Kavgalardan soğudum içimden gelmiyor?

Neredeyse on aya yakın bi ilişkimiz vardı her günümüz neredeyse beraberdi çok şey yaşadık ikimizin de neredeyse her konuda ilki ama kavgalarımız sıklıkla oluyordu son zamanlarda ben başlatıyordum bi gün benimle ilgilenmiyorsun diyip tartıştım ki büyük bi ilgisizlik değildi iki gündür zaman bulamıyorum demişti her şey güzeldi de o kavgadan sonra soğudu konuşuyorduk ama çok soğuktu zaman verdim birkaç gün ona sonra buluştuk ben dayanamayıp ağladım yanında sarıldık mutlu mutlu ayrıldık ordan tam anlamıyla düzelmemişti zaten huyu o kavgadan sonraki buluşmadan hemen sonra yumuşamıyordu neyse arkadaşlarına kalmaya şehir dışına gitti beni saatler sonra yazıyordu konuşurken samimiydi ama günde sadece birkaç mesajdı sorunca da haklısın ama zaman bulamıyorum dışarıdayız vs diyordu bazı özel sebeplerden dolayı dışarıda telefonu eline almadıpını biliyorum ona bağladım ama yine dayanamıyordum çok üzülüyordum bir gün patladım bi anda sonrasında olmadı düzelmedi benden soğuduğunu hâlâ sevdiğini kaybetmek istemediğini ama yorulduğunu bağlarımızı koparmak istemediğini ilerisinde tekrar olmak isteriz belki falan dedi sevgiliyken açtığımız son görülmesini kapatmadı Instagramda ilk günler kız eklemeye başladı ben çok kısıtlıyordum ekleme onu bunu diye bitirdikten sonra yaptı çok fazla takip ettiği yok bakıyorum açık ayrıldıktan üç gün sonra yazdım benden soğuduğunu tekrarladı beni sevdiğini hiçbir şeyi unutamadığını falan söyledi ama bana ayrıca çok sinirli olduğunu kırılmayayım diye sakin konuştuğunu söyledi ben yine düşün tart konuşalım dedim şu an fikirlerim bu yönde değişirse bildiririm dedi sizce dönüşü olur mu

Kavgalardan soğudum içimden gelmiyor?