Galiba sürekli bunun için sıkıştıran birisinden ayrılmak gerekiyor🥳🌙
Sürekli fotoğraf isteyen birinden hayır gelir mi?
Galiba sürekli bunun için sıkıştıran birisinden ayrılmak gerekiyor🥳🌙
erkekler fotoğraf ister bu anormal bir şey değil. ama oranı buranı çamaşırını totonu memeni çamaşırını istiyorsa sal ipini gitsin. notmal fotolar istiyorsa. sana olan ilgisi hayli yoğun diyebiliriz. en azından albenine. ben de sık sık foto isterim yalan değil. bu anormal bir şey değil. eşimden hemen her gün 2 - 3 foto istemişimdir yıllarca.. şimdi evliyiz.
Yani şahsen benim sevgilim falan olsa isterim şu an imkanım internetim var yan yana değiliz o sanki hayatımdaymış gibi anı biriktirmek için onu hayal edebilmek yüzünü unutmamak İÇİN isterim tabi ama öyle sapık fotoğraflar değil normal günlük hayattan gemideyken internet olmuyor özleyince bakacak ve kendi kendime konuşurken aklıma gelecek anı olsun yani
Gönder sende manzara, hayvan, araba fotoları :D biriktirsin garibim
Yok be takipten attım dün sıktı fhdhf
shsjshs sakin :D
Teşekkür ederim tatlım 💛
Rica ederim kıymetlimss💛
Normal fotoğraf istiyorsa gelir 😂
😂
Teşekkürler Bebek 💃
Ricalar🍀
Cevap
77Cevap
Ben sürekli isterim. Şimdi hayırsız mı oldum? 😿
Sanırım evet🥺
Benim fotoğrafımı isteyebilir, kötü yola düşürebilir hani. Xkkd Beğenip bir fotoğraf çektiysem...
Ne fotoğrafı istediğine bağlı. Sürekli nude ya da erotik fotoğraflar istiyorsa hayır gelmez
Her an değilde her gün olursa olağan
Selam gadası 🙃
Bunu zaman belli eder.
Hayır gelmez
Yani fotograf istemesini gectm
Fotograf atıyorsn bu sefer de anlık at diye tutturan kesim var
Anlık fotograf atıyorsn bu anlık mı şimdi diye şüpheye düsen kesim var
Sanki biz sahtekarn ön de gideniyiz
Hadi onu da gectm nude at diye direten var
Vallla bıktıhhhh ya bıktıhhh
Sürekli fotoğraf istiyorsa sanırım birbirinize uzak ve sürekli görüşemiyorsunuz bu yüzden sürekli anlık görmek isteği oluyor fotoğraf atmanı istiyor buda umursadığını gösterir yani hayır gelir
Eğer yorumum faydalı olduysa en iyi görüşü hak edene verir misin?
HAK EDEN OLARAK (KENDİMDEN) BAHSETMİYORUM HAK EDENİN OLSUN 🙂🙏🏻
Gelmez. Denendi onaylandı. İlk normal fotolardan başladı yüzünü görim diye sonra bi baktım başka fotolar istedi, atmayınca aldattı.😃😂
Kendi mayasını ortaya vermiş sen kendini kurtarmışsın iyi taraftan düşün 👯♀️
Artık umrumda değil ya şimdiki ilişkimde çok mutluyum 😅❤iyi ki de yapmış.
Cevabım ektedir
Bu insanı darlar.
Üniversitede yanımda bir çocuk vardı. Sürekli resim çekerdi. Dedim hayırdır ne oluyor. Kıza atıyorum dedi ya. Nasıl kıskançsa artık
Yazıkk
Öyle ya
Fotoğraf atmayan, kendini gizleyen, nerede olduğunu bildirmeyen kızlardan esas hayır gelmeyeceğini öğrendim. Kiloduna kadar bundan sonra görmek isterim ki gerçek olduğuna inanayım ondan sonra ciddi ilişki düşünürüm. Hülya mı Harun mu bilmem lazım.
Sapık !
fotoğraftan kastın nude ise bunun cevabını herkes bilir bence ncnmvbxc
😂
Ne amaçla ve ne tarz fotoğraf istediğine bağlı. Özlüyor ve görüntülü arama imkanı olmadığı için fotoğraf istiyorsa çok iyi, ama aklı cinsellikteyse habire 'bi boydan gelir mi' 'nude atsana' muhabbetiyse direk kapı önüne konulmalı. 🌸
Yani genelde erkekler hiç hayır amaçlı istemez ama sosyal medyada yüzü pek görünmeyen ya da tüm fotoğrafları shop lu olan birinden gerçekte tanımıyorsam isterim. Kişiye de bağlı aslında.
Gelmezzzz hayatta uçkurdan daha önemli şeyler var mesela ben isterim ki yaptığın kekin fotosunu at bir dilimde buluşunca getir :)
Ay o ne öyle saçma sapan vıcık vıcık ilişkiler.. çok görmek istiyorsan görüşürsün, her dakika
fotoğraf atmak zorunda değilim kimseye sevgilim olsa bile
saçma. görüştüğün reelde olanb bırı neden oyle saçmalık yapsın.
velev ki uzaktan bir durum ise zaten nude ıstemesı normal olay o cunku .
