Bir yıl birlikte yaşadık çok güzeldi şimdi ayrı yaşıyoruz yeniden birlikte yaşabilmek için evlenmemiz gerekiyor ama ben evlenmekten korkuyorum çünkü araya aileler falan girecek bir sürü problem ben sadece onunla yaşamak istiyorum Bu düşüncemi söylediğimde morali bozuluyor evlenmek istemediğini söylüyorsun farkındamısın beni sevmiyormusun falan diyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bizde mi hata acaba millet evlenmek isteyeni arar biz onlardan kaciyoruz🤦🏻♀️
Evet valla aslında başta tam tersiydi ben evlenmek istiyordum o erteliyordu ama ben sonradan akıllandım mı nolduysa asla evlenmek istemiyorum bu seferde o sardı evlenmeliyiz diye
Bende aile mevzularindan korkuyorim ama ben seni koruruyorum diyor valla bilemiyorum
Koruyorum derken ailene karşı mı
Korkuyorum. Onun ailesinden kaynana dirdiri vidi vidi
Ayy aynen bende ne biliyim onun ailesine hizmet falan etmek istemiyorum ya da düğün gibi saçmalıklarda istemiyorum sadece onu istiyorum
Ayni kafadayiz valla. Ama ben baştan dobra dobra dedim aileni istemiyorum onlara yakin yaşamam bir aile etkinliğiniz olursa istemezwem gelmem falan filan. Ama icim rahat degil boyle komple küsseler ailesiyle biz yolumuza onlar yoluna olsa cok cicek gibi olar
Ben öyle şeyler demedim hiç desem depresyona falan girer arada saçma sapan şeyler diyor evlenince annemgildede kıyafetlerimiz durur istediğimizde gider kalırız istediğimiz kadar falan diyor saçmalama gider kendin kalırsın çok istiyorsun falan diyorum Yani ailesini istemediğimi tam olarak karşıma alıp konuşmadım terkederse diye ama alttan alttan söylemeye çalışyorum jdj Evlenmek istemiyorum evlilik berbat bir şey falan diyorum direk ona bile morali bozuluyor Kendimi kayınbabama kahve yaparken kaynanama çay koyarken hayal edemiyorum sırf bu anlar yaşanmasın diye bile evlenmek istemiyorum 🥲🥲
Seninkinde ana kuzulugu seziyoeum valla. Benimki genel olarak benim dedimlerimi kabul ediyor
Benimkise dediklerimi kabul ediyor genelde ama dediğin gibi ana kuzusu kesinlikle annesine aşkım bebeğim falan diyor telefonunda bin tane annesiyle fotoğrafı var Sürekli annem seni çok seviyor çok beğeniyor falan diyor o dedikçe kusasım geliyor
Iyy igrendim valla
Terkedilirim diye korkma bence ne istedigini acikca belirt. O seni kaybetmekten korksun sen degil
😢😢😢😢 sonrada neden evlenmek istemiyorsun diyorlar
Sorma ya milletin catlak anasinin dirdirini mi cekicem diyorsun
Aslında ailesi yanlış bişey yapar yapmaz söyliyim diye düşünüyordum şimdi tanımıyorsun bile tanımadığın insanları nasıl istemiyorsun der falan diye düşünmüştüm
Birde arkadaşlarım falanda tanıyor ailesini çok tatlı annesi falan diyorlar misafirliğe falan gidiyorlar çok seviyorlar niyeyse ben daha tanımadan tüm aile bireylerinden nefret ediyorum jdj
Valla o zaman ailenle ayni evde oturmam falan gibi kirmizi cizgilerini soyle. Deki ev ustune ev olmaz. Nasil özelimiz olacak bilmem ne
Ya sen ben olabilir misin ayni durum bendede. Benimkinin annesi de beni cok seviyor da ben hala tanismaya gitmedim sgaga
Yok onları dedim zaten yakın bir yerde bile oturamam asla diye Onlara tamam tamam işimizin yakın olduğu yerde otururuz zaten falan dedi Ben dört yıldır ailesiyle tanışmamak için resmen mücadele ediyorum hdhd Kız kardeşi var 18yaşında ergen bieşy onunla bari tanış diyor her seferinde işim çıktı falan diyorum daha kaç sene kaçıcam bilmiyorum Ama gerçekten tanımadan hepsinden nefret ediyorum şu an tanısamda bu kadar nefret edermiyim acaba jdj
Benimde 3 sene oldu kaçıyorum. Evlenirken tanisiyorum is ciddiye binince diyorum kaciorum sgaga
Hacı birde senin görümce deridn varmis
O zaman daha cok nefr3t ederskn bence bir laf dediler diyelkm daha cok batar gözüne
Sorma hem abisi var hem kız kardeşi Çocuk esirgemeden olsaydı keşke vallahi jdj Arkadaşlarımın hepsi çatır çatır evlendi inanamıyorum nasıl evleniyorlar jdjd Bende istemeye geldiklerinde görürler önce sen benim ailemle tanışmalısın falan diyorum
Benimkininde 2 erkek kardesi var görümce aratmazlar bence. Bende hep oyle diyorim ya keske çöpsüz bir üzüm olsaydi diye. Valla etrafimdaki herkes evleniyor
Öyle kötü bişey deseler ben haklı olsam onlar suçlu olsa işime gelir ömür boyu küsmeye sebep olur
