Aslında fiziksel tercihlerim var ama en büyük tercihim karakteri güzel olan kızlardır fizik olarak sorduğun için cevaplayayım sana orta ya da balıketli fiziği olan esmer kumral ya da beyaz tenli saçlarıda kahverengi siyah ya da kestane rengi olan kızlar tercihim göz rengi ise kahverengi ela ve kehribar renkli
Olsun ya sıkıntı yok çilli modası var Türkiye'de insanlar çilli olmaya çalışıyorlar 😂 ama bu arada özele gel dedim ya millet konuşmamızı görmesin diye dedim 😂
Neden çocuk yapıp kaçsın kız şanslı honkonglu ama New York'ta yaşıyor normal erkek olsam ben çocuk yapıp kaçmam gerekir ama onun kaçması için sebebi bilemiyorum
Biliyorum ama kendisinin değil internetten bulma normal birisi olsa sadece yazıları atardım ki ismini vicdan yapıp karalamışım kimse rahatsız etmesin diye
Yok ya para falan sözü geçirmedi aksine anne olmak aile kurmak eş olmak istediğini söyledi vede ben ona zarf attım benimi düşünüyorsun diye oda belli olmaz ilerisi dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sahte hesaptır
Olabilir çekiniyorum aslında
evlenip paraları herşeyi çalıp geri honkgkoga kaçmak
Honkong doğunun Dubaisi yalnız 😅
Ana yine katılıyorum sana
ne diyem abe heyran
Valla ben uzağım o kimseden abe heyran?😂
kız çok etkilemedi sanırım
Benim ilgimi çeken kızlardan değil mağlesef..
Bu arada ilk defa Suri kız bulmuşum dünyanın sorusu var hadi cevaplayı ver 😂
dur bişey soriyim. hangi kızlar tipin mesela saç göz kaş boy kilo vesaire
Aslında fiziksel tercihlerim var ama en büyük tercihim karakteri güzel olan kızlardır fizik olarak sorduğun için cevaplayayım sana orta ya da balıketli fiziği olan esmer kumral ya da beyaz tenli saçlarıda kahverengi siyah ya da kestane rengi olan kızlar tercihim göz rengi ise kahverengi ela ve kehribar renkli
Boy olarak 1.55 ila 1.75 olabilir
vay be 1.53 le kaybediyorum. ne kadar şanssız bir insansam artık
2 cm den bir şey olmaz bazen istisnalar olabilir sıkma canını daha bir şey kaybetmedin ama ben 1.78 boyundayım🙂
sağol cano ya tombik birşeyim bide hacıyatmaz diyorlar
Tombik mi? Bence gayet iyi balıketli olmalısın o zaman sen birde hacıyatmaz ne alaka kuzu
kısa hafif tombulum ya ondan. bi oyuncak var hacıyatmaz diye vuruyorsun ama yere düşmüyor geri kalkıyor bxdbdbf
Haaa biliyorum onu ama güzel ya kısa olduğun için ellerin ayaklarım ufacıktır ve tombul olman çok iyi 🙂🙂😂
evet parmaklarım ellerim küçük çocuk eli gibi. bide tombik yani hiç estetik değilim biliyorum. ayrıca ten rengim çok beyaz ve çilliyim.
burnum çok küçük ve gözlerim büyük oradan karlıyım sbjbdhjgj Allah yüze vermiş boydan almış
Olsun ya sıkıntı yok çilli modası var Türkiye'de insanlar çilli olmaya çalışıyorlar 😂 ama bu arada özele gel dedim ya millet konuşmamızı görmesin diye dedim 😂
Olsun herkeste bir kusur var bende bile var insan kusurlarıyla güzel 🙂
Sesli konuşma konusunda şart koy. Eğer baktın ki yabancı yine de güvenme 😂
Eğer baktım yabancı bu sefer ne sebeple güvenmeyeyim😂
işte yabancı kadınlar dolandırıyomuş erkekleri falan ne bileyim 😂 inanma sen kesinlikle 👍
Yok inanmam fakat bu hep evlilik çocuk dedi durdu bende daha konuşalı 30 dkda ne evlilik çocuk diye tepki gösterdim😂😂
Nerden bulmuş seni? İşletiliyor olabilirsin
Bilmiyorum sordum denk geldin dedi
Baya tatlı birine benziyor bence 😅
Ayarlayayım sana 😂
Heteroseksüelim ben tövbe de 🙄😅
Olsun en kötü evlatlık al 😂
Onların ekonomisi daha iyidir bence o beni evlatlık alsın 😅
Tamam pp resmini aldım atarım ona evlatlık alsın anne olmak istiyormuş ya seni evlatlık verelim 😂
güvenme bence ya, fake gibi duruyor.
