Merhaba şu an aşırı duygusalim. Ah nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 21 yaşındayım. Daha önce olmayan bir şey oldu ve ailemi uzağa ne zaman gitsem çok özlemeye başlıyorum. Babam da annem de bir gün istemesem de bu diyardan göçmüş olacak ve bunu düşündükçe o kadar üzülüyorum ki. Hele babam aklıma geliyor. Adam hep benim için uğraşıyor. Okul açılacak mesela onlar olmadan bir öğrenci evinde ne yaparım hiç bilmiyorum. 😭 Içimi dökmek için yazdım. Size de aynısı oluyor mu? Bir gün tek kalmaktan korkuyorum. Yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Demin de dayanamayıp sevgilime yazdım. Onu çok özlediğimi çok sevdiğimi yazdım çünkü çok özlüyorum.
Demin de dayanamayıp sevgilime yazdım. Onu çok özlediğimi çok sevdiğimi yazdım çünkü çok özlüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey olmaz alışırsın
Sizde de oluyor mu? Insan büyüdükçe daha mı duyarlı oluyor?
Bir gün bende yanlız kalıcam bundan eminim ve hayat devam ediyor.
Haklısınız:')
Keşke haklı olmasam gerçek sevgi dolu insanlar yanımda olsa
Keşke hiçbirimiz yalnız kalmasak bir gün. Hep birileri olsa ve güvende hissedebilsek.
Onun umudundayım ama insanlar ister istemez yaşlanıyor ben kendimden bahsedeyim. yüzüm mesela önceden baby face diyorlardı hala öyle yüzüm ama şuanda saçlarım döküldü aynaya bakınca serseri gibi görüyorum dışardan görünüş olarak. Ama içimde tertemiz ahlaklı bir ruh var daha büyümemiş her şeye meraklı sevgiye ihtiyacı olan ama büyüdükçe insanlar bir tık uzaklaşıyor. insanlar içimizdeki ruhu değil görünüşten bir adım geri atıyor
Konuyu biraz dağıtım kusura bakma
Önemli değil. Evet haklısınız gittikçe insanlar büyüyüp yaşlanıyor. Ben de ailemin gözümün önünde yaşlandığını görüp bazen geçmişteki hallerini düşünüyorum. Içimi bir duygusallık kaplıyor. Beni en çok seven insanlar onlar. Küçükken her ne kadar çok dışlanan bir çocuk olmuş olsam da onları çok seviyorum.
Seni seven ne güzel bir ailen var sende onları seviyorsun onları her aksam görüntülü arayıp konuşabilirsin bu şekilde biraz daha için rahat olur. Bir yandan da alışman lazım tek başına ayaklarının üzerinde durabilmen lazım dünya acımasız bir yer sen ne kadar kendini güçlü bir kadın olarak gösterirsen çevrende ki insanlar seninle gurur duyar ve senin yanında olmak isterler. Bunu nerden biliyorum diye sorarsan lisede bir kadın hocam vardı. Cidden çok komik, güçlü ve azimli bir kadındı. Oyunun yanında geçirdiğim dakikalar benim için en güzel vakitti
Öyle yapacağım teşekkür ederim:) Ayakta durma fikri beni zorluyor ama yapacağım. :)
💪🏻💪🏻
Gitme kendi şehrinde yaz üniversiteyi dicem de tercihler bitti yapacak bir şey yok alışırsın
Hazırlık okudum 1 sene ayrı yaşadım. Başka il istiyorum yine de onda sorun yok ama bu özleme olayı neden böyle arttı? Yetişkin olmaya başladıkça herkeste olur mu? Siz özlüyor musunuz mesela?
Valla ben şehrimdeki üniversiteye gidiyorum ve sen arkadaşların tarafından çok mu zarara uğradı böyle hissetmenin amacı bu olabilir mi
Ben özgüvensiz birisiyim. O yüzden bazen çok yalnız hissediyorum. Ailem bana sığınak oluyor. Ondan dolayı da onları özlüyorum.
Psikoloğa görün, seni burada avutamayız.
Çok haklısınız zaten düzenli olarak psikoyatriye gidiyorum lakin başka sebeplerden dolayı. Peki sizde de oluyor mu? Bazen bir duygusallık çöküyor mu?
Hayır olmuyor.
Anladım. Peki.
Anladım, peki.
Hayat bu onlarsız kalmaya alışmalısın
Haklısınız