Eşim benimle ilgilenmiyor günah diyor ve alt kattaki komşumun kafamı kurcalaması anlamadım?

Öncelikle iyi akşamlar ben 5 sene kadar önce evlendim eşimle çok severek evlendik bunu belirtiyim sonra sevmemişsin demeyin. Ama maalesef yatakta çok kötü yani ben çarşaflı dini bütün bir hanımım eşimle de tarikatta tanıştık o şekilde konuştuk dinimizce günah olduğu için hiç bir şey yaşayamadan evlendik. Ben onun böyle olduğunu bilmezdim yani ev içinde bile beni açık görmeye dayanamıyor kapat günah diyor. Neyse son zamanlarda kendini tarikata çok kaptırdı zaten asker uzman çavuş olduğu için o eve pek gelmezdi. Alt kattaki komşumuzun eşiyle kesişiyoruz yani bana baktığını hissediyorum ben de açıkçası böyle olgun yaşlı erkekler ilgimi çekmiştir nefis işte lütfen günah falan demeyin bazen engel olamıyoruz ihtiyacımı kocam bile karşılamıyorsa ben ne yapiyim? Bi de İslama göre günah yani bu eşinin bu tür ihtiyaçlarını karşılaman gerekiyo. Ya bi ara evlerine tesisatçılar gelmişti sohbete giderken asansör kapısı açılınca duydum komşumuz dedi ki çarşaflı olan bir şeyi görünmeyen kadınlar ilgimi çekiyor görünmeyen bir şeyin hayalini kurmak çok güzel dedi ne demek istedi anlamadım? Yani kapanıyoruz bu da mı suç arkadaşlar şimdi ben aşırı kiloluyum çarşaftan dolayı belli olmuyo ama ya beni kendall jenerr gibi falan sanıyorsa? Dün aşure getirdi eşim yaptı dedi çarşafım yoktu beni gördü yüzünü ekşitti anlamadım?

Eşim benimle ilgilenmiyor günah diyor ve alt kattaki komşumun kafamı kurcalaması anlamadım?