Güncellemeler
+1 yıl
İyi niyet demekki hep can yakıyor bu hayatta
Yaa aslında bakın sevgilim var ve gerçekten seviyorum ama bir arkadaş sıkıntıdaydı kız ve derdini dinledim ve yardımcı olmaya çalıştım ama hiçbir duygu olmadan. Aldatmış sayılmam dimi sevgilimi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen dert babasi misin? Derdim var diye senin moralini bozup kendine cekmek icin oyun oynamis o kiz iletisimi kes seviyorum dedigin kizdanda gizli sakli is yapma
Aslında psikolog olmak isterdim o yüzden evet dert dinlemeyi seviyorum. Hayır ben onu asla üzemem onu gerçekten seviyorum
Ne desem bilemedim sevgiline durumu anlattinmi peki ben olsam kiskanirdim sahsen eşim olsun sevgilim olsun benden baska bi kadinin derdini dinlesin istemezdim ismi gecmesi bile soz konusu olamaz
Yaa bak cidden erkek de olsa dinlerim. Sorun cinsiyet değil. İnsanlara yardım etmeyi seviyorum sadece
Cok insancilsin pskolog ol o halde yasin kac okuyomusun
Okuyorum yaa ama psikolog olmayı annemgil olmaz o iş diyince bıraktım
Canin skilir moralin bozulur diye annen onay vermedi sanirim haklida baska meslek mi kalmadi
Mnatıklı görmedi işte abla ama zaten sevdiğim mesleği okuyorum ama psikolog da olmak isterdim
Meslegin ne ablacim
Abla meslek demeyelim de daha yani okuyorum ama bilgisayar mühendisliği ki cidden seviyorum
abla sence hata ettim mi
Hayirlisi hakkinda
Teşekkür ederim sağol
Neden edesin yatmis gibi konusuyosun o kisiyle derdini dinleyip bseyler mi yasadiniz da kafana taktin bu kadar
Elbette ki hayır zaten sevgilim olduğunu da biliyor. Zaten sevdiği çocuk hakkında falan yardım istedi de denebilir ama abla ben işte bilmiyorum yardımcı olmak hoşuma gidiyor. Mesela sende yardım istesen kolay kolay kıramam ki öyleyim napim ama sevgilime çok değer veriyorum hatta o benim en değerlim ama işte onu incitmek istemem asla
Benim derdim cok o yuzden artk agzimi yormak istemiyorum kimse bana cozun uretip destek vermiyo cunku...
Abla bak onu anlayamam zaten ama işte bazen anlatmak bile çok rahatlatıyor sonuçta. Hele karşıdaki seni yargılamıyorsa asla işte o zaman inan bana hem daha rahat hemde hafif hissediyorsun ve bende insanların böyle hissetmesini veya böyle hissettirmeyi seviyorum
Keskeee keskee bende hafifleyebilsem yuzum gulsee artik...
Anlat be ablam istersen
Yarin anlatirim uykum geldi canim sende gizliden cik bi zahmet
abla soruyu ben sordum çıkamam ki sen çıkabilirsin anca
Yarin cikarim mesaj atip takip edersin beni
Senaaydinnn alt taki yorumdaki kiz benim iste
Peki ablacım sen nasıl istersen
haa takip ettim abla
İb nes iniz erkekler
abla niye öyle dedin
Lan ne alaka
@ruhe_0 fjfjjdf