Bugun biri geldi benimle tanismak istedigini soyledi sizce niyeti nedir?

Beni surekli goruyormuş işe gidis saatimi felan takip ediyormus yokusu sirf benimle konusmak icin cikiyormus bugun merhaba dedi ve durumu acikladi instagram hesabimi istedi verdim. Bu olay olmadan bir gun once ruyamda gordum biri benimle tanismak istiyor diye bu olay ustune gelince cok garip buldum adresimj verdim. Sabah yazdı konustuk ve bende başta niyetimi belli ettim soyledim. Şoylw yazdım Bu işler kader, kismet işi. Kiminle nerede, ne yaşayacağımı Allah bilir, ama benim uzun zamanlı flortlesip zaman gecirmek gibi bir niyetim yok dedim goruldu atti yazmadı sonra şunu yazdım. Bu konuda ben acik olmayi tercih ediyorum sanirim sizinle ayni fikirde degiliz. Dolayisiyla ciddiyetsiz birseyin icinde bulunmak istemiyorum. Tabiki beni yarin gelip isteyin diyecek halim yok ilerde belki siz belki ben istemiyicem, tanima surecinde ama tanima surecide olsa ciddiyetsiz bir şeye kaybedecek zamanim yok. Dedim oda kac yaşındaydiniz dedi bende 25 dedim oda guzel bende 25 dedi sonra işimi memleketimi vs sordu konusuyoruz ama ben pek ısınmadım sizce rüyamla alakası olabir mi?
Bugun biri geldi benimle tanismak istedigini soyledi sizce niyeti nedir?