Aşk İlişkileri Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz yüzde kaç? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor 🌸 Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz var mı? Güncellemeler+1 yıl 🌸✨🌸✨🌸 Eski sevgilinle barışma ihtimaliniz yüzde kaç? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Eskiden sevdiğim adamı tekrardan sevme olasılığım düşük bayağı düşük 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok olsaydı da barışmazdım 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Barışmam. Hani gerçekten bitmiş ve üzerinden zaman geçmişse tekrar eşelemeye ihtiyaç yok. İki tarafıda üzecek bir durum 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Eski eskimiş ki adı eski olmuş.. hiç işim olmaz Denedi, muhatap olmadım 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ölüler mezardan çıkamayacağına göre öyle bir ihtimalden de söz edemeyiz 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ben isterdim sanırım. Ama öyle bir ihtimal sanırım yok. Artık bende istemem zaten.. 1 0 Yorumla
mavi_papatyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Aynı kitabı baştan okumaktan farkı yok kesinlikle önermiyorum biten bitmiştir eskide kalan maziye gömülmeli fazla duygusallık insanı aptal eder 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yalnızlığın tadına varmışken sevgili filan istemiyorum. Böyle çok huzurluyum 😍 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sıfır sıfır sıfır öyle bir ihtimal bile yok çok şükür 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sevgilim olmadı hiç şimdikiler ayrıl barış nereye kadar. 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sıfır. Ayrılık sonrası sözünde durmayıp yaptığı karaktersizliklerinden sonra asla barışmam. 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Olmaz artık biri beceremeyen ikinciyi hiç beceremez 0 0 Yorumla
theangelsq Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. en sevdiğim sevgilimse uçarak atlarım keko modundan arındıysa 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kanka sence ne yapmalıyım 1 3 Yorumla sierravista +1 yıl Hangi konuda kanka giyim mi Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yok kız Yorumla sierravista +1 yıl Neydee 😂 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hiç yok % 0 😱 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geri geliyor arada 10 gün falan havadan sudan sohbet ediyoruz bakıyorum duygusal bağlıyor hemen kavga çıkarıp küstürüyorum djsjsj olmaz bizden 0 1 Yorumla 1terazikadınıı +1 yıl Bu benim taktik ama😂👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gay olup, zamanında kıskandığı kankamla çıkmaya başladığı için %0 0 1 Yorumla Alissse +1 yıl Oooov Yorumla
Marina32323267jjbh Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Karaktersizligini varlığımla birkez daha ödüllendirmem.. bendeki yerini çok yadirgadi ağır geldi kaldıramadı pust 1 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yüzde bir bile değil. O kadar yok yani. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilim yok ki Maalesef 😔 0 0 Yorumla
hesapsiz7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sıfır. Biten bir şeyi tekrar yaşama huyum yok 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hepsi evli, çoluk çocuğa karıştı. 0 0 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eski sevgilim olsaydı bu ihtimal imkansız olurdu 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yüzde 0 öyle bir ihtimal yok olamazda 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eski sevgililerimi tekrardan hayatıma almam 0 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne eskici ne antikacıyım o yüzden yok 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayrıldıysam sebebi vardır 0 0 Yorumla
sevenlerintercihi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Eski eşlide kaldı önüne bakmak lazım 0 0 Yorumla
Limonlugazozz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sıfır çünkü yeni bir sevgilim var🤭 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. %0 çünkü evlendim kendime yeni bir sayfa açtım 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ay aklıma getirdin gıcığı 😑 o yazarsa anca 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1 diyelim değişik olsun 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sıfır 😂 1 0 Yorumla
Btl34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 102% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. %0 hiç yok 0 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüzde sıfır 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zerooooo hayir yok 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Milyonda sıfır 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öyle bir ihtimal yok 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öyle bir ihtimal yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Eskiden sevdiğim adamı tekrardan sevme olasılığım düşük bayağı düşük
Eski sevgilim yok olsaydı da barışmazdım
Barışmam. Hani gerçekten bitmiş ve üzerinden zaman geçmişse tekrar eşelemeye ihtiyaç yok. İki tarafıda üzecek bir durum
Eski eskimiş ki adı eski olmuş.. hiç işim olmaz
Denedi, muhatap olmadım
ölüler mezardan çıkamayacağına göre öyle bir ihtimalden de söz edemeyiz
Ben isterdim sanırım. Ama öyle bir ihtimal sanırım yok. Artık bende istemem zaten..
Allah korusun düzeyinde
Aynı kitabı baştan okumaktan farkı yok kesinlikle önermiyorum biten bitmiştir eskide kalan maziye gömülmeli fazla duygusallık insanı aptal eder
Yalnızlığın tadına varmışken sevgili filan istemiyorum. Böyle çok huzurluyum 😍
sıfır sıfır sıfır öyle bir ihtimal bile yok çok şükür
Sevgilim olmadı hiç şimdikiler ayrıl barış nereye kadar.
Sıfır. Ayrılık sonrası sözünde durmayıp yaptığı karaktersizliklerinden sonra asla barışmam.
Olmaz artık biri beceremeyen ikinciyi hiç beceremez
en sevdiğim sevgilimse uçarak atlarım keko modundan arındıysa
Kanka sence ne yapmalıyım
Hangi konuda kanka giyim mi
Yok kız
Neydee 😂
Hiç yok % 0 😱
Geri geliyor arada 10 gün falan havadan sudan sohbet ediyoruz bakıyorum duygusal bağlıyor hemen kavga çıkarıp küstürüyorum djsjsj olmaz bizden
Bu benim taktik ama😂👍
Gay olup, zamanında kıskandığı kankamla çıkmaya başladığı için %0
Oooov
Karaktersizligini varlığımla birkez daha ödüllendirmem.. bendeki yerini çok yadirgadi ağır geldi kaldıramadı pust
Onunla barışalım evlenelim inan gidip dinlenmeye razıyım 😞😞
Öyle bişeyin imkanı uzayda yok.
Yüzde bir bile değil. O kadar yok yani.
Aynı suda kaç kere yıkanır insan?
Eski sevgilimle aram iyi zaten
Sevgilim yok ki Maalesef 😔
Sıfır. Biten bir şeyi tekrar yaşama huyum yok
Hepsi evli, çoluk çocuğa karıştı.
Eski sevgilim olsaydı bu ihtimal imkansız olurdu
Yüzde 0 öyle bir ihtimal yok olamazda
Eski sevgililerimi tekrardan hayatıma almam 0
-0