+1 yılvalla güzel kızlar bize bakmaz diye gidip teklif etmediğimiz için , güzel kızlar ya boşta kalıyor ya da çirkin erkeklerdeki özgüven sayesinde tekliflerini edip onlar kapıyor.. o yüzdendir büyük ihtimalle :) acaba biride benim için diyormudur " o bana bakmaz yeeaa" diye? belki bakcam nerden biliosn.. seven varsa gelip konuşsun bence: P :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bende gitmek istemem mileletim ayaginaa
- +1 yıl
o yüzden hep kaybediyoruz :D tamam red edemeyeceğin bir teklif sunayım sana.. %95 indirim 12 taksit kargo da bedava :) multinet - ticket- sodexo da geçerli :P :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah çirkin şansı versin kanka :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAminn :)
- +1 yıl
Yani nefes alsa yeter durumundasin bence sende bir sorun var yani güzel olmak illa hemen birini bulacaksın anlamına gelmez sonuçta sen kendin seciyorsun gidipte her önüne gelen biri ile evlenmeye kalksan anında evlenirsin deki yalan haksizmiyim
Bende çok güzelim, bakımlıyım bu konuda kendime güvenim tamdır. Ama işte soğuk duruyorum erkeklere ağırbaşlı takılıyorum. Onların aradığı ise zıpır tipler herhalde.. :)) Ben halimden memnunum, herkesin teklif etmesi bişey sağlamaz, benim sevdiğimin hoşlandığımın etmesi önemli.
20 Yorumla
ucuz malın alıcısı bol olur boşver az olsun öz olsun yaşadıkların
21 Yorumla
Soran+1 yılBu sozuu tuttum :*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
kızların aklı çok saçma illa erkek mi teklif eder bence asıl kız teklif etmeli ve her kız senin gibi yani ben bir kıza teklif ettiğim zaman o kıza 10 tane erkek teklif etmiş ise bana bakmıyor bana sadece en fazla 9 tane erkek teklif etmiş kız bakıyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılEee ama cekiniyoruZ
o zaman ilk teklif eden ben olayim.. lol guzelim diosun da biz nerden bilelim gizli kullanici olarak sordun soruyu? belkide sana gore guzelsin sadece ya da sana guzelsin diyenleri akrabalarin ve seni kadiriyorlardir.. kesinlikle bir aciklamasi vardir :D
Kizim bana bak hele sen kafani yorma tam zamaninda seni begenen gelir.. o an gelir kim oldgn icin seni seven biri cikacak karsina ve ne oldgun icin degl. Bu hayatta ilk yurumeye ogrenirsin sonra kosmaya ondan sonra ucmaya ogrenirsin :) umarim anlarsin soylediklermi guzel kiz (your opinion and not mine)..
Have a lovely evening.. cheers!10 YorumlaGüzellik ondur dokuzu dondur demişler güzellik ile ne alakası var sevgili olayının. Çirkin kızlar sevgili bulamıyorlar mı yani? Sen çok süslenir çıtaları taaa tepelere çekersen yanına yaklaşmaya korkarlar hele ki bu yaşlarda.
12 Yorumla
Soran+1 yılHeralde ondan
Okulda kendi halinde falansan öyla sanarlar. Çevre edin. :D Hem güzel olmasan bile teklif edecek biri çıkar muhakkak :D sadece doğru kişi değiller belkide :)
21 Yorumla
Soran+1 yılheraldee :)
ya o bu değil de sen yere kaç para düşürdün oraya takıldım.
bir de bu soruyu dahi gizliden soruyorsa oldukça çekingensin anlaşlan.
eee haliyle sevgilin olmaması normal.16 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen değilim bilmemki 3-4 tl falandır en fazla
Soran+1 yılEvet yanı konnustugum çogu kız erkek aynı seyı soyler mesaj atan olmasın dıye :D
Soran+1 yılmalesef sanal bir sevgili istemem
Bir hikaye var duymuşsundur hatun milleti beyaz atlı prensini beklerken gelmeyeceğini anlayınca çiftlik ağasına kalırmış onu beğenmez seyise kalırmış onu da beğenmez ata kalırmış :)
110 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama begenmemek gibi huyum yok :D
Soran+1 yıl18 *-*
Soran+1 yılders çalışmama gerek bile yok derslerım mukemmel zaten :d
Soran+1 yılTerbiyeli ol azcık böyle konuşma hakkın yok? heleki tanımadığın bir kişiyle
Soran+1 yılfuckbuddy gerçekten çok doğru bir teşvik? git işine.
