Bu fotoğraflar eski sevgilimle bana ait. Bu tarz şeyler çekip pintereste yüklüyorduk ayrılınca oradan kaldırmıştım ama hâlâ zaman zaman çıkıyor karşıma. Neden bilmiyorum ama uzun zaman sonra bunları görünce özlediğimi hissettim, belki karşısına çıkarabilirsem o da aynı şeyleri hissedebilir. Bunu nasıl yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir fotograflami özledigini hatirlayacak. Biraz mantık lütfen
Aklıma gelmiyordu bile. Takipleştiğim bir çocuk ilk fotoyu storysinde alıntılamış karşıma çıktığında özlediğimi fark ettim.
Aynen canım fotoğrafdaki hatun kesin sensindir
anonim paylaştım fotoğrafları her zaman o yüzden kanıtlamaya lüzum bile duymuyorum kimseyi inandırmak zorunda değilim
Hahsjdfk hangi yılda çekmiştiniz peki
2019
Hayırlı akşamlar
Eskiden hayır gelse bit pazarına nur yağardı tatlım.
Ya çok özledim, üzerine hayatıma giren insanlar oldu ama onun gibi olamadı kimse gerçekten.
Seninkisi apar topar yarana yara bandı yapıştırmak amaçlı olduğu için olmuş. Bu her zaman aynı olacağı anlamına gelmez.
Apar topar değil 3 sene beraber olduk. 2019 aralıkta ayrıldık üzerinden de 3 sene geçti. Düzgün ilişkim olmadı sadece ilişki denemelerim oldu. Onun yaşattığı hisleri ve ilişkiyi kimse bana yaşatamayacak eminim.
Fazla büyük konuşuyorsun. Ama bu normal çünkü ilkler asla unutulmaz ve özeldir bebeğim. Yani boyle düşünmen gayet normal.
Bunu atıp hayırlı akşamlar yazanın kafası da ne bileyim
işte cesaret işte metanet seni tanımak istiyorum yiğidim...
Bu senmisin oha
evet
Böyle biri karşıma çıkmaz umarim
böyle biri derken?
C@rıl cıplaksın heryerini elletiyon bune böyle, c@nsellikte yasamişsindir iğrenç
Çıplak değilim mahrem yerlerim kapalı. Ayrıca önüme gelene elletmiyorum sevdiğim insan o her dokunuşu ayrı özel. Cinsellik de iğrenç bir şey değil hepimiz iki insanın birleşiminden dünyaya geldik.
Ne anlatiyon ya 10 sevgili yap 10uyla yat normal biseymis gibi anlat midesizsin kaybol surdan
Arkadaşım saçma canım konuşma. Tek bir düzenli ilişkim oldu o da bu fotoğraftaki insanla. Ne yaşadıysam onunla yaşadım 3 sene beraber olduk. Ne öncesi ne sonrası onun gibi olmadı. Önüme gelenle yatmıyorum ben o sevgi güven kolay kazanılan bir şey değil.
Kendini savunma evleniceğin adamada anlatirsin yaşadiklarino ve fotolarida gösterirsin o kadar karakterliysen
Fotoğrafları göstermem sadece fotoğrafların varlığından bahsederim gizlemem. Ben bunları yaşadım beni kabul edecek insan böyle edecek. Senin gibi yobaz birisini de zaten ben istemeyeceğim için bir sıkıntı yok merak etme sen/
fake hiakyeler fake fotolar
Fake değil?
O sen misin cidden
evet benim düz insan vücudu zaten ekstra bir şeyim yok ki
Öyle zatende neden böyle şeyler çekiyodun ki
couple goals internette görüyordum hoşuma gidiyordu ben de çekmek istedim sevgilim de kabul etti o şekilde
Mide bulandırıcı
Bizim hoşumuza gidiyordu ilgi de görüyordu herkes beğenmek zorunda değil tabii