+1 yılBunun evli olmayla bekar olmayla alakası yok sonuçta insanların temel hak ve hürriyetleri vardır ve hiçbir şekilde insanların temel hak ve hürriyetleri kısıtlanamaz giyimde kıyafette bir özgürlüktür hiç kimse bir şey söyleyemez isteyen istediği şekilde giyinebilir yorumları okumadım ama emin ol burada yukarıda söylediğin gibi dini amaçlı provokatif görüş yapan bir dünya geri kafalı vardır şaşırmam yani İnsanlar şu dini alet etmemeyi bir öğrense zaten her şey yoluna girecek Din diye insanlar gebermiş adeta
22 Yorumla- +1 yıl
Yıl olmuş 2022 hani böyle şeyleri tartışmaya bile erek yokken aşağıda gerçekten hala ayet atanlar var sure atanlar var İslami dayatmalar var bilmem ne var ya ben şunu gerçekten anlamıyorum arkadaşlar her şey islam demek değildir adam belki deistir ateisttir Yani bu dağıtmalar Neden siz böyle yaparak insanları daha çok İslam'dan soğutuyorsunuz bunu farkında mısınız Peki hiç şu şekil olaya bakabilmeyi başarıyorsunuz bu dünyada herkesin bazı temel hak ve hürriyetleri vardır Bu temel hak ve hürriyetler yazılı ana yasıyla belirlenmiştir ve hiçbir şekilde sınırlandırılamaz niye olaya Bu açıdan bakıyorsunuz da hemen din Ya şu işlerden artık vazgeçin Arkadaşlar bir insan inanıyorsa kendine inanmıyorsa kendine yani size ne
En İyi Cevaplar
+1 yılçok abartı olmadığı sürece her türlü dekolteymiş mini etkmiş her şeyi giyer abartılı ne olursa olsun erkeğe de kadına da olmuyor. erkeklik neden sorgulanıyor sen ne biçim erkeksin karını böyle dışarı çıkarmışsın millete mi sunuyorsun diyorlar bu çok saçma bence güzel giyinmenin nesi birine gösteriş veya sunmak olsun
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadin güzel görünüyor. Bu hayvanın oğlu/kızı o kadını kıskanıyor/beğeniyor.
Böylece bu içi çürümüş yaratıklar yüzünden o kadın o... oluyor kocası da go... s...
Keşke önlerine baksalar sadece, milletin memesine kicina baktıkları kadar kendi hayatlarına baksalar.
31 Yorumla- +1 yıl
Konuş aşkım konuş :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Giyer tabiiki sadece kadınların olduğu bir kına gecesinde ya da kocasının yanında. Bu gorseldeki bacı dekolteye transparan eklemiş tül perdeye sarılmış gibi olmuş. Ben bütün sülalemde kimseye giydirmem böyle kıyafeti.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGiyerler tabi ki
10 Yorumla
+1 yılVicud yapisina göre dekolte her zaman hos güzel gosterir ve hoş guzel gozukmek her kadının hakkidir evli bekari gectim engelli kadinlarin bile hakki vardir onemli olan erkeklerin o kadini gordugunde aklina farkli seyler getirmemesidir gelse bile kadini rahatsiz etmemelidir aksi taktirde zaten erkekte sorun vardir kadın evliyse kocasida zaten gereken korumaciligi gösterir diye umuyorum
20 YorumlaElbette herkes bireydir, istediği gibi davranır. Kimse kimseye kıstas koyamaz, beğenmeyen yoluna bakar.
Lakin; bir insan partnerini bulduğunu iddia ediyorsa neden başkalarını seksiliğine iknaya çabalar? Özünde tek eşli mi değiliz?
