Aşk İlişkileri Çok sıkıcı bir gün degil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Zaman hiç gecmiyordu of Güncellemeler+1 yıl *Sıkıcı Çok sıkıcı bir gün degil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıkıcı mı bilmem ama bunaltıcı olduğu kesin. Eriyen Saatlere döndüm 0 0 Yorumla
leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Görüşlerde önceden ne olduğunu bilip okumaya geldim sjdhdfjkk 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bizdeki sıkıcı sendeki daha iyiymiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay yeni farkediyorum yazım hatası Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :D dflklkdfg Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sikici yazmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl napıyorsun kii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş boş oturuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sohbet edelim Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Öyle miymiş 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleydi 😪 Yorumla theaDogukan +1 yıl Ben çok sikilmedim bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani hdjhggjkh Yorumla theaDogukan +1 yıl Bugün diyorum çok sikilmedim güzel bir gündü 😂😂 Yorumla theaDogukan +1 yıl Ya ironi yapıyoruz be kardeşim anladık Yorumla Soran +1 yıl Tamam anladım yazım yanlışı olmuş:D Yorumla
02istnbul Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uykum var 0 1 Yorumla 02istnbul +1 yıl Konuşalım Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 1 Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Baya hemde yaaa Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. aynen sikii tuttuk 0 0 Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynen valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sıkıcı mı bilmem ama bunaltıcı olduğu kesin. Eriyen Saatlere döndüm
Görüşlerde önceden ne olduğunu bilip okumaya geldim sjdhdfjkk
@KızlarSoruyor Soruya bakar mısınız
bizdeki sıkıcı sendeki daha iyiymiş
Ay yeni farkediyorum yazım hatası
:D dflklkdfg
sikici yazmışsın
napıyorsun kii
Boş boş oturuyorum