Evlilik döneminde veya sevgililik döneminde, birine sadık olmak çok önemli ve zor bulunası bir şey artık.
Peki siz Tek eşli olmayı becerebiliyor musunuz?

Evlilik döneminde veya sevgililik döneminde, birine sadık olmak çok önemli ve zor bulunası bir şey artık.
Peki siz Tek eşli olmayı becerebiliyor musunuz?

Normali budur zaten. Karakterli olan birisi tek eşli olur. Bunu beceremeyen ilişki yaşamasın bir zahmet :)
Sevgilim varken dışarıda birine bakmıyordum, erkekle muhatap olmuyordum sosyal mecralarda. Hoş yokken de bakmam ama ilişkim varken daha dikkatliydim. Önce kendime sonra hayatımda ki insana saygımdan bu davranışım.
Bu bir beceri değil ya.. Hayatımda biri olunca tek oluyor zaten, olması geereken de bu değil mi.. Seviştiğim biri olduğunda da düzenli olarak o oluyor
Cevap
12Cevap
Gerçekten seviyorsam evet tabii ki.
Evet ama beni seven yok
38 yasindayim tek sevgilim esim oldu onla bile evlenmeden de bisey yasamadik. Evlilik baya iyi gidiyor. keyifler tikirinda.. Cok kadin duskunu biriyim tum kadinlari ayri ayri begeniyorum ama aksiyona girmiyorum kesinlikle. Obur dunya korkusu ve esime hastalik bulastirma korkusu olmasa yapacagimi bilirdim😄
Görsel çok iyi yalnız ya soruyla bu kadar uyumlu olabilirdi harika soruya gelelim becerebiliyorum
Çok üzüldğm bişi ama biyandan da seviniyorum çünkü benim karakterim nasılsa evrende aynı karakterde bi yol arkadaşı bana bahşedicek🍀
Olmasi gereken budur. Lutuf degil, sonsuza kadar olacaksa olacak ya da hic olmayacak.
Tek eşliyim ve evliliğe değer veren biriyim.
Sevgililik de flört de bana hitap etmiyor.
Bu aralar 7 kocalı Hürmüz gibi hissediyorum kendimi ajsjsjjaj
Aradigimi bulamayandim
Buldum
Doydum artik sjsjsj
Ben her zaman tek eşli olmayi seçtim sevgili döneminde de evlilik döneminde de..
Ben beceremiyorum valla ama sıkıntı 2. Eşi bulamıyorum o yüzden kafam rahat 😃
Ölene kadar çok eşlilik
O da olur
Sevişmediğini nasıl kanıtlayabilirsin?
Gül ozm
Ona da gül hatta aç g0tüne gül daha iyi gülersin
Becerebilirşm, özümde tek eşliyim.
Ruhum da var farklı tipler 🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç benlik değil
Adım sadakat olmalıydı 😂
Beceremiyorsan yalnız kal zaten bir zahmet
Yengeç burcuyum sadık biriyim
Aynı fikirdeyim kolay olmuyor.
Bir bunalmislik bir yakınma görüyorum
Nefis istiyor bazen
Nefis bu ister tabi ama nefisin istedikleri için cesaret gerekiyor var mı önemli olan o
Kölesi olmamak lazım 🙂
Elbette öyle zaten cool biriyle takılmak gerek böyle durumlarda sadece işinizi göreceksiniz sonra görüşürüz, aradan zaman geçecek canınız isteyince yine
Tabiki
Evet
Seversem evet
Evet
Her zaman beceririm.
Maalesef hayır hsjshjhdsj
Neden beceremiyim
Çok iyi beceririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?