Aşk İlişkileri Konuşurken zamanda yolculuk yapıyormuş gibi hissettiğiniz biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yanındayken size zamanı unutturan biri var mı hayatınızda? Konuşurken zamanda yolculuk yapıyormuş gibi hissettiğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Maalesef yok 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşk anlamında değil ama bir sürü arkadaşımla konuşurken öyle oluyor. Onlarda bunu söyler zaten. Zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım diye. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl @Neveaşıkbiri var 💕 1 1 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Kalbim 🖤 Yorumla
LZ_Deadman Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Eskilere dair bir şey olmadıkça hayır.Anlık olarakta hayır. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onunla konuşurken zaman ışık hızında geçiyor.🙄 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Var tabi :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maalesef yok
Aşk anlamında değil ama bir sürü arkadaşımla konuşurken öyle oluyor. Onlarda bunu söyler zaten. Zaman nasıl geçiyor hiç anlamadım diye.
@Neveaşıkbiri var 💕
Kalbim 🖤
Eskilere dair bir şey olmadıkça hayır.
Anlık olarakta hayır.
Var, şükür.
Evet var
Onunla konuşurken zaman ışık hızında geçiyor.🙄
Hayır yok.
Annem
Çok şükür var evet
Var tabi :)
Evet var.