Sevgili olmak için zaten birbirini sevmek gerekmiyor mu sevmeyenler de mi sevgili oluyor yani benim hiç deneyimim yok bilmiyorum ama bence sevgili olmak için önce sevgi gerekir
Sevmediğim kisi ile olmam duygu yoksa hicbisey cikmaz benden.
Arkadasim olmasi icin bile seviyor ve deger veriyor olmam lazim. Beni seven insanlara da ayrica deger veriyorum zira sevdigine emin olur insan ama sevildiğine karsi hep bir muamma. Sevildigini hissettiğininde nankörü olmamalı insan
Aşk şart. Güzellik, yakışıklılık ilgimi çekmiyor ki duygu yoksa. Ama aşık olunca kusurları bile güzel geliyordu. Aşık olmadığım sürece evde bile kalırım yani :d umarım doğru kişiye doğru zamanda deli divane aşık olurum.
Bu iki yüzlülük, karsktersizlik, sıradan ve boş bir insan iseniz olur. Oysa aşktır her şeye evet dedirten, dokunmaya ve sevişmeye hak getiren. Aşk yok ise asla dokunmam, sokulmam.
"Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter" güzellik geçicidir, insanların tipine aşık olmam, kalbine aşık olurum. Biriyle sevgili olmam için kendisini tanımam, insanlığını görmem lâzım. Beni fizik değil ruh çeker.
Duygusuz ilişki yaşayan o kadar çok insan var ki sadece iş olsun diye bile çıkan. Olabilir. Zaten basit duyguyla yaklaşılan ilişkiler genelde yanılgıya uğratıyor
Ilk begeni başlatır zaten ilişkiyi. Veya ortak arkadaşınızdır hal hareketlerı merhametlı yapısı vs. de ona ılgı duymanızı saglar. Aşk kolay olunan bir şey değil ztn..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben onu bunu bilmem de arada bir çekim varya olay o işte bence o cekim varsa olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yakışıklıysa ben zaten aşık olurum ona. Eğer o da beni seviyosa tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir yere kadar olur hevesini alırsın sonra boşluğa düşersin