Samimi soruyorum. Lütfen demagoji yapmayın; insan kendisi için giyinir bilmem ne. O zaman evde tek otururken veyahut uyurken de öyle giyinirdin.36 Yorumla- +1 yıl
Tek eşlilik ile ne alakası var :D O zaman tatilde bikini giyen kadınlarda arayışta bu düşünceye bakılırsa
- +1 yıl
Neden mayo değil de bikini? Güzel görünmek istiyorsunuz. Sadece kadınlardan bahsetmiyorum, erkekler de artık seksi görünmek için çabalıyor. Partnerine gözdağı ya da ona hâlâ hoş görünme çabası mı başkasına bakmasın diye? O zaman bu güvensizlik anlamına gelmez mi? Belki de ilaçlardaki yan etki misali üreme, partner bulma amaçlı olan kodlarımızın sonucu. Bir çeşit bağımlılık. Partnerimizi bulduktan sonra bile iyi görünmeye çabalıyoruz.
- +1 yıl
Kadın istediğini giyer bu hiç kimseyi bağlamaz nikahlı kocası okey verdikten sonra gerisine birşeyler yemek düşüyor :D
- +1 yıl
Başkalarını neden ikna etmeye gerek duyalım ya? Kafanızda nasıl yorumluyorsunuz bunları cidden? Seviyoruz giyiyoruz, rahat ediyoruz giyiyoruz, keyfimiz istiyor giyiyoruz ne olmuş? Bunun yeri ve zamanı da önemli değil, istediğimiz yerde istediğimiz gibi giyiniriz tıpkı sizin gibi. Hani sizde plajlarda üstü açık, şortlarla falan geziyorsunuz ya? Bizim bikini giymemiz mi batıyor size? Siz her yerde rahat rahat dolaşın, biz giyince teşhircilik/seksilik/tahrik etme olsun adı, oldu canım ya.
- +1 yıl
Söylediklerimi anlamadan otomatik, klişe bir cevap vermişsiniz. Ben her cinsiyetin bireylerinin istediğini istediği yerde giyebileceğini, kimseye hesap vermek zorunda olunmadığını zaten söyledim. Sadece bir davranış kalıbının nedenini merak ettim. Hiçbir şey nedensiz değildir, canım istiyor, da açıklayıcı bir cevap değildir.
Durum şuna benziyor; bir yerlerde "çitalar avlarını ağaçlarda saklarlar" diye bir ifade görüyorum ve neden diye soruyorum. Siz de diyorsunuz ki, sanane sana hesap mı verecek canı öyle istiyor.
+1 yılKendine neyi yakıştırıyosa yapabilir, giyebilir. Buna karşı çıkan erkek özgüven sorunu yaşıyo olabilir. Bir de bazı psikopat kızlar var hem modernliği savunuyor hem de erkek kişisi onun kıyafetine karışınca içten içe mutlu oluyor, kızlar da ne istediğini bilmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok acik sacik bir kizdim.
Erkek arkadasim hep karisiyordu takmiyordum giyyordum.
Evlendik evlendikden sonra dikat ettim baya saygidan kiskandiginida biliyordum.
Ama abariyordu yapisan seyler giyme diyordu onlari daha giyordum diyordum ben basortulu deilim.
Sonra baya degdim onun icin ne oldu biliyormusun benim yanimda oyle kadinlara bakdi ben degdikden sonra!!
Acik sacik kandinlar bakismalar dedim bundan sonra asla biri icin degsmem
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDekolteyi başlı başına çirkin buluyorum, evli bir kadının dekolte giymesini daha da çirkin buluyorum çünkü cinsellik çağrıştırarak başka erkeklerin dikkatini çekme, diğer kadınlarla fizik yarıştırma gibi amaçlarla yapıldığını düşünüyorum hemcinslerim tarafından.
Evet, her kadın güzel görünmek ister. Ben de bir kadın olarak güzel görünmek isterim ama güzel görünmek için ille de soyunmak gerekmiyor. Kadınlar dekoltede ölçüyü kaçırıyorlar ve onlara birilerinin ayar vermesi gerekiyor. Eşleri de bu ayar verme hususunda en çok hakka sahip insan.20 Yorumla
+1 yılEvli erkekler de bakabilir o zaman başka dekolteli kadınlara evli diye mezara mı giriyor jdjdjf
(şakaaa, tabi ki kötü bişey) jdjfj12 Yorumla- +1 yıl
Evdekine giydirneyip dışardakine bakan çok doğru
- +1 yıl
Evet o tipler de tuhaf jdjd
+1 yılDekolteli giyinmeyi savunmuyorum ama bunun üzerinden kişilikten kadınlığa erkekliğe laf soylenmesini doğru bulmuyorum herkes sanki herseyi çok düzgün yapiyo hayatında hiçbir derdi yokmuş gibi bir de milletin hayatına laf edilmesi beni çileden çıkartıyor keşke herkes haddini bilse...