Bencede kesin ya erkek arkadaşlarım ya da eski kız arkadaşım diye düşünüyorum aklımda çok şey var
Anam abla fake değilse güzel gacıymış
Aynen ya güzel gacı ama benim tercihim değil
Seni kobay olarak kullanmaz umarım.
Ne konuda kobay
Çocuk yapıp kaçmak gibi.
Neden çocuk yapıp kaçsın kız şanslı honkonglu ama New York'ta yaşıyor normal erkek olsam ben çocuk yapıp kaçmam gerekir ama onun kaçması için sebebi bilemiyorum
Ya bence bu ya dolandırıcı ya da eşek şakası yapan bir tanıdık.
Bilmiyorum ama yazarsa şayet öğrenicez
ben hongkong lu olsam bende sana yazarım
Neden peki🙂
YA KESİN ÖYLEDİR KESİN
Komplocumu yoksa
E BAŞKA NE OLACAK, ESKİ SEVGİLİN ÇEVİRİDEN BAKIP BAKIP YAZIYO
😂😂😂😂 güzel taktikmiş doğrusu kadınlar bu kadarda azimli olması helal olsun demek ama kim olduğunu bilebiliyorum az çok
Scam alert
Ney anlamadım
Dolandırıcı diyorum dolandırıcı djejd
O ne alaka be😂
Onu buraya atman çok yanlış.
Aslında farkındayım ama sahte olduğu belli
Yorumlarımı görüp bekliyor sonra yazıyor işareti çıkmadan aniden yazı geliyor
Yine de başka birinin resmi olsa da ben vicdan yapardım
Alla alla
Bu telegram değil mj
Biliyorum ama kendisinin değil internetten bulma normal birisi olsa sadece yazıları atardım ki ismini vicdan yapıp karalamışım kimse rahatsız etmesin diye
Evet telegramdan yazdı
Çok garip ingilizce konuşma grubunda falan misin
Hayır aksine orta asya konuşma grubundaydım oradanda çıkmıştım sonra bu beni buldu
Bu arada sende aktif telegram kullanıyorsun sanırım
Evet ben de kullanıyorum ve geçen gün yabancı biri yazdı ama tabi bu şekilde değil.
Ne tür şekilde yazdı peki sen ingilizce grubunamı üyesin
Sorman hata..
Neden peki
Saf buldum..
Benimi yoksa onumu nasıl yani anlamadım
get married
Konusu buydu
Doladirici
ya da komlocu
Dolandırıcılık?
Kanka daha para falan istemedi aksine aile kurma konusunda konuşuyor
Sesli konuştunuz mu
Hayır normal yazılı şekilde
Bilemedim ya, sen yinede güvenme ne çıkacağı belli olmaz
Bencede güvenmiyorum malum artık kızlar iyice komplo kurmaya alışık çekiniyorum aksine
Evlen
Yok ya tanımadığım insanı ne yapayım
Yeni taktik heralde
Olabilir dikkat edilmeli bu hanım ablalarımıza her geçen gün tehlikeli oluyorlar
Dolandırıcı falandır
Yok ya para falan sözü geçirmedi aksine anne olmak aile kurmak eş olmak istediğini söyledi vede ben ona zarf attım benimi düşünüyorsun diye oda belli olmaz ilerisi dedi
O kadar fake duruyor ki anlatamam dünyada başka insan mı kalmamış da sana yazmış üstelik new york'ta yaşıyor güvenme derim ben
Zaten güvenmiyorum aklıma beni tanıyan birinin pususu geliyor ama hayırlısı daha hiç kötü olayları girmedi
Tramessi olabilir abi dikkat et
Valla yemesin sonra beni böyle şirin tatlı görünüp içinde bir Mahmut abi olduğu
Bu arada hataylısın sanırım
Aşık sana 😅
Nasıl aşık oldu onu anlamadım 😂
Bence engelle gitsin
Olabilir bu arada seni bir yerden çıkarıyorum
Bu akşam buraya sardım olabilir. Yorumlarda falan görmüşsündür
Daha önceden gördüm sanırım bir ara kapattınmı hesabı
Geçen eylül açmıştım bu gece yine giriş yaptım
Eylül en sevdiğim aydır ama seni sanki tsnıyormuş gibiyim dejavu oldum
İnan hatırlamıyorum 😐