Öncelikle şunu söyliyim: kız bulamıyorum falan muhabbeti yok. Sevgilim de oldu flörtüm de.
Sadece sormak istediğim bazı sorular var onları soracağım. Kızların DNAsını çözmüş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sadece sormak istediğim bazı sorular var onları soracağım. Kızların DNAsını çözmüş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlat kardeşim dinliyorum.
Kızlarla ne konuşulur nasıl konuşulur ve hangi kıza asıl davranılır? Kızlar ne istiyor? Kızlarla nerede tanışılır?
Kardeşim şimdi herzaman özgüven en başta geliyor bu durumlarda.
Hangi kıza nasıl davranılır bir bahçe düşün çiçekler farklı farklı kokusunu aldıktan sonra pna göre davranacaksın ve kendin olacaksın. Kızlar ilgi sevgi ister herzaman onun yanında olduğunu hissettirmeni isterler. Ha bide şöyle saçma sapan bişeyde var seni denerler herzaman dürüst olman gerek eğer yalan söylersen başka bigün benzeri bi soru sorara onada farklı cevap verirsin batırırısın.
İltifatlarında sevginde genel olmıcaksın en güzeli sensin yok sadece kendininde büyük oldunu ona göstererek seni güzel buluyorum benim için güzelsin falan vs kıyaslama yapmayacaksın kimseyler.
Kızlarla heryerde tanışılır. Ben kendime çok güvendiğim için kütüphane park otobüs durağı nere olursa farketmez aynı mekanda bulundumuz için sorular sorara yaklaşırım ya da sigara için çakmak isterim alakasız bi soru sorarım konuyu uzatır sonra bu arada benim adım şu sonra sosyal medya sonra tel no falan filan.
Ha şöylede oluyor tabi sevgililer vs oluyor uzaklaş ordan ya da rhatsız oldu konuşmak istemiyor uzaklaş.
Erkek herzaman ilk adımı atar kadınlardan biley bekleme oturarak.
Tabi bu reel için sosyal medyada ekleyip aynı şehirde yaşadığın insanları fotolarını vs beğeni ya da hikaye cevap konu aç tanış 2 3 hafta sonra tel no sonra buluşma falan filan.
Ha şöylede var tabi bu tanıştın kızlarla eğer hani hissedersin senden hoşlandını ilgi ya da flört hareketlerşni bunlar varsa sevgili ya da başka bişey ne istiyosan onu yap ha bunlar yoksa utlaka arkadaş olarak devam et onun arkadaş kız ortamına vs gir onlarlada tanış.
Korkma kendine güven bakımlı ol pozitif ol fazla konuşma olması gerektiği yerde konuş ortamında.
Sıkıntılı bi durum: kızlar seni test eder demişsin.. kızlar hep karşısında doğru ve dürüst insan arıyor eyvallah. Peki kızlar kendisi çok mu dürüst ki? Nerde kaldı eşitlik? Hep erkek kadının istediğini yapacak. Ne güzel!
Bak kardeşim işte sen bağlanmayacaksın hiçbirine enbaşlarda sonra ona göre kendi dozunu ayarlıcaksın.
Hiç bizaman genelleme yapma kızlar falan vs diye.
Bilgiyoeum sanki şu an sen biri baya üzmüş gibi hissediyorum eğer öyleyse sie et. Vur geç.
Hiç kız bulunmaz hint kumaşı değil bunu unutma ve gözünde büyütme.
Dengeli bi kız bul ark ol dost ol fckboysi ol ya da eşin olsun yani herşeyi dozuna göre ver muamele et.
Ve en başta dediğim gibi kimseye en başta güvenme.
Dominat kadınlardanda uzak dur.
Eşitlik diye bişeyde yoktur bu arada kadın farklı erkek farklı.
Kızlar ayrı bir organizma falan mı soruya bak sjajs
Kardeş ille küfrettircen kendine. Adam gibi soru sorduk adam gibi cevap ver.
Bu site gevşek dolu aga ciddiyet arama boş ver
Sende haklısın. Ama ciddi insanlar da var. Peki bana bişey söyle o zaman. Kızları çözmem konusunda kim yardım edebilir bana?
Sor bana
Erkeklerden ne istiyorsunuz? Dürüstlük falan hikaye.
Güven ve karakter bizim için önemli
Hikaye onlar