Bende oyle düşünüyorum da kocamiz olacka insan ne dusunecek bakalkm
Eltin olur iki tane ne güzel djdj Biz bir yıl birlikte yaşadık allahtan yoksa şimdiki kadar bile evlenmeyi düşünmezdim hadi yanılıp yenilip evlendik diyelim yüz yıl falan çocuk yapmak istemiyorum bin kerede söyledim sevgilime bana hala instadan bebek videoları atıyor çok tatlı diye delircem gerçekten jdjd
Biz beraber yasamadik ama cocuk mevzusu falan acilinca sen ne zanan istersen ne kadar istersen diyor o konuda sansliyim acikcasi. Dogumun nasjl zor bisi oldugunu kadina nasil etki ettigini falan boyle korkutucu korkutucu anlattim
Benimkinede ne dersen tamam aşkım diyor ama kafasına ne koyduysa yapıyor Hem sen ne zaman evlenmek istersen o zaman evleniriz aşkım diyor hemde geçen gün annem beyaz eşya bakmaya gidin gelinim beğensin sende ödeye koyarsın maaşınla dedi gidelim mi diyor Zorla arabasını değiştirdim onun borcunu ödesin beyaz eşyayı falan unutsun diye hdh
Ya kanka o tip erkekler sıkıntı asla dinlemez seni evlenincede kafayi yersin
Tek başınayken iyi çok seviyorum birlikte yaşarken çok mutluyduk sonra memleketimize döndük ailesiyle yaşamaya başlayınca daha farklı biri gibi Yeniden birlikte yaşasak hakimiyetime alırım da artık birlikte yaşamak için evlenmemiz gerekiyor
Valla ben birlikte de yaşamadım ne olcak bakalım
Neyse olmadı boşanırız yapıcak bişey yok jdj
Valla evlenesim hic yok once evlenmem lazim bosanmam icin sgaha. Ama tabi boşanmakta bir secenek
Otuz yaşına falan girince artık mecbur evlenirim diye düşünüyorum istemesemde tabi sevgilim o zamana kadar bana sabredebilirse kdj
Eder mi bilmem ama etmezsede s. et kaynana derdin olmaz miss
Tek sorunda kaynana olsa sevgilimde zaten çok kıskanç saçmak sapan takıntıları var nefes alsam bana niye haber vermedin diycek birisi o yüzden evlenmemek en iyisi
Seninki tam manyakmis he
Bazen evlensek belki nasıl olsa evlendik benim diye düşünür daha rahat ederim çok karışmaz herşeye diye düşünüyorum ama tam tersi artık karım diye daha çok mu karışır bilmiyorum
Bence daha cok karisir gibime geliyor
Dahası var mı bilmiyorum dahası kimse görmesin diye eve hapsetmek falan herhalde jdj
Koy bi kavanoza istersen tursumu kur de sgagaga
Zevkle yapar jdjd Saçımı boyattığım için savaş çıktı en son ilk insana falan dönmemi istiyor her gün makyaj kavgası kıyafet kavgası
Aboo bu cek fena kizzz. Tası tasa vurup ateste yakayım mi son magara adamim deseydin
Bunla evlenilmrz valla haklisin sen
Evlenilme onu biliyorumda asla ayrılamıyorumda çok seviyorum nasıl yontucam bilmiyorum her gün inat kavga savaş ve aşkla sona eriyor jdj
Allah hayırlısını versin kanka senin icin ictenlikle soyluyorum.
Amin inşallah kanser olmadan
Ailene ne dedin peki bu durum icin sevgilinle kalmak isteyince…
Onların haberi yoktu başka şehirde yaşıyorduk
Ama hic mi sormadilar kiminle yasiyorsun ya da ne bilim gormeye falan gelmediler mi merak edip kizimiz nerde kimlerle yasiyor diyerekten..
İkimizinde evi vardı zaten ya onda kalıyorduk ya bende ailem geldiğinde o kendi evine gidiyordu
Heee o zaman yine isiniz saglammis ama biraz bosa kira olmus olmadi mi onca ay, aileniz bir kere gelecekte yilda o zaman donecek evine de ise yarayacak…
Yok sadece ailem için değil ikimizinde evi vardı zaten sevgili olmadan öncede Maddi açıdan bir sorunumuz yoktu zaten
O zaman rahatmissiniz tabi. Kari koca gibi mi yasadiniz o zaman ayni yatakta yani her seyi dolu dolu gercek ciftler gibi falan mi..
Evet çok güzeldi
Ciftli yatak bende alicam bir dahakine @kuz gibi yayilmasini seviyom da bende😁aaa bu arada cift yataga ailen dusunmedi mi bu kizin nesine yetmiyor neden bunu aldin kizim diye falan
Yok zaten çift kişilikti yatağım önceden de şimdi de öyle Sevgilimin evindeki tek kişilikti ama onada sığıyorduk
Hahahah tek kisilik o da epey zor olur yaa insan duser rahat edemez falan. Senin de her seyin oncedenmis mashallah😅
İmam nikahı kıy aynı evde yaşayın
Resmi nikahla evlenmekten ne farkı olucak o zaman
Bi nevi evlilik gibi oluyor tam olmasa da karşı tarafın da gönlü hoş olur
Yine aynı şey olucak ki sevgilim bunuda kabul etmez o direk evlenelim istiyor
Neden evlenmeden yaşayamiyorsunuz simdi
Öğrenciyken birlikte yaşıyorduk şimdi ikimizde ailemizin evine döndük
Dpst hsyatı yasa