Tanıdık karşı cinsle etkileşim?

Merhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ben ortaokuldayken annemin kuzeninin çocuğu olan bir kızla Facebook üzerinden tanıştım. Kızın fotolarını ilk gördüğümde kızı beğenmiştim ve bu sosyal medya üzerinden sohbet etmeye başladık. Bir süre sonra ben ona 'Sen kendini güzel buluyor musun?' diye bir soru yönelttim. İlk başta o cevaplamadı, bense üsteleyince o bana 'Niye hep aynı soruyu sorup duruyorsun, cevaplamak istemiyormuşum demek anla!' dedi ve bundan sonra mesajlarıma bakmamaya başladı. Tabi ben o sıralar küçüktüm ve böyle iletişimim biraz kötüydü. Gel zaman git zaman birkaç sene konuşmadık ve o Facebook kullanmamaya başladı ama bu sene bir İnstagram hesabı açtı. Ben ona takip isteği attım o kabul etmedi. Bunun üzerine ben ona mesaj attım ve mesajımda kendimi tanıttım ve onun hayatının nasıl gittiğini sordum ve eskisi gibi olmadığımı falan deyip takip isteğimi kabul etmesini ondan rica ettim. Bunun üzerine takip isteğimi sildi ve sonra bana engel attı. Sizce neden beni engelledi tam olarak? Beni takıntılı olarak gördüğünden mi yoksa hayatında biri olduğundan mı muhtemelen sizce?

Tanıdık karşı cinsle etkileşim?