- +1 yıl
Ben doğru ya da yanlış demedim kimsine göre gayet doğrudur kimisine göre yanlıştır beni orası ilgilendirmez ben insan gibi bunlara şimdi kafa takma önce kariyerini düşün dedim bunda da en ufak bir yanlış göremiyorum ayrıca benim de oldu fuckbuddy lerim gayet de seviyeli kariyerli ve kaliteli kadınlardı ben bunda kötü bir şey göremiyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. güzel diye yolda tanışalım mı diyen erkeklere kızların tepkisi pek iyi olmuyor Türkiye'de. Hele görüntü de asabi duruyorsa yanına yaklaşmanın imkanı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma 2-3 kez bakissak selam verse ben gayet olumlu karsilarim
+1 yılcıddenmı :)) yaff nıye bukadar aptal bu ınsanlar anlamış deılm :))) oysa sımdıye kadar yuzkez teklıf almış olman lazımdı okadar guzelıkle.. çok ılgınc bı durum :o
14 Yorumla
Soran+1 yılTeklif almadim degil ama sevdigim kisilerle yakinlasamadim
- +1 yıl
sende belli et ozman sevdiğin kişilere duygularını.. hep karşıdanda beklenılmezkı canım! belkı ona hıssettırsen şu an senındı! ;)
Soran+1 yılDaha onceden denedim ilk degil bir suru adim attim cok mutluydukki sevgilisi oldugunu ogrendim... inkar etti o ama is isten gecmisti
- +1 yıl
yok artık dedi jack sparrow.. çok şaşırmıştı.. nekadar guzelsın göremıyorum ama abarttıgın kadar varsa bu onların gerçekten enayılıgı derım!
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yılYa salak sacma yorumlar yapmayin
+1 yılYaşın daha genç şöyle 40 45 olsun bulursun!. daha sevgili diyorsun ne sevgilisi evlilik düşünsen daha iyi olur gibi? ama illa önce flört diyosun sen galiba bulursun elbet bekle gelir birileri teklif eder belki birgün? :)))
12 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayımm..
- +1 yıl
30 35 gösteriyor ama ben o yüzden öyle dedim!. bulursun elbet birisini ya da bilirleri seni bulur? zaten kafana takma sevgilin olunca basın göğemi erecek ne acelen var ki?
belkide çok güzelsin bizim sınıfta kep töreni için grup oluşturuluyordu gerçekten güzel bir arkadaşımız vardı bayan millet cesaret edipte gidip soramadığı için grupsuz kalmıştı. birde algı problemi var bir daha para düşürdüğünde eğilip alırsan muhtemelen bu problem biter birde yarın öbürgün kendine problem çıkartacak bir sevgili mi arıyorsun hayat boyu devam edecek bir ilişki mi 2. geç gelir beklemeye devam
00 YorumlaAynı soruları soranlar çoğaldı mı? Yoksa ben mi sitede yeni olduğumdan öyle düşünüyorum.
Şimdi cevap veriyorum; İlk teklifi kabul etmekten daha iyisini söyleyeyim. Sen git teklif et. Hem istediğinle beraber olmuş olursun. İlla teklif etme. Telefonunu al ya da mesaj çek. Gidip yemek yiyelim falan de.00 Yorumla30 yaşından büyük olup güzel görünen bir Türk kızı ya çok bakımlı ya da zengin olmasi lazım. Sen hangisinin?
11 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım hem bakımlı hem zenginim desem :))
Güzel olmasan sana teklif ederdim şirin olman yeterliydi ama artık etmem güzelden korkulur :))
14 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya hangi burçsun :d
Soran+1 yılne alakaya aslan senin adında gorunce aklıma geldi :d
+1 yılÇok havalı görünüyor olabilirsin.
Burnu yere düşse tenezzül edip almaz derler ya o misal.
