Takıntılılık mı yapıyorum haklı mıyım?

6 yıllık bir ilişkim var. Evlilik yolundayız. Sevgilim doğulu ve benden önce kuzeniyle birlikteydi küçük yaştaydı ama aralarında öpüşme sarılma vs olmuş. İlişkimiz başladıktan sonra Ben o kişiye numarası gitmesin diye sevgilimin numarasını değiştirttim ve Ondan sonra sevgilim köyüne gitti. Yanına telefonunu almadı ve bana da yanıma telefon alırsam numaramı dağıtmak zorunda kalırım dedi. Bende anlayışlı bir şekilde tamam ben seni burada beklerim yeterki numaranı verme dedim. Gittikten sonraki gün beni bir numaradan arayıp o çocuk bana geldi sarıldı bende ona sarıldım dedi. (Ayrıca çocuğa numarasını vermiş) beni