Aranızdaki ilişki ve iletişime bağlıdır bu. O da aynı şekilde atıyorsa fotoğraf, istemesi de normaldir ama bunun kararını bence karşı tarafa bırakmakta fayda var. Yani isteyen atsın, istemeyen atmasın diyorum ve köşeme geçiyorum. Fotoğraf istemesi ile birinin karakter analizini yapamayız. Ha şayet daha ilk konuşmadan diretiyorsa, konuşmayı direkt kes.
karşındakinin ruh halini bilemezsin ki.
belki özlediğinden istiyor.
belki de arızalı modellerden.
çok fazla foto gönderme derim.
nude ise asla.
Ne tür fotoğraflar acaba normal fotoğraf ise iyi niyetle başlayıp kötüye gider tecrübe edindim 🙄
Ne güzel işte görmek istiyor diye düşünüyorum ben yakınsak
- Evet, gelir: Evlenelim mi, diye soramadan bir "hayır" gelir oralardan.
- Evet, düşünebilir: Fotoğraf isteme konusunda...
Sürekli para isteyen kadından hayır gelir mi? Bu devrin kadını da böyle. Resim isteyen daha masum bence...
😂 😂 😂 Ne alaka fotograflami olculuyo ciddiyet. Ben cok isterm mesela doymam her anini ceksin atsin gormuyosam oyle yaninda olayım isterm
Ne cıddısı yuzu görunen resim kimse atmasın sonra tehtıd ederler kac tane evli kadını tehtıd etdıklerinı duydum
Ağır işsizdir
İşi yok muymuş hiçç
Nope evde oturuyormuş sıcakmış kxjxj
Nasıl fotolar istediğine bağlı bence
Hep yüzünü görmek istiyorsa sıkıntı yok
Yeni tanışmışsındır, sanal ortamda tanıştığın biridir; seni görüntü ve tip olarak merak ediyordur, birkaç kez atarsın onu anlarım da diğer türlüsü itici bir durum.
Ciddi düşünür mü bilmem ama beni sıkar 💁🏽♀️
Foto var foto var. :))) Nasıl foto istediği önemli olan.
Belli bir yerden sonra sıkar ve bende yollamak sonu ne olursa olsun.
Fotoğraf isteyen biri ciddi düşünür mü bilemem. Özlüyordur🙂
Öyle biri benden uzak dursun mümkünse. Çok itici bir davranış
Nude atmak ve istemek bana saçma geliyor, belki özel bir durumda olabilir
Olabilir tabii, ben de isterim ama atan az 😕
Sene oldu 2518 Hala anlayamadılar ve bir Ümit hala soruyorlar
Belli bir ilişki için zaman geçmişse sorun olmaz ama ikinci günde fotoğraf isterse sıkıntı
Gerçeğini görüyorken neden resim isteyeyim ki saçma 😌
Bende isterim ama bu kotu niyetli değil insan özlüyor sevdigini.
Gelmez o biri takıntılıdır, asla rahat yüzü vermez, hele nude istiyorsa aman Allah'ım.
Hayır bir defa istersin oda hiç görmemişsin merak ediyorsundur okadar.
Abartı değil mi bir insanın simasını bilirsin zaten hep foto hep foto gereksiz
Resmi napacakki hem nasil resim istediyinede bagli
Ne yapayım fotoğrafı.. Canlı kanlı buluşmak varken.. Çocukça davranışlar
Göresi geliyor demek ki. Ciddiyetle fotoğrafın bir ilgisi yoktur bence. İstesin ne olacak ki
Gelmez. Sürekli neden fotoğraf ister ki bir insan. Koleksiyon yapacak sanki dengesiz
Nude değil de görmek istediğim zaman video ve fotoğraf istiyorum. Bende atıyorum
hayır gelmez
sürekli poz verip foto mu yollayacağız
En sevmedigim erkek modeli. Sürekli foto isteyen ve o tür konuları konuşmak isteyen erkekler 🤢🤮🤮🤮
nasil bir fotograf olduguna bagli nude ise gelmez. ama sadece seni gormek istiyorsa ilk basta cok tatli bulursun sonrasi fazla sevgiden dolayi sikici gelebilie
Sürekli sürekli bayar. p*rno şebekesinin eline düşmüş gibi hisseder insan kendisini
Erkekler neyine gelmez diyor? Bundan rahatsız olan biz kızlar bence hayır. gelmez ve ayrıldım zaten
Görüştüğüm biri var sürekli o da istiyor seni görmek istiyorum diyor gercekten hayır gelir mi
Gelmez
Fotoyla ne alakası var ya allah allah saçma sapan sorular yemin ederim adamın göresi geliyo demek ki istiyo
Ona sürekli o fırsatı verenden de hayır gelmeyeceğine göre...
Rahatsız edici olabilir bir süre sonra. Karşı tarafın isteğine bırakmak lazım diye düşünüyorum.
Neden düşünmesin kendini sadece seninle tatmin ediyor demek ki
Hani göz görmeyince gönül katlanıyordu? Bırak katlansın işte
@Dördüncümurat4 Bu sen misin yoksa 🙄🙄🙄
🙄 yok kim dedi onu 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?