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bugün daha konusu geçti eşimle.
Neymiş kısa etek vs giymek vücudu teşhir etmezmiş.
Ben zaten açık giyinmem ama soruyorum size AA erkekler madem açık giyindirmiyorsunuz eşinizi neden dışarı bakıyorsunuz?20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlar genelde kendi aralarindaki rekabetten ve kendini guzel hissetmek icin oyle giyiniyorlar. Ama üzülerek soyluyorum ki oyle birini gordugumuz zaman yanin erkege ne bicim adam deriz.. Kadina da yan gozle bakariz.. (ki ben en efendi binde 1 lik kesime girerim 😄) aksini yapan erkek gormedim. Bide kadinlar kendi ic dunyasinda istedigini giyip yanindaki adami o konularda dilsiz maymuna cevirince kimseyi kendime karistirmam modunda bi gogsu kabarir ya. erkekler de kadinini usturuplu giydirince kendini daha iyi hisseder. Millet karisina bakmayknca daha rahat eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer tabii ki niye giymesin ki ama Türkiye dekiler giydirmez Türkiye’deki adamlar dışardaki bütün açık kadınlara bakarlar ama kendi karısı çarşaftan başka bir şey giyemez
30 Yorumla
+1 yılNeden dekolteye bu kadar takılıyorlar ki. Önemli olan karakter değil mi? Sacmalik... illa bir kalıp mi olmali yaşamak için. Sen kadınsın bunu yapamazsın. Sen evlisin şunu yapamazsın. Sen annesin bunu yapamazsin. Ama o bir insan!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlilik imza atıyor bitiyor. Giyimi için farklı bir şey neden olsun, Kadın kadındır. Bekarken farklı evli iken farklı olmaması gerekir.
Her kadının aklı var fikri var ne yapacağını bilir.
Aynı şeyi erkeğe söyleseler ne derler acaba.10 Yorumla
+1 yılŞöyle bu benim görüşüm kimi katılır veya katılmaz
kocanın yargılanmasına gerek yok kadın bunun bilincinde olup giyimine kuşamına dikkat etmeli sonuçta evli bir kadın biraz daha muhafazakar olmalı. etraf it, köpek kaynıyor biri yan gözle bakınca olacaklar göz önünde. Hatta bazıları p*zevenk der erkeği suçlar ne biçim eş diye...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar istesek bile tabuları yıkmak kolay değil. Yıkmak istesek bile alınan eleştirilere veya mobbinglere herkes katlanmak istemez. O yüzden bence yetiştiğin ortama ve topluluğa göre bu sorunun cevabı değişiyor.
10 Yorumla şuu algılar hala bitmedimi? sıktınız, artık o kadar denilmiş ki bu söz bu soru sorulmuş, giyer ama karşı tarafında yanıtı olmak zorunda çünkü bir hayatı paylaşıyolar ewet o yüzden karşılıklı saygı ve anlayış olması gerekiyo, onun dışından koca kısmı da karısı onu giyme dediğinde aralarında anlaşılmalı.. ama kısıtlayarak değil ya da baskı yapılarak olmamalı. kadına özgü bişi değil
00 Yorumla
+1 yılİstediğiniz kadar rahatsız olun bu böyle. Beğensenizde böyle beğenmesenizde böyle. Sahiplenilmek ilgilenilmek sevilmek korunulmak istiyorsanız kocanıza ait olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. Dekoltesiyle diğer erkeklere sinyal yakan kadını sevemez ilgilenemez sahiplenemez koruyasin gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden giyemesin ki yeter ki giydiği kıyafetleri taşısın, kıyafetler onu taşımaya başlarsa orada durup düşünmek lazım ama kadın giydiği şeyleri taşıdığı sürece hiçbir sorun olmaz.
10 Yorumla Karşı taraf rahatsız oluyorsa söylemeli söylemesine rağmen devam ediyor ve suçluluk duymuyorsa ya da azaltmsdıysa karşı taraf ilişkiyi sorgulamalı
20 Yorumla
+1 yılİster giyer ister giymez. Evlenince farklı bir hayata geçmiyorsun kendi hayatını yaşamaya devam ediyorsun yanında sevdiğin biri ile.
20 Yorumla
+1 yılİsteyen giyer isteyen giymez. Dini inanç veya toplum müsaade etmez bazen
30 Yorumla
+1 yılGiyebilirler ama burası Türkiye.
En azından Arabistan değil, kadın hala sokağa çıkabilir ve araba kullanabilir durumda.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBen isriyorum giymesini nişanlıyım daha ama yakışıyor fiziğine taşıyor ultra mini elbiseler derin dekolteler yırtmaçlar
10 Yorumla Ben giymesine izin vermem. Giydireni de yadırgamam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocasının onayı olduktan sonra kimse karışamaz dekolte giymesine.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılOturma organlarından element uyduran belli bir kesimin uydurmalari bunlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. neden giyemesin kadın kendini rahat hissettiği sürece istediği gibi giyinir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yıl@beyazorkidem millet birbirine girmiş burada ne yaptın sen :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır Giyemez Aslında Sadece evliler için geçerli değil hiçbir kadın diyemez Çünkü Bu Teşhircilğe giriyor Sokakta sadece kadınlar yok ki erkekler de var karşı cins Şimdi gelip bazıları Yok Modern çağ falab diye saçmalarlar arkadaşlar Modern çağ mi önemli ahlak mi O zaman hepimiz Ahlaksız olalım olur mu böyle Tamam özgürlük var diye ama insanız İnsan sınırları çerçevesinde hareket eder sınırsız değil
10 YorumlaNe istiyosa giyer yine hangi boş zihniyet çıkarttı bunu şu ülkenin cehaletinden bıtkım🤝🤝
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen istediğini giysin. Hayata bir kere geliyoruz onda da kıyafetimize bile başkaları karar veriyor 🤦🏻♀️ Bir de şu var evde kocasına giysin, duyduğum en saçma şey. Evde giymek için olan şeyleri zaten dışarda giymiyor kimse, dışarda giymek için olanları da evde niye giyelim. Namus adı altında insanlar neye karışacağını şaşırmış.
210 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmuşum sana.
Cevap sahibi+1 yıl🥰🥰
- +1 yıl
Kanka senin kocan da şeyinin dekoltesini versin elin kadınlarına
- +1 yıl
@feyziiihüsnü neyle neyi kıyasladığının farkında mısın sen? Dekolteli giyinmek ile cinsel organı göstermek aynı şey mi? Sapkın düşüncelerinizi de alıp atın kendinizi bir yerden.
- +1 yıl
Meme de cinsel olarak tahrik ediyor. İkisi aynı şey evet maloş
- +1 yıl
@feyziiihüsnü cinsel olarak tahrik etmek mi? Daha cümle kuramıyorsun, maloş demiş bir de. Meme görmek seni tahrik ediyorsa bu senin sorunun, giyenin değil. Tut uçkurunu ne yapalım? Sen azıyorsun diye ben niye kendimden ödün veriyormuşum? Cinsel organ ile dekolteli giymeyi aynı kefeye koyan birine daha fazla yanıt veremem, köy kuyunda çürüyüp gitmen dileğiyle.
Cevap sahibi+1 yıl@feyziiihüsnü Siz vermeyin kardeşim, verenlere de mani olmayın. Çok namusluysanız gözlerinize ve o pis düşüncelerinize sahip çıkın. Gerisi hallolur.
- +1 yıl
Benim gözüm evli olduğu halde kendini sergileyen ucuz hemcinsimden etkilenmez midem bulanır sen rahat ol kasma
- +1 yıl
@birmeraklidomuz Maloş. Ben kızım. Dünyaya baktığın at gözlüklerini çıkartırsan kız olduğumu bşle görmeyerek komik duruma düşmezdin. Domuz demiş zatrn kendine, merakın ne acaba ne meraklısı olduğun meme açma merakından belli. Bir kadın olarak her kadın bilir ki meme ve v**jina cinsel organdır. Ben de şi cinsel organından dekolteye versin dedim zatrn soyunsun demedim aa.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü dünyaya at gözlükleri ile bakan kişi senken böyle yorum yapman da aşırı ironi. kız olduğunu nereden bilebilirdim, yorumların çomar erkek fikirlerinden hallice resmen ve açıkçası bunun bir hemcinsim tarafından yazıldığını bilmek daha midemi bulandırdı. Bir şey bulmayınca nicknamemime saldırmanız yok mu :d bayılıyorum şu ezikliğinize. Her kadın bilir ki derken sen bilmiyorsun demek, meme cinsel organ değildir. Yani isteyen istediği kadar açar, sen bunu tahrik edici buluyorsun bu senin sapkın zihniyetindir. Haydi yallah köy kuyuna.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendisi ve eşiyle alakalı durum. Ne istiyorsa giyebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Evlenince zevkler değişmediğine göre giyer tabi ki, niye giymesin ki?
10 YorumlaBenim eşim olacak şahıs,,, usturuplu giyinmiyorsa zaten o mertebeye ulaşamaz
10 Yorumla
+1 yılBirine özel olması gerektiği için, dekolte giymemek memeleri başkalarınada teşhir etmemek sadece kocasına göstermek mezara girmek mi oluyor, bu umumi kafadakiler evlenmesin, evlilik hususi olabilen insanların icraatidir
11 Yorumla- +1 yıl
dayı ne anlatıyorsun ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGıyemez olur mu kadını kısıtlaynmazsın herkes özgurdur kadın ıstedığı gıbı gıyinmelı ısyer kocasına sergiler bedenini ister başkalarına evlendı dıye koca kim oluyor nasıl kısıtlar kadını
00 Yorumla
+1 yılŞimdi iki ucu boklu değnek lafı aklıma geldi.
Neden mi?
-Hayatım tabi ki giyebilirsin.
+ güzel kardeşim mısın ya hiç mi beni kıskanmıyorsun azıcık erkek ol.
-Hayır giyemezsin hayatım.
+Ya of bana babam karışmıyor yobaz mısın? Ben senin kölen değilim istediği mi giyerim.
Şimdi biz buna nasıl cevap verebiliriz ki?03 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim yeri güzel kardeşim mısın olacaktı t9 problems.
- +1 yıl
güzel kardeşim mısın olacak
- +1 yıl
Yazdırmıyor aga pes ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yani bizim ilkede açlık var oldukça dekolte biraz sıkıntı.. Kadına kocasının yaninda bile aç hayvan gibi bakarlar aynen tren görmemiş öküz gibi.
00 Yorumla
+1 yılErkek evlenmeden önce evleneceği kadına , kadın da erkeğe kendi görüş ve fikirlerini söylemeli ona göre evlenmeli. Tabi her iki taraf da hemfikirse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGiyemez tabiki de öyle birisiyse onu hayatıma sokmam zaten o kadar medeni modern kültürlü geniş birisi değilimdir ondan bana ne eş olur ne de anne ondan kimseye hayıe gelmez
10 Yorumla
+1 yılKadın her zaman beğenilmek ister ama eşini ikna etmeden giymemeli
16 Yorumla- +1 yıl
Eşimi neden ikna ediyormuşum acaba? Beden benim bedenim, kıyafet benim kıyafetim. Ben onun giydiklerine karışmadığım gibi o da benim giydiklerime karışamaz.
- +1 yıl
Sen jartiyer ile gezmek istiyorsan benim yapabileceğim bir şey yok
- +1 yıl
jartiyer: ben ne alaka
- +1 yıl
Sevmez misin
- +1 yıl
Sevip sevmemem ne alaka?
- +1 yıl
Ne istiyorsan onu giy o zaman ne yapayım
+1 yılİstediğini giyer kocasının tek bir kelime deme hakkı yok bir kere. d
40 YorumlaDekolte giyinecekse karşı cinsi tahrik mı edecek?
Evet evli kadın dekolte giyinemez. Empati kurun birazcık ben kendi şahsıma tahrik edici bir şekilde giyinen kadını afedersiniz ama bakışlarınla dikerim. Ve bu durum kadının eşinin hoşuna gitmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. giyebilir bence ama her zaman aile yanında daha doğru giyinmek gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadın fark etmeksizin, eşini madur etmeyecek şekilde, yerine mekanına göre her şeyi giyer
10 Yorumla
+1 yılTabiki giyebilir, eşim olmuş olsa onun giyim tarzıyla benim erkekliğimin sorgulanmasına hiç birzama izin vermedim ve vermem
11 Yorumla- +1 yıl
İşte adam gibi adam, amcam benim. Şuradaki hırdolar biraz senden adamlık öğrensinler.
+1 yılAcikta duran seylere cok sinek konar, onlar mide bulandirir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. niye giyemesin ki.
bikini bile giyebilir.
hatta plajda topless bile gezebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldekolte giymedeki amacı anlamıyorum
baaak benim memem vaar senin vaar mı :D
bunu mu demek istiyorsunuz :D :D :D14 Yorumla- +1 yıl
Evet, öyle diyoruz. Sorun?
Cevap sahibi+1 yılyok ya ne sorun olacak soyunun dökünün gözümüz şenlensin :D
- +1 yıl
Neden gözün senleniyor bu şekil düşünürsen kaybedersin o zaman ben bir haftadır kemer de tatildeyim ve hiç o açıdan bakmadım ben
Cevap sahibi+1 yılöyle veye böyle ben hep kaybediyorum zaten :D
tersini söyleseydim iki saat tartışacaktı benimle bu en iyisi huyuna gideyim dedim :D
Sorgulayanlar kendi eşlerine baksın arka planda ne yapıyorlar
10 Yorumlaİsteyen istediği gibi giyinir. evli olması farketmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDekolte giymek yaşam belirtisi gibi yazmışsın. s evet bir erkek için giyim tarzını değiştirmemeli kadın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. isteyen giye istemeyen giymez dekolteli bişeyler
00 YorumlaBende giydirmem yok öyle, diger kişiler beni ırgalamaz ben kendi hayatıma bakarım.
00 Yorumla
+1 yılNur Sûresi 31. Ayet
Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. neden giyemesin. giyer giyecek giymeli
24 Yorumla- +1 yıl
has abimsin bundan sonra, burayı hep beraber medeniyete ulaştıracağız
- +1 yıl
Sorulması bile saçmalık, sorulduğunda da ciddi ciddi cevap vermek ayrı saçmalık zaten ya. Buradakiler köy kuyularda yaşamış belli.
+1 yılDekolte giyinmek için bekar veya evli diye sınıflandırmak mantıksız insan kendine yakıştırdığı elbiseyi giymekle özgürdür elbise muhabbeti bana anlamsız geliyor herkes istediğini giyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka erkeklerin de dikkatini çekmek istiyosan hiç evlenmesin o karının neyine evlenmek gitsin rahat rahat kasarlığını yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahın emrine uymak gerekir şurda iki nefes arası yaşıyorsunuz dekolte giyip ahiret yakmanın alemi yok
05 Yorumla- +1 yıl
Peki herkes dini kurallara göre yaşamak zorunda mı adam deist ateisttir peki bu olamaz mı
Cevap sahibi+1 yılZorunda değil elbette ama hayvanlar gibi de cıplak gezmenin alemi yok insanın kendisine saygısı olmalı
- +1 yıl
Ya o kişinin kendi temel hak ve hürriyeti bize laf düşmez
Cevap sahibi+1 yılSen hanımına giyim konuşunca temel hak hürriyetini ver cıplak gezinsin dışarda bakan kötü gözlere meze olsun
- +1 yıl
Rahat ol kardeş benim hanımım olacak kişi en basta karakterli olacak He o şekil bakan olursa da o onun serefsiz kimligindendir ve bir tane kanı bozuk serefsiz parçası içinde bi hamle yapmam
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer kendine guvenen kadin dekolte giymeli ama kararinda giymeli
00 Yorumla - Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat