım, bir baba gibi alırım kanatlarımın altına, arkadaş gibi dinlerim yeri gelir eğlendiririm.
Hep yanında kalırım , konuşmasa susar beklerim onu.
Ben o öyle böyle sevmem, güzel severim onu yormadan kırmadan üzmeden ağlatmadan severim.
Ama maalesef yapılan bu saygısızlık zoruma gitti 😔
öküzden bile beter bu
boş ver hocam sen raad ol o seni kaybetmiş
Takma reis boş ver
Olur böyle şeyler shsbsjks
Yaaa üzücü :((
O ifşa var hehe 😆
Ne kadar ayıp ya
Ayıp etmiş
Olabilir böyle şeyler takma