Uzak mesafe ilişkilerini nasıl değerlendiriyorsunuz. :) <3
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3

Uzak mesafe ilişkilerini nasıl değerlendiriyorsunuz. :) <3
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
#aysekaptan <3 <3 <3
Uzak mesafe ilişki zor maalesef, yan yana çocuklar gibi oluyorsun. Araya mesafe girince boş beleş anlamsız tartışmalar başlar. Ufak tefekte olsa bu tartışmalar, birikir birikir aşk sevgi biter, geriye alışkanlık kalır oda sabrın tükendiği anda biter... geriye birbirinden nefret eden iki yabancı kalır. ‘’SON’’
2 seneye yaklaştı, birbirimizi seviyoruz ama çok sık tartışıyoruz ikimiz için de çok zor ama bir şekilde idare etmeye çalışıyoruz. Daha önce hiç sıcak bakmıyordum uzak mesafe ilişkisine ama onunla fikrim değişti, aşık oldum. Aşk dedim anladınız siz sağ çıkan olmadı bu illetten...
Bilmem 🤷♂️
@tauredkralicesi Eig için teşekkür ederim
kalp canımın içi
💚
Cevap
15Cevap
Güven ve zamanla
İki sevgili ayrı şehirlerde yaşıyor telefonla konuşuyorlar bir gün buluşuyorlar
Adam kıza diyor soğuk kış gecelerinde usumedin umarım diyor kız diyor ki David sağolsun ısıttı beni.
Adam şaşırıyor niye böyle bir şey yaptın
Kız cvp veriyor sen uzaktaydin ama o yanımdaydı diye işin özeti bu
Sık sık görüşmek çözüm değildir. Sabırlı, anlayışlı ve sevgi dolu her çift mesafelerin üstesinden gelebilir.
İnsanlar birbirlerine yakın olmak için sevgili olur. Uzak mesafe de bu zor. Ayrılığın kaçınılmadığı saçma bir ilişki türü bence. Mantıksızca bir de.
Mektup arkadaşının dijital hali bu. Yürütene helal olsun ama pek akıl işi değil.
Uzak mesafe ilişki insani olarak yorum yapiyorum 3 senelik bir ilişkim var hâlâ devam ediyor yürütüyoruz bir şekilde işte araya bazen soğukluklar girse bile ona kalsa yarın nikah cüzdanıni almış olacağız ama ona kalmıyor işte kariyerim önemli diyorum anlamıyor adam daha fazla bekleyesi yokmuş beyzademizin 😌🤔
şu an yaşadığım durum ne bileyim tam bişey söyleyemiyorum
Yüz yüze görüşmeden olmaz arada bir de olsa görüşmek gerekiyor
Bir süre ayakta tutabiliyorsun. Sonra uzaklaşıyorsun.
Yakınlardakilere bak bence insan bazen gözünün önündekilerini göremezmiş boş ver bak yani iyi bak yakınlara iyicene bak 😉
9 metre 15 santimi geçen bütün ilişkilerde aşk etkisini kaybeder
4 sene idare ettim sonuc 0
Gereksız buluyorum bitmeye mahkum
Sabır, saygı ve sevgiyle.
Uzun Mesafeli Aşk Yürümez
Ağzına, diline, parmaklarına sahip çıkarak..
Uzak mesafe iliskisi yurutulebilir yeterki iki insan birbirine guvensin ve inansin
Uzak mesafe ilişkisi zor yürütebilene helal olsun
Durmaz çünkü kimse fedakar ve vefakar değil 😉
Her gun 10 dakika yarim saat konusmak bile yeter
Sevgi uzak ilişkiyi bir yere kadar idare edebilir
Uzak mesafe ilişkimi olur
Zor ama bir sekilde arada sevgi varsa duruyor
Sık sık buluşma
duramaz
sabırla fedakarlıkla
Duramaz, o aşk hep kötürümdür 🤦🏻♀️
Boşa zaman kaybı.
Durmaz net