Sevgilinin kız arkadaşının hikayesini gördüm benle konuşmuyo sinirlendi ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla bir yıldan fazla çıkıyoruz. İkimiz 29 yaşındayız. Hiç sinirlenmez küsmez biri. Kendisi şu an yazlıkta bir haftalığına, ve son bir kaç gün beni çok takmadığı, ilgilenmediğini düşünüyorum. Mesaj attığımda okumayıp başka mesajları okur. İş çoktur diye sanmıştım ama yazlıkta aynı şey yapınca biraz söylendim ona.

neyse ki konuşuyorduk akşam neden mesajlarımı okumadın falan dedim

o gün içinde ben de onun kız olan çocuklık arkadaşının (ben bilmiyodum) hesabını gördüm hikayesini gördüm. Öylesine. Kaç gündür bişey yapmadım evde canım sıkılmış baktım.

bizim ilk konuştuğumuz konuyu umursamayıp direkt neden arkadaşlarımızı stalklıyorsun dedi. Ben de stalklamadım girdim baktım çıktım, stalklamak istesem fake hesap açıp bakardım dedim. Takibe almışsın dedi ama hiç takibe almadım. Kız benim hikayelerimi de izledi bu arada.

ertesi gün hiç mesaj atmadı bem de yazdım küstün mü diye, bı konuyu konuşuruz dedi.

sonra ben dedim tamam konuşsacaz tabii ama robot olmamıza gerek yok dedim

aynı şey yapıyor, açmadı bile mesajı ama son görülmesi değişti.

ben onun verdiği tepkine abarttığını düşünüyorum ve çıldırmak üzereyim daha 5 gün var onun gelene kadar. ama ilk defa trip attığı için çok üstüne gelmek istemiyorum. Ne yapayım sizce?

Sevgilinin kız arkadaşının hikayesini gördüm benle konuşmuyo sinirlendi ne yapmalıyım?