Beddua/ah alıp o bedduayi yaşayan var mı? Eski sevgiliden falan
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok şükür ne kimseyi yarı yolda bıraktım ne de bir kızın duygularıyla oynadım Rabbim yaşatmasın da
Ne güzel, keşke herkes sizin gibi olsa 👏
Amin inşaallah şu hayatta en çok korktuğum şeydir karşımdaki insanı kırıp incitmek
Beni çok kırdılar hemde inandığım güvendiğim yerden. Meğerse beni eski sevgilisine inat olsun diye kullanmış hiç sevmemiş çirkin bulmuş. Ama benle konuştu sirf elimi falan tutmak içinde sürdürdü sonra ayrılınca bana iftira attı hem namus açısından hemde nişanlımdan ayırdı diye oysa öyle bir şey yok. Beni abime şikayet etti millete söyledi çok canımı yaktı ben sadece sevdim evlenmek istedim masumca duygular besledim. Çok da ah ettim sizce ahım tutar mı bazıları tuttu işin olmasın dedim işinden atıldı kızlarla konuştu ret cevabi aldı
Güzel insan şöyleki kimsenin ahı kimsede kalmaz sana yapılanlar karaktersizlik sonucudur. Bende çok yara aldım vaktiyle seni asla bırakmıcam diyenlerin gidişini çok izledim. boş ver Rabbime havale et sen gönlünü ferah tut
İçimden atamıyorum bir türlü. Onun kötü olduğunu bileyim göreyim içim rahatlayacak amma ne yapıyor bilmiyorum bile. Rabbim hepimizin yoluna güller sersin iyi insanlarla karşılaştırsın İnşallah
İçinden atmalısın bi şekilde atmanda gerek zaten. Nefret de beslesen iğrensende karşı taraftan ne olursa olsun canı acıyan sen olursun eden bulur mutlaka unutma bunu sen dua et Rabbim kimsenin yanına bırakmaz güzel duan inşaallah kabul olur sıkma canını
İnşallah teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Karamsar olmayın lütfen daha önününde yıllar var sevecek sevileceksiniz kimbilir belkide imrenilesi bir hayatınız olacak. Siz sadece kendinize güvenin
İnşallah her şeyin hayırlısı. Ama tam evlenecek yaşta bunları yaşayınca insanın hevesi kaçıyor işte
Yaşınız kaç bilmem ama çok genç olduğunuz aşikar. Gün doğmadan neleerr doğar. Bi bakmışsınız karşısına birisi çıkmış hayatınıza sihirli bir değnek ile dokunmuş küllerinizden doğmuşsunuz 😊
25 yaşındayım o da öyle. Ama erkekler biraz geç oldugunlasir yani biraz geç evlenirler ama kızlarin evlenme yaşı tam bu yaşlar ben de tam zamanında sevdiğim kişiyle evlenmek istedim o kişi lisede arkadaşımdi çok iyi biriydi en çok sevdiğim güvendiğim beyefendi gördüğüm biriydi ama çok farkli çıktı maalesef
Yaşınız o kadar geç de değil karamsar olmayın lütfen. İnsanoğlu kavun değil maalesef dibini koklayıp seçesin. Birde şöyle düşünün ya evlendikten sonra size büyük yanlış yapsaydı?
Öyle diyordu zaten başta sevdim dedi ama sonradan sevemedim bağlanmadm sana yanlış yapmaktan korktum dedi seninle evlenirim evlenmesine ama yarı yolda bırakmaktan korktum dedi. Buna eski sevgilisi büyü yaptırmış çok sinirleniyordu her şeye ters tepki veriyordu en ufak şeye bile. Bana sürekli o kızı anlatırdı onla yaptıklarını ama nefret ediyorum ondan diyordu. En sonunda da iftira attı nişanlımdan ayırdı beni diye. Oysa o kız kuzeniydi kızın ailesi bunu kızlarına layık görmemis istememiş düşünün öz eniştesi teyzesi. Bense onun işi yokken kabul edip ne hayaller kurmustum
Neyse artık olan olmuş yara kabul bağlar iyileşmez ama acısı diner kurcalarsan can yakar sadece. Bundan sonra dua et Rabbim karşına senin gibi güzel bi insan çıkarsın mutlu ol
İnşallah, size de
Ben ümidimi keseli çok olmuştu ama yine de teşekkür ederim 😊
Kimsenin duasıyla doğmadığımdan bedduasıylada ölmem. Aldığımı düşünmüyorum ama alsam da sorun yok
var
bir şey olmuyor merak etme
Nasıl yani yanına kar mı kalacak
evet
Elbet bir gün yaşadığını yaşar ya bu dünyada ya da öteki dünyada hesap kesilir elbet.
Sanırım almışım. Gittiğim falcı kadında söylemişti
Bu yüzden başınıza bir sıkıntı geldi mi yaşattığınızi yaşadınız mı yani
Yaşadım evet
Almadım ama beddua ettım.
Evet
Evet iki yakam biraraya gelmedi helallik alama kadar helalik aldım içten helal etti doğru kişiyi buldum
Kim bilir onunda canı nasıl yandı ki öyle içten beddua etti. İnşallah bundan sonra güzel bir hayatınız olur
İnşallah:)
Evet
Aslinda soyle benden hoslanan birine en basindan beri olmayacagimizi gosterdim ama o inat edip yine acildi bende mesajina bile bakmadim sonra arkadasim anlatti cok uzuluyor agliyor diye beddua etti mi bana bilmiyorum ama etmistir o kirginlikla bu yuzden iliskilerim duzgun ilerlemiyor ya aldatiliyorum ya baska birsey
Çok saf biriyse tutmuş olabilir yoksa aranızda bir şey geçmemis yani sevgili olmamışsiniz bile. Belki farklı bir şey olabilir sende yani doğru kişiyi bulamıyor olabilirsn yaklasman falan farklıdır belkide karşı cinse
Belkide