Tartışma sonrası buhram?

iyi akşamlar herkese öncelikle kendimden örnek vermek istiyorum yaşım 26 aylar önce bir kadınla tanıştım internetten 40 yaşında allah var çok güzeldi evli değildi 4 ay boyunca çok iyiydi bana karşı ben ona karşı fazla yoğundum maddi manevi destek oldum her zaman yanındaydım her yalnız kaldığında kötü hissetiğinde vesaire son 1 aydır bana davranışları çok değişti çok yoğun çalışıyordu gittiği geldiği saati biliyordum her fırsatta konuşalım mı musaitsen diyordu bana karşı değiştikten sonra her buluşmamızda konuştuk sordum ettim düzeilir gibi oldu ama düzelmedi vurdum duymaz ve umursamaz gibi davranıyordu bir gün yazıyor bir gün görüldü atıp günlerce yazmıyordu bende dayanamadım buluşalım dedim onun için hediyeler almıştım hazırlamıştım o gün tamam dedi benden önce eşinden ayrılan kadın arkadaşıyla buluşması gerektiğini söyledi bende tamam işin bitince yaz bana gelir alırım seni bırakırım eve yarım saatte olsa göreyim dedim tamam dedi hediyerini vermek için hazırlandım bana akşam 10 da mesaj attı "canım beni arkadaşın yeğeni bırakıyor eve" beynime kan sıçradı resmen bunu yazdıktan sonra netini kapattı ara ara açtı görüldü attı o gece dönmedi bana açıklamadı bile bende haklı ağzıma geleni saydım ertesi gün engellemiş beni neydi bu şimdi kaç gündür bekliyorum açmasını engeli uyuyamıyorum aklımdan çıkmıyor aynı şehirde olmanın en kötü yanı da onu hatırlatıyor bazı mekanlar ver buluştuğumuz gün aklımdan çıkmıyor çok güzeldi herşeyiyle o gün sizce nedir bu açar mı döner mi hatasını anlar mı yaptığı çok küstahça ve saygısızca bir hareketti

Tartışma sonrası buhram?