Halka karış:P12 Yorumla
Soran+1 yılHalka karış derken dershane okul tık yok kimsedenn :(
- +1 yıl
Sen takıldığın yerleri söyle ben uğrarım. Önce şehri tutturmalı tabi:)
+1 yılBunu bilseler dünyasi teklif eder ama o kadar guzelsen tabiki nasil olsa sevgilisi vardir mantiğiyla kimse yanaşmayabilir :))
16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama ne yapıyım sevgilim yok diye t-shortmu giyiyim :D
- +1 yıl
ahahaha :) neden onu giyen amele basit mi oluyo cok vamp giyiniyosan tabi millet korkar hayir duymamak adina :))
Soran+1 yılanlamadım tişorte baskı yaptırıyım üstünde o yazsın anlamında dedimm :))
- +1 yıl
2 anlama da cikiyo turkcenin zenginliğinin azizliği :)) ortamda illa dikkat cekiyondur en ummadiğin anda karsina cikicaktir gizli sormasan mesaj kutun 273739 mesajla dolmustu şu an :):)
Soran+1 yılgizli sormamın amacıda o zatenn :)
- +1 yıl
akillica davranmissin :S
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. herşey güzellik deildir. çewrenin ortamının da çok etkisi wardır bu durumda... güzelsen eğer kendini suçlama derim... çewre edinmeye çalış...
egoistliğe gelince dawranışın tam olarak egoistlik sayılmaz eğilmekten çekinmişsindir normal yani ;)
benim aklıma takılan neden bu soruyu gizli olarak paylaştın... gizlediğine göre pekde güzel deilsin diye düşünüyorum !01 Yorumla
Soran+1 yılHayir onla alakali degil cok mesaj gelir diye
+1 yılYa cok güzelsin kimsede kesin beni kabul etmez diye düşünüyor ya da beğenmiyorlar diycem ama bence birincisidir... O paraları toplayaydın şimdi 3 annesi ssk dan emekli bir ev hanımı olabilirdin :D:D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D yaa
- +1 yıl
orası kırılma anı kanka :D
+1 yılHayat bu banada kaç tane talip geldi bayan hiç uğraşmadım doğrusunu bekliyorum sende öyle yap bir sorunun olursa bana ulaşmanı isterim
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki bekliyicem zaten :))
Herseyin hayirlisi takma bu kadar banada yakisiklisin diyen var veya tatlisin ama ben inanmiyorum uzun sure sevgilim olmadi takma bu konuyu herseyin hayirlisi olsun dunyanin sonu degilya
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarimm
Tangoya takil 2 foto koy yarimsaate mahalleden 10 adayin cikmassa...
15 Yorumla- +1 yıl
tangoyla mahalle ne alaka :) yakın bölgeyi mi gösteriyo
Soran+1 yılIyiymiss :D ama ben ilk goruste ask istiyorum
Dışardan burnu kalkık biri olark görüldüğün için olabilir.
Örn:
A: Abi şurdaki kız manyak bişey ya
B: Tamam da olm şu havalara baksana ya şimdi söylesek kalkıcak bir tarafı.. ne gerek var
A: Haklısın yaa boşver...
Gibi :D12 Yorumla
Soran+1 yıl:D yaaa oyle degılımm amaa
+1 yılgüzellere teklif eden azdır ztn kabul etmez mantığıyla herkes ben bile
16 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden yalnız takılıyoruz superr :(
- +1 yıl
e sende biraz hoşlandığın erkekler ile iletişime geç sevgilim yok falan olmasını isterim falan de o zmn teklif gelir
Soran+1 yılnerden diyim bir çocuk vardı ama benden 2 yaş buyuk sorun olurmukı minyon azcık ama facesini falan ulamadım :( anca yolda goruyorum
- +1 yıl
konuşabilirsin nbr de ya da aklında bir tanışma senaryosu uydur ona göre tanış
Soran+1 yılbilmem ki ya ben mi başlıyım gulumsesem ona bakıp gfalan?
- +1 yıl
sn bilirsin bn pek anlamam o işlerden sadece bildiklerimi yazdım :)
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Kız iyice umudunu kaybetmiş.. Sıkma canını bazen böyle şeyler oluyor insanın hayatında. Ama geçer emin ol.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) geçer heralde yaa
+1 yıl:D yakında olur :D bunca yıldır bana teklif edin diyeni gördümde böyle bir yöntem deneyeni görmemiştim :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bikac sey sorup konuyu derin bir sekilde anlatmak istiyorum istersen ozelden mesaj at
12 Yorumla
Soran+1 yılne alakaa yaa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık.. ne hallere düsmüssün.. acıdım vallahi.. :\
Gizli olmasan sevgili olmasak bile beraber zaman geçirirdik.. mutlu olda sevap yerine geçsin diye :)
ayrıca güzellik bir yere kadar yeter.. huyun çekilmezse eğer kimse seni çekmek zorunda değildir..
Kızdan çok ne var ki *00 Yorumla
+1 yılDemek ki insanlara burnu havada insan görüntüsü veriyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılolabiilir ama bunu nasıl düzeltebilirim normalde çok samimi falanımdır
- +1 yıl
Burnun havadaysa öylesindir çözümü biraz daha alçak gönüllü olmak bence çok seçicisin
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Teklif ediyorum sana benimle çıkar mısın gizli <3<3<3
13 Yorumla
Soran+1 yıl:d ayy keşke yazmasaydımm sanaldan bahsetmiyorum
Soran+1 yıl:(( ama alay etmeyin
+1 yıll*n bende o kadar guzl oldugum halde benimde sevgilm yok bunu neden buyutuyon bukadar zamani gelince olurl
14 Yorumla
Soran+1 yılBuyuten yok sakin ve kibar ol bence :) sadece soru
- +1 yıl
K. b banada +1 verdinmi?:d
Soran+1 yılevett :)
- +1 yıl
Tesekkurler:)
Takma kafaya durumun iyi diye böyle yapıyor olabilirler aralarına gir birisini bulursun ama doğru kişi olur umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım üzülmek istemem
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Aman boşver. Bekarlık sultanlıkdır. Yaklaşık bir yıldır bende hayatıma kimseyi almıyorum. Aldığın da dertler bin olacak.
10 Yorumla
+1 yılgüzellikle sevgili olmaması arasında doğru orantı olsa da bu dengeyi bozan kişinin tutum ve davranışları mutlaka oluyor... bence bekleme beklediğin an yeniliyorsun çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede bosvermek en iyisii
- +1 yıl
önemli olan bu düşünceyi yenmek... tabi yeneyim derken gidip beşiktaş sahildeki sevgililere de bakmayacaksın:))
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Adamlar hakli cikmis ama toplamamissin neticede :))
11 Yorumla
Soran+1 yılöylede önüne mi egileyim :)
+1 yılZaten ya çok guzeller ya da çok cirkinler yalnizdir orta halli olmak gerek:)
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım :(
- +1 yıl
Kiyamam ya:))
+1 yılÜcreti mukabilinde sevgili olunur...
91 Yorumla
Soran+1 yıl:( yaaa
+1 yılDemekki gözün pilotlarda. Vay be sosyete hanımsınız siz
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yani önemli değil benim için
- +1 yıl
Sosyalsin olur zamanla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılne çok havalı olacaksın, nede çok çekingen v. s. ayarı tutturmak gerek, birazda pas vermen bazı yadımlar yapman lazım. Hem artık kızlar teklif ediyor sen teklif et olsun bitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ne derler bilirsin:) yüksekteki meyvalar, kimse uzanamadığından dolayı ağaçta kalırlar. Takma kafana üniversite ortamında çevremden biliyorum erkeklerin yarısı kız düşürme yarışına girişeceğinden illa teklif alırsın
00 Yorumla
+1 yılkafaya takma bence aşk acısı cekersin sonra kafayı yersin sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen gecen sene cektim sonra yok bidaha dedim şu an kasiniyorumm sanirim :D
- +1 yıl
bende kaşınıyorum ama başkasına degil ona :(
Ben bostayim sevgilimde yok istersen sevgili olabiliriz?
12 Yorumla
Soran+1 yılyok saoll :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkelerde bir laf vardır :
-Olm o kız bana bakmaz l*n :D bilmem anlatabildim mi?11 Yorumla
Soran+1 yılevet :D
+1 yılSenin kendinde görmediğin bir kusurun var demekki.
12 Yorumla
Soran+1 yılKusursuzum demiyorumki
- +1 yıl
Huy olarak kastetmistim.
Çevrendekilerin içinde bir tane bile özgüveni yüksek erkek yoksa bu senin suçun değil...
18 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya ben tanımasam bile sohbet kurarım samımı davranırım :(
- +1 yıl
Yoldan geçen bir kızı çevirip çok güzelsin söylemesem içimde kalır dı deyip arkamı dönüp gidecek kadar özgüvene sahip biriyim. Bunun da pek zararını görmedim hani, edepsizlik yapmadıktan sonra sıkıntı olmuyor.. Sorun çevrende ama sende yanlızlıktan bunalıp gidip bir öküzede evet deme hani :)
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılBoşver :))
Soran+1 yılaynı şehir değil zaten
Bende çirkinim ama sevgilim yok ne olacak :-) çirkinim diye benim sevgilim olmaması hak mı yani :-(
112 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olsanda olmuyo bak :(
Soran+1 yılhayır :d
Soran+1 yılyarın denerim :d
Soran+1 yılBen sanal sevgilere pek güvenmem :))
Soran+1 yıl:D hep beraber olamayız ama
Soran+1 yılbulabilsemmm
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. utangaçsın demi? başın eğik yürüyorsundur büyük ihtimalle. ama bence en iyisini yapıyorsun.
113 Yorumla
Soran+1 yılayy hayırr :d ben kim başı eğik yürümek kim maleseff
Soran+1 yılne yapmam lazım hoşlandıgım erkek falan olursa ben konuscam gidip bu ne yaa :(
Soran+1 yılBende bir çocuktan hoşlanıyodum baya konuştuk sevgilisi oldugunu ogrendım sordum inkar etti bidahada konuşmadım :( üzülen taraf olmak istemiyorum ayrıldı sevgilisinden ama artık yüzüne bakmam
Soran+1 yılAslan neden sordun?
Soran+1 yılyyani çok şüpheciyim aslında oda kötü bir huy
Soran+1 yılbaşka aslanla ilgili ne bilgin var :d
Soran+1 yılpeki, teşekkürler :)
gazeteye ilan ver gençim güzelim bir tane acil sevgili aranıyo ilana başvuru için buradan ulaşabilirsiniz 05************67 diye:))
10 YorumlaÜzülmeyin bence makul bir kişi ile tanışıp güzel dostluk kurabilirsiniz, önemli olan ilk adımı atmak; )
11 Yorumla
Soran+1 yılama onlar atsın hahah :))
Sabah günaydın mesajlı öğlen napıyon mesajlı gece iyi uykular mesajı garantili erkek. İstersen ara beni tatlım :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D bu iyiymiş
+1 yılBide şöyle düşün : seni eğlerilecek değilde evlenilecek bir kız olarak görüyor ve teklif etmiyor olabilirler hem Sevgili olup ne yapacaksın gerçek aşkı bekle o gün geldiğinde hayatına kimse girmeyip ilk ve tek aşkın sonsuzun Helalin olduğu için Şükredeceksin "-" ^-* ^-`
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur normal.. kendimden biliyorum. ama yere copum dusse alirim. cevre kirliligi olmasin. soguk olsugundn oldugumuzdan
20 Yorumla
+1 yılHerkes ve herşey ayağına gelmez hayatta güzelsin diye. Biraz insan içinde takılman gerekir konuşmak tanışmak gerekir. Ben güzelim demekle iş bitmiyor :)
10 Yorumla
+1 yılgüzelliğin on par'etmez
bu bendeki aşk olmasa
eğlenecek yer bulaman
gönlümdeki köşk olmasa
-Aşık Veysel Şatıroğlu
:)20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçek ortamda tanişak ediyim teklif madem sıkıntımı sanal olmuyorsa devlette çareler tükenmez :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahah
Cevap sahibi+1 yılhadi kız benim cebimde düşmeye bozuk para bile yok o yüzden düşme derdi bile yok beraber seninkileri toplarız arada bir kaçını ben kendi cebime atarim böylece benimde param düşer bu sefer de kızlar bana der geçerken a o çocuk paraları almaz der böylece ruh eşi oluruz :D
Mekan ve zaman soyle. bozuk paralardan kurulu bir çemberin içinde seni bekliyor olucam orda :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha bu iyidi :D
+1 yılbelki güzel olduğun kabul etmemenden korkuyorlardır
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı o. O
- +1 yıl
yani sen güzelsin ya zaten beni bu tiple kabul etmez diye düşünüyorlardır
+1 yılbelkide ınsanlara dedıgın gıbı cok egost bırı gıbı gorunuyosundur kendını bıraz sall
11 Yorumla
Soran+1 yıldenerimm :))
+1 yılKendinizi bu kadar hafife almayın lütfen.. biraz agırdan alın mümkünse aşıkta olma sonu hüsran ayrılalı 13 gün oldu ve çok kötü bitti :(
10 YorumlaGüzel bir kızsındır ama çekici değilsindir ya da kibirlisindir. Bunlar sebebleri olabilir. İnsanlar senin hakkında nasıl bir algıya sahip, nasıl bir etki bırakıyorsun, gerçekten seni güzel mi buluyorlar? bu daha önemli bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yıl00 Yorumla- Devamını Gör (178)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler