- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizin de ahlakınız bozacağından veya sizin de yanlış bir şey yapacağınızdan endişe ediyor ki bence eşiniz bu konuda haklı yani doğru dürüst kişilerle arkadaşlık yapmanız gerekir. Eğer böyle kişiler yoksa hiç arkadaşınız olmasın daha iyi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin tepkisi size değil gelen erkeklerin ne yapacağını kestiremediğinden dolayı korkuyor.. O yüzden öyle davranabiliyor ister istemez.. Haklı olduğunu düşünüyorum gelen erkek arkadaşı kötü niyetli bir insan olabilir dikkat etmenizi öneriyorum. Evet eşinizin de dediği gibi evinde değil de cafede görüşmek daha uygun. 🌿🌺
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç ben sevgilisüni görmedim.
- +1 yıl
Bu kırıcı bir tavır. Erkeğin sevgisini yansıtması gerekir her durumda. Belki içine kapanık birisidir. İlaki sevgisi vardır ama göstermesi de lazım. Duygularınızı paylaşın öncelikle. Değişmiyorsa siz elinizden geleni yaptınız anlamıyorsa bu onun proplemi.
Soran+1 yılArkadaşımın sevgilisini hiç görmedim
- +1 yıl
Pardon sevgilisini demişsiniz sevgisi sandım.. Bir Cafede bir araya gelinip görülür problem değil o. Eşiniz de kendi çarpınca haklı diye düşünüyorum. Anlamaya çalışmalısınız onu da.
+1 yılBenim anlamadığım eşin bu kadar bilgiyi nereden biliyor? O da o eve girip çıkıyor ki eve girenlerden ve çeşitliliğinden haberdar? Kızın özel hayatını nasıl bu kadar yakından takip edebiliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle biz üçümüz aynı üniversitedeydik. Ve ortak kişilerden duyuluyor dedikodu falan g
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşiniz haklı, çok gitme bence kız arkadaşın iyi birisi olabilir ama sevgilileri seni tahrik edebilir bir anlık nefsine yenik düşebilirsin. Sevgililerini sürekli değiştiren kadın tehlikelidir, belki eşini senden bile çalar. Uyanık ol, en büyük düşman belkide yanındadır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu güne kadar tek sevgilisini görmedim 7 yıldır ayrıca böyle bir şey söz konusu değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBen normalde özgürlükçü biriyim insanlar evli veya sevgili olsa bile biriyle bu denli karışılmasını doğru bulmuyorum ama burada eşine hak vermiyor değilim çünkü artık ortalık ortam devir çok değişti çok bozdu ve açıkçası kimse istemez sürekli sevgili değiştiren biriyle eşinin arkadaşlık etmesini şöyle bir düşününce mesela sen ister misin Çok çapkın bir erkekle eşinin görüşmesini konuşmasını belki başlarda sorun etmezsin ancak daha sonra sen de sinir olmaya başlarsın Ben eşini sana güvenmediğini düşünmüyorum ama yine de rahatsız olmak da haklı Sen de Eğer arkadaşını çok seviyorsan tamamen bitirme arkadaşlığını görüşmeye devam et ancak görüşme sıklığını azalt fazla samimi olma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde böyle bir kiz arkadaşım vardı. Çok iyi. Kimseye zararı yok. Ama ozel hayatında bir türlü düzgün birine denk gelmiyordu. Yani sonuçta kendi hayatı kendi şansı. Bana kimseyi bulmaya çalışmıyordu ki. Bir gün olsun demedi seni bununla şununla tanıştırayım diye. Sadece onu sevecek bir erkek bulamıyordu hepsi bu. Evine de kimse girip çıkmıyordu zaten anne baba kardeşleriyle yaşıyordu.
Sonuçta sizi değiştirmeye çalışmıyor , sizin kötülüğünuze bir şey yapmıyorsa bence sorun yok arkadasliginizda. Durmadan sevgili degistiriyor cogu insan duyuyoruz. O zaman herkes sevgili yapıyor diye kimse kimseyle arkadaş olmasın mi. Arkadaşlıkta kriter bu değil ki. Seni dinliyor , seviyor hep yanında olmuşsa arkadaşlık budur. Kolay kurulmaz kolay da bulunmaz gerçek arkadaşlık.
10 YorumlaAbi çok geniş insansın Allah kocana yardım etsin senin kocanin aynı durumda sürekli kız arkadaşı yapıp ayrılan birisi hayatında olsa sen kocanı onun ile gorustururmusun veya izin verir misin empati yap biraz bu gibi durumlar da kocana hak ver eğer arkadaşın yüzünden kavga edersen yarın o mu ben mi diye seçmek zorunda kalırsın
16 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle arkadaşları. Şimdi sus
Soran+1 yılYok moda oldun ya. Ne oldu.
Soran+1 yılOr.. çoçypu kocamında var dedim konuşmadın haksız o zaman demedin kadın düşmanı p. çç
+1 yılBence eşin haklı. Evine gitmek yerine kendi evinde ya da cafede bulunabilirsin. Mesafe koymanda da fayda var. Biraz empati yaparsan anlarsın. Eşinin çapkın surekli kızlarla görüşen çok sık sevgili değiştiren bi arkadaşı olsa ve sürekli onunla takılsa evine gitse ve sen o eve surekli kizlarin gittiğini bilsen ne hissedersin? İçinde bi şüphe olur rahatsız olursun muhtemelen. Eşinin duygularına saygı duy derim. Sonunda o senin hayat arkadaşın
06 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle arkadaşları.
- +1 yıl
O zaman nasıl biliyorsan öyle yap. Sonuçları bizi değil seni üzecek sonuçta
Soran+1 yılMaşallah ona hiç eleştiri yapmadın? Öyle arkadaşlarını duyunca yazık size
- +1 yıl
Bi doktora görün sen. Yazık o adama
Soran+1 yılSenin erkek düşkünü bünyene göre tüm erkeklere yazık demi. Onunda öyle arkadaş var dedim ama tek bir eleştiri yapmadın bu kadar erkek düşkünü olma
- +1 yıl
Tamam
Hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Birden o evle ilgili adınız çıkar ve hem yuvanızı kaybeder hem de ailenize karşı eşiniz ben uyarmıştım alın kızınızı diyerek "kötü bir etiketle" ailenize de halel getirirsiniz.
Kocanızın bunlara karışması sizin iyiliğiniz için bence iyi bir davranış.
Ki üslubu da yıkıcı ve ötekileştirici değil.
Aklınıza danışın, duygularınız size oyun oynamasın.
00 Yorumla
+1 yılBence eşiniz son derece haklı. Tamamen küs olmak zorunda değilsiniz ama mesafe koyabilirsiniz. Benim eşim dediğim insandan hiç kimse önemli değildir hayatta, hiç kimse. Onun rahatsız olduğu şeyi yapmaya da hayatta devam etmezdim.
21 Yorumla
Soran+1 yılZeten evliyim haftada bir anca görüyorsun kızı
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇürük elma sağlam elmayı da zamanla çürütür eşin seni sevdiği için kaybetmek istemediği için arkadaşlığını kesmeni istemiş eşini dinlemelisin erkeklerin evine gittiği bir bayanın evine gitmeni istememesi çok normal söyle düşün eşinin erkek arkadaşının evine hergün başka bir kadın gelse ve eşin maç izlemek için oraya gitse diyelim nasıl hissederdin birazcık empati kurmalısın bence bi düşün derim eşinin verdiği tepkiyi 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılSem ne diyorsun be benim arkadaşıma çürük elma derken farkında mısın bekar kız ı istediği gibi takılacak tabiki kafaya bak.
Soran+1 yılAyrıca gayrimeşrı çocuğu olan arkadaşı bike var kocamın ne saçmalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİyi takılmaya devam et kocanıda aldatırsın sen bu gidişle adama yazık olur
Cevap sahibi+1 yılHerkes kocanı savunmuş çünkü adam haklı yinede senin biliceğin iş
Soran+1 yılBen kocamı aldatmam... Arkadaşımda bir kusur yok senin gibi evde bakitw bakirw evleniceği günü hayal eden bir ezik değil. Kudur şimdi evde kalmış koca düşkünü erkek savunucusu o... Evladı
Çok saçma hemde. Hayat arkadaşının hayatı eşine ne oluyorsa ilginç yani. İnşallah aralarında bir şey yokturda senin öğrenmenden korkuyor olmasın. Genelde benim hissettim hep çıkar. Lanet olsun bu huyumu hiç sevmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılLütfen fesatlık yapma.
+1 yılEvde görüşmeyin dışarda görüşün ya da onu davet edin. Arkadaşlığınızı bitimeyin bence samimi dost kolay bulunmuyor. 🌸
21 Yorumla- +1 yıl
Kocan mantıklı adam bence de dinle dışarda görüşün işte
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılBi empati yap. Kocanın bi arkadaşı var sürekli sevgili değiştiren. Kocan arada bi oraya gidiyor vs. Uyarırsın diye düşünüyorum. İlişkiyi kesmek doğru bir adım olur mu bilemiyorum da biraz dikkat etmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılGörülebilir. Öyle arkadaşı da var. Barlarda takılan
+1 yılArkadaşınızın ilişkileri dikiş tutmuyor olabilir. Ama sürekli sevgili değiştirmesi saçma değil mi? Bir ilişkide başarılı olamadıysa doğru adamı bulmak için ince eleyip sık dokuması lazım. Arkadaşınız önüne gelenle birlikte oluyorsa eşiniz sizin için endişelenmekte haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane? Sanane ya sen kimsin sana mı düştü bekar kız istediği ile takılır kimsene ne saçma yobaz
Böyle giderse eşini kaybedersin derim. Hangisi daha önemli? Kız arkadaşın mı? Eşin mi? Bu sorunun cevabı, senin sorununun da cevabıdır. Hiçbir aklıbaşında erkek eşinin öyle bir ortamda olmasını istemez…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBence de arayı soğut. Belli ki kızın adı çıkmış. Sen duymamış olabilirsin ama kocan duymuş demekki. Eve girip çıkanlar neler anlatmıştır. Bizim toplumda namus abidesi de olsan, arkadaşın biriyle öpüşürken yakalansa senin de adın çıkıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAdı çıkmış ne ya djkdjdjd yobaz mısın sen
- +1 yıl
Adı çıkmış adı çıkmıştır işte. Yani cümle alem ismini soyunu sopunu biliyordur. Evet biraz yobaz sayılırım. Açık konuşmayı severim
Soran+1 yılYok öyle jfkdkfkdk
- +1 yıl
10 saniye önce yaptığım yorum nere gitti 🤣🤣 boyutlar arası mı konuşuyoruz napıyorız. Programda kara delik mi var yorumları yutuyor :) benim de adım çıkmış. Açık konuştuğum haksızlıklara göz yummadığım için. Yobazım ya o yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kocana insanların özeli olabileceğini anlatman lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin istiyor ki. Sen görüşme, eşin rahat rahat görüşsun meldayla. İşi pisircek meldayla ama sen onun yanina gidince, ekmeginden ediyorsun eşini.
35 Yorumla
Soran+1 yılEğer böyle bir niteti yoksa kızın o. olsun ilerde
Cevap sahibi+1 yılOlur olur, sen aradan cekilsen, ne findiklar kırarlar. Cik aradan🤣🤣
Soran+1 yıl45 yaş sendromu bu demi
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem, o yaşta degilim sendrom yasiyorlar mi bilmem. Senin koca çapkın, dikkat et ona. Boynuzlarin uzar.
Soran+1 yılAnanı mı s... kti ne biliyosun djsksnd
+1 yılsende eşini dinle bence değer mi birisi için huzur kaçırmaya ben olsam tamam derdim
23 Yorumla
Soran+1 yılBirisi dediğin eşimden daha çok yardımcı bana
- +1 yıl
eşinden daha öncelikli kim olabilir hayatta 🙄
Soran+1 yılYnş eşim açma bie istek istiyorsa yapmam
Adam haklı beyler. İnsan eşinin karakteri bozuk biriyle arkadaşlık kurmamasını isteyebilir, bu gayet doğal
09 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri bozuk mu sen manyak mısın? Bu kız dünyanın en vefalı en sağlam en akıllı en cömert insanı. Siz ne cahilsiniz bekar kız lan yani bir zahmet takılacak
Soran+1 yılEşim bekarken duran birisi miydi sanıyorsun ı da bekarken takılıyordu. Ama şimdi ekrektir yapar dersin. doğru ya
Soran+1 yılCevap alamadım? İşine gelmedi mi?
- +1 yıl
Eşin yanlış yaptı diye yanlışa yanlışla mı karşılık vereceksin. Ya affedersiniz yahut bitirirsiniz. Bazı şeyler nettir. İntikam almaya ya da o öyle yapmıştı bende yaparımlara gerek yok. Bu yıpratır ve yıpranan her ilişki bir gün bitmeye mahkumdur. Bu üslupla eşinize de konuşuyorsanız yazık yani söyleyecek çok şey yok
Soran+1 yılUlan anasını s... ktiğim ben bekar kız takılacak dedim diye kocana allah sabır versin deyip eleştiri yaptın kocamda bekarken takılıyordu dedim ben ne bileyim diyorsun danöz Asena senin gibi kıvırmıyor lan erkek miş yarım erkek
Soran+1 yılOlum sen mal mısın beynine soktuğum ben bekar değilim ben evliyim ben ne intikam alıcam ben sevmiş evlenmişim benim haayatım kocam. Ben demek istediğim şu. O kız bekar kız hakkı takılabilir. Ama kocamda bekarken takılıyordu o zihniyette kendisi ne intikamı ne saçmalıyorsun kafana sokiyim. Mal mal konuşuyorsun zeka yok bir şey yok
+1 yılSizin de ona benzeyeceginizden korkuyor olabilir. Evine gitme dediyse de erkekler var diyedir normal olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe benziyicem? Böyl3 güveni yoksa boşansın
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni kıskanıyor sen gitme arkadaşına. hatta söyle eşim gelmemi istemiyor sen bana gel de. Çayını kahvesini içip gitsin. Sen arkadaşından ayrılma eşinde rahat etsin.
00 Yorumla
+1 yılSana zararı yoksa görüş bence öyle arkadaşlarım var umrumda değil ve bana hiç zararları yok. İnan ki namuslu gibi davrananlar, ahlak bekçiliği yapanlar daha fena 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılHaklılık payı var. Sonuçta etrafında yabancı erkekler olacak sürekli ve seni de rahatsız edebilirler. Bu devirde kimseye güven olmaz. Uzak durmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYabancı erkekler bunca yıldır olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin haklı. Evli bir kadın olarak dikkat etmen gerekir. Hatta bunu eşinin söylemesini beklemen bile hataydı.
311 Yorumla
Soran+1 yılNe alska ta can dostumu biye terk ediyim
Cevap sahibi+1 yılCan dostum dediğin insan evliliğini riske atıyorsa evet bırakman gerekiyor
Soran+1 yılKocamın her saçmalığına evet dersem bu hayatı ben yaşamam.
Cevap sahibi+1 yılHer saçmalığına evet de demiyorum ki. burada saçmalık senin o arkadaşınla görüşmeye devam etmen
Soran+1 yılSen demejji bir erkek için tüm herkesi satacak kadar erkek merklısı birisin ama bana yakışmaz
Cevap sahibi+1 yılSen evliliğin ne olduğunu bile anlayamadan hem kendini hem de eşini yakmışsın. Yazık. Saygının ne olduğunu anlayamayacak kadar cahil ve fazlasıyla ön yargılısın. Bir soru sordun fikrimi söyledim etiket yapıyorsun. Duymak istediklerini söylememizi bekliyorsun. Aksini söyleyince de saldırıyorsun. Öyleyse neden soru soruyorsun?
Soran+1 yılBana
Göre evlilik saygıdır. Karıma güveniyorsam onun sevdiği arkadaşım benim hoşuma gitmiyor ise bir şeydemem saygı duyarım saygı budur senin gibi okumamış ev kızlarına göre evlilik köleliktşr. kocam buraya izin vermiyor gitmiyim şunu giymiyim kendi hayatınızı değil kocanızın istediklerini yapan kölelersiniz... İyi evlen köle ol. ezik ol saygısız bir evliliğin olsun kocanın dedkikeri olsun sana her koşulda yarım eden arkadaşını sat. Yarı yolda bırak
Cevap sahibi+1 yıl"Senin gibi okumamış ev kızları" demişsin ama yazdıklarının her bir kelimesinden cehalet akıyor maşallah. Ön yargılı, saygısız ve bir yerlerden duyduğu birkaç kilit kelimeyi ezber yapıp olmayan aklıyla cümle kurmaya çabalayan bir mahluk gibi göründün gözüme. Kime ne anlatıyorum ki ben?
Soran+1 yılİki üniversite mezunuyum Almanya doğumluyum. 3 yabancı dilim var. Gelipte bana konuşma sümüğüm ile ancak konuşursun ancak ona denksin ezik evde kalmış baba yanında sığıntı şişko türk kızı. Gö... tümü yer
Cevap sahibi+1 yılTatlım benim ben cahilsin dedikçe sen cehaletinin devasa boyutlarını mı göstermeye çalışıyorsun bana? Zirveleri zorlamışsın görebiliyorum. Çok kasma kendini bence. Neyse sana laf anlatmakla değerli vaktimi tüketemeyeceğim. Belli ki seviye denilen şeyden eser yok sende.
Soran+1 yılEvde kalmışsın boş vaktin çoktur 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvine sürekli başka erkekler giren birinin evine gitmek istememekte kocan haklı sen olsan eşinin evinde sürekli başka bir kız bulunan bir erkek arkadaşının evine gitmesini sende istemezdin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle arkadaşı var... Ve ben sevgilisi olmadığı zaman giderm
+1 yılEşin bu kadar detaylı bilgiyi nereden biliyor? Hayır kızın evini mi takip ediyor da gireni çıkanı biliyor?
10 Yorumla
+1 yılBu konuda eşin haklı böyle birinden arkadaş olmaz aynı şeyi eşin yapsa hoşuna gider miydi
11 Yorumla
Soran+1 yılEşimin gayri meşru çocuğu olan arkadaşları bike var. Ayrıca kız yanlış bir şey yapmıyor herkesin tercihi kendine
+1 yılKişi arkadaşından sorulur. Haklı yanları da var eşinizin
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım gayet iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSende arkadaşının aşk hayatını mı anlatıyorsun eşine evine giren çıkana kadar nereden biliyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaşınla küsmene gerek yok evde buluşmak yerine dışarıda buluşun bir çözüm olabilir eşinede durumu açıkla arkadaşına da arada kalma
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin kendince haklı ama arkadaşının hayatına da karışamaz napsin kız. Ama bende mesafeli olmanı önerebilirim etrafında böyle. ilişkileri kıskanıp ayıran arkadaşlar gördüm.
015 Yorumla
Soran+1 yılAyırmayan daha fazla emin ol
Cevap sahibi+1 yılArkadaşını veya niyetini bilemem ama şunu bilebilirim zamanla kiskanabilir mutsuz olduğunda ister istemez çevremde dediklerimde İnan senin dediğin gibiydi arkadaşını sev ama mesafeli ol ilişki konusunda kendi ilişkiden çok bahsetme mesela aranızdaki tartışma vs. Zaten genel olarak ta böyle olmalı belki dünyanın en iyi insanı ama yeri gelir en iyi bildiklerimizden yeriz darbeyi. Yani arkadaşını kötülemek değil amacım. Uyarmak ve hayat senin hayatın şahsen arkadaşma laf ettirmem eşime. Ama arkadaşıminda eşime. Kimse kimseyi ilgilendirmez mesafeler bağışıklık kazandırıyor ilişkilere emin olabilirsiniz
Soran+1 yılYa öyle birisi değil ben tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya sev yine ama herkesten şüphe etmelisin bana demesende kendi içinden et. Yine güvenmeye devam et ama bu şüphe ve sorgulama olmazsa kimden ne göreceğini bilmezsin. Allah arkadaşlığinizi bozmasın umarım hep böyle olur aranız benim ki bir tavsiyeden ibaret
Soran+1 yılSaçma fikirlerini de al sorumdan git içinin fesadı pisliği ile defol
Cevap sahibi+1 yılİçimde bir pislik yok Allah'a şükür ama senin dilin pis kalp gözün kör. Diline üslubuna bak densiz. Karaktersiz, madem soruyorsun var bir şüphen üzüntün buraya gerçekleri yazmam zoruna gidiyorsa elbette birşeyler gösterir Sana. Sırf şu kötü dilinden dolayı umarım ki yaşarsın birşeyler. Sen önce git insanlarla nasıl iletişime geçilir öğren!. Terbiyesiz insan senin üslubun ne ki kendin cevren ne olsun..
Cevap sahibi+1 yılBide benden tavsiye dışarıdaki boktan ilişkilerinizi evinize sokar huzursuzluk yaratırsınız o evlilikten bir bokk olmaz attık hep huzursuzluklar böyle devam et sen 🙃
Soran+1 yılHıhı
Cevap sahibi+1 yılKocanın dediği şeyin aynısını ben dedim canım
Cevap sahibi+1 yılÇok mu zoruna gitti 😘
Soran+1 yılSen kocamla arkadaşımın ilişkisi olduğunu iddia edenain
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi dikkatlice okuyun yazdıklarımı tekrardan lütfen. Kimse kimsenin ilişkisini bilmez. Aklınızda şüphe var mı sormuşsunuz özgür bir platform burası. Eşiniz arkadaşınızin açığını görmüş vs olmuş olabilir tek şüphe o kasıt değil yinede söylenebilir
Cevap sahibi+1 yılTekrardan okuyun anlarsınız
Soran+1 yılBen senin ne dediğini anlıyorum sen ne saçmalıyorsun resmen ikisinin arasında bir şey mi var deyip sonra dansöz gibi kıvırdın
Cevap sahibi+1 yılKadın olmayı başarmış olabilirsin ama insan olmayı değil anlamayacaksan niye soruyorsun o zaman herşeye açık olman lazım imada bulunmadığım halde bana iftira atıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin özel hayati kendini ilgilendirir ama bazen araya mesafe koymak gerekebilir evinin huzurundan önemli degil neticede.
00 Yorumla Acaba eşin Onunla da beraber oluyor mu O yüzden duyulmasın diye mi kıziyor... nereden biliyor bu kadar çok şeyi
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsanın başına ne geliyorsa arkadaştan geliyor. Ben olsam bende eşimin böyle birisiyle arkadaşlık etmesini istemezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan kendisi sevgili degistren kankalarına gidiyor bir sey olmuyor sen gidince mi sorun? Bu erkekler cidden m@l kendilerine her seyi serbest goruyor mikroplar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAsagıdaki m@lları dinleme
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. arkadaşının hayatını beğeniyor musun? bir özenti var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBekar kız istediğini yapar
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlılıgın zarar goruyo o arkadasın yuzunden kocanın arkadası aynı sekılde olsa sen konusmasını ıster mısın kıskanmaz mısın adam kıskanmıs
011 Yorumla
Soran+1 yılYoo. Kıslanmam öyle arkadaşları var. Ayrıca arkadaşımı satmıyorum onun yüzünden de9il kocam yüzündeb
Cevap sahibi+1 yılSonucları sızı uzer senı ılgılendırır ozel hayatın
Soran+1 yılUmrumda değil
Cevap sahibi+1 yılNasıl umrumda degıl ya evlısın ve kocanın oyle arkadası var bırsey dekıyosun o sana dıyo erkegınde kadınında oyle capkın arkadası olamaz sadakat olması ıcın
Cevap sahibi+1 yılEvlılıkte ıkı kısının bırbırıne guvenmesı kotu gordugu arkadası var ıse ıkı tarafta da konusmamalı ıaterse 7 yıldan cocukluk arkadasın oldun ıkınızde evlısınız
Cevap sahibi+1 yılKocan onemlı arkadasın deıl bu arada onun ıcınde senın onemlı olman lazım
Soran+1 yılYani bana zararı yok istediği ile arkadaş olsun
Soran+1 yılÖnemli evet ama kimseyi satmam.
Cevap sahibi+1 yılBu satmak deıl kocanın fıkrıne saygı duymak ve kocana arkadaslatından rahatsız oldugunu soylemek Herkesın kendı hayatı sen evlısın ve aureklı sevgılı degıstıren aynı evde yasayan bır arkadasa sahıpsın
Cevap sahibi+1 yılUmrumda degıl dedıgın seyler ıkınızınde evlılıgıne zarar verıcek
Soran+1 yıl6 yılgır bize bir şey zarar vermiyo. Ben arkadaşımdan memnunum kocam gelsin buna saygı duysun bu kadar
hakli ucu sana dokunur. eşini dinle.. en azından evine gitme vs
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sen evlisin ne sevgili nede bekar biri değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasil bir trolse cözmek icin yarım saat duşnmek lazım 😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yani sen onun evindeyken hiç erkek arkadaşlarıyla karşılaştın mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenide yoldan çıkarabilir diye endişeleniyor
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
@Isimsizx0000 bellide olmazaçıkcası
- +1 yıl
Fenaaa
Üzüm üzüme baka baka kararır diye korkuyordur.. bence haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam seni boşasa bile haklı bence. kendine gelmiş.. sen kendine gel be. her gün sevgili dğeiştiren motorun birinin evinde ne işin var
10 Yorumla
+1 yılKızlar arkadaşlarının gazına çok geliyor bu yüzden erkekler bu konudan korkuyor benim erkek arkadaşım da arkadaşlarım benj ondan koparır onlara benzerim diye korkuyordu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin gazına gelmez
Kocan sürekli kadın değiştiren arkadaşıyla gezse sen ne dersin?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle arkadaşları bir şey demiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana her şeyi anlatma. İyiyi değil kötü halini bilir arkadaşının. Bi süre ondan bahsetme kocana sonra bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı doğru söylüyor o kadından uzak dur eşin mi değerli arkadaşın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimden görmediğim yardımı ondan gördüm
Cevap sahibi+1 yılBaşka arkadaş bul.. Kocanı elinden alır öyle tipte kadın görürsün o zaman
Soran+1 yılHahshsj jfkdkdk ulan manyak mısın kız evlenmek istiyor ama nasip olmuyor. Mal mal adamlar karşısına çıkıyor öyle bir kız değil
Cevap sahibi+1 yılTanıştır bizi o zaman😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi bi varlığı neden karısı yapmış çok üzücü. Kocana üzüldüm. Umarım boşanırsınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bence oldukça haklı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonucta karısma hakkı yok tur sen takma arkadaslıgına devam et
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı. O arkadaşın sana da birini bulabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynennn
+1 yılKendini esinin yerine koy biraz haklilik payi var ya huyundan ya suyundan..
01 Yorumla
Soran+1 yılHuyunda yanlış bir şey yok bekar kız tabiki takılacak
Bir gün seninde aklına girip kocandan ayrılmanı isteyeceğini düşünüyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılXnjsjdjd kız bana hep bak kardeş yıvanı kurmuşsun bana nasip olmuyor kıymet bil der
Çok samimi olma, çok az görüş, buluşurken dışarda buluşun. İki tarafında gönlü olsun 👍🏻
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya seviyorum biye samimi olmiuim
Soran+1 yılYani eşimim gereksiz şeyleri
+1 yılAbla araya mesafe koy iletisim8 kesmeye gerek yokta.
00 Yorumlayasaklar tatlı gelır senınde aklını alır dıye kıskanıyordur
00 YorumlaAdam haklı bizde böyle bir nedenden boşandık
00 Yorumla
+1 yılSen biraz safsın, Melda'nın arkadaşları seni becermesin sonra.
00 YorumlaBence arkadaşın için yiğidonu üzme🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ondan daha faydalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılulan arkadaş yüzünden evliliğine zarar veriyorsun hiçmi akıl yok sende abla yanlış anlamada
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen yarın evlenince. Sana iylik yapan adamı karın için harcar mısın
Cevap sahibi+1 yılSen herifi ufak bir tartışmada silersin yazık gerçekten böyle yapma adam haklı takıldığı erkeklerden biri sana yanaştı ilerde eşin duydu meldanın eski yavuklusu ne yapacan adam seni uyarmıştı
Soran+1 yılBen melda'nın bugüne kadar hiçbir sevgilisini görmedim 7 yıldır arkadaşız hiçbir tane sevgilisini görmedim asla benimle aynı ortama sokmaz ikincisi sorduğum soruya cevap vermedin senin böyle yanlışlar yapan bir arkadaşın olsa çok da sana iyiliği dokunsa karın istemediği için görüşmeyecek misin bir erkek gibi cevap versene sen konuyu değiştirme
Cevap sahibi+1 yılBenim böyle arkadaşım asla olmaz yani olsada görüşmem bak geçrketen tekrardan söylüyorum eşini dinle kötülüğünü istemiyor aynı çatı altındasınız aranız x kişisi yüzünden bozulmasın
Cevap sahibi+1 yılSon durum ne merak ettim
+1 yılKüsmek nedir arkadaşım ilkokuldamisin sen
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler