Sevgilim küfür ediyor?

sevgilim genel olarak küfürbaz bi insan lakin bana hiç etmezdi yanımda dahi anormal bi durum olmadıgı sürece ne başkasına ne bana etmezdi ama son tartışmalardan sonra bana gevşek demişti sinirlendiği için herhangi bir şeye bilmem naparım küfürünü etmişti affetmiştim. Sonra tekrar bi kavgamız olduğunda iyice suyunu cıkarmıştı tamamen ilişiğimi kesmiştim ayrılmıştım. Bnden 2 gün sonra bir sürü özürler vs diledi böyle olsun istemedim, çok üstüme geldin kendimi tutamadım vs vs bir şeyler dedi bi kadın olarak kırılmak tavır almak hakkım değil mi? Ben de dedim ki hatasını anlasın biraz uzak kalayım yüz vermeyim diye donuk cevaplar verdiğim için yine sinirlendi bana ilk defa şahsıma ağır küfürler etti çok zoruma gitti ağladım. 2 gün sonra ses attı özür diledigine dair arkadaşlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Sevgisinden, ilgisinden hiçbir sorun yaşamadım. Tek sorun bu ve bu konu benim çok çok ince çizgim ailesine karşı da kaba birisi bu arada yani bazen oluyor iyi ama genel olarakta sinirlendiginde her küfürü eder ailesine ne diyorsunuz aramızda da 7 yaş var
Sevgilim küfür ediyor?