Aşk İlişkileri Uzun saçlı kızlar mı kısa saçlı kızlar mı? senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saçlarıma makas değdiği günden beri asla uzatamıyorum. Kısa saç bağımlılıktır ✍🏻 Uzun saçlı kızlar mı kısa saçlı kızlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Uzun saçlı kızlar 0 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kısa saç bence pişmanlıktır eski uzunluğunu özlersin ama uzatamazsın Kırılır yıpranır kestirmek zorunda kalırsın, uzunn zaman alır hadi iyi akşamlar ahsj 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben uzun kullanmayı seviyorum ve çok uzuna alışkınım zaten kısa saç benlik değil 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kime ne yakışıyorsa öyle yapsın yaa herkesin tipi farklı 0 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Uzun saç candır. Ara boydayım orası ayrı konu tabi 🙄 0 0 Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Uzun ve düz saç ölürümmmmm 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karakter olsun da saçı başı önemli değil. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kızlar, genel olarak kızlar. 0 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Her zaman uzun saç 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzun, alttaki gibi 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Benim dediğimi yap Yorumla
Dmdmdkeşaçiwpwö Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yüz yapısına göre farklılık gösterir bence 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Uzun saçlı kız. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kısa 0 0 Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kisa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uzun saçlı kızlar
Kısa saç bence pişmanlıktır eski uzunluğunu özlersin ama uzatamazsın
Kırılır yıpranır kestirmek zorunda kalırsın, uzunn zaman alır hadi iyi akşamlar ahsj
ben uzun kullanmayı seviyorum ve çok uzuna alışkınım zaten kısa saç benlik değil
Kime ne yakışıyorsa öyle yapsın yaa herkesin tipi farklı
Uzun saç candır. Ara boydayım orası ayrı konu tabi 🙄
Uzun ve kısa saçlı olur
Uzun ve düz saç ölürümmmmm
Uzun :) <3
Karakter olsun da saçı başı önemli değil.
Kızlar, genel olarak kızlar.
Kısa ama kimisine de hepsi gidiyor
İkisinin ortası en iyisi ne kısa ne uzun
Kısa saç daha güzel 👌
uzun düz saçlı kızlar
Uzun saç.
Her zaman uzun saç
Uzun..
Uzun, alttaki gibi
Benim dediğimi yap
Kısa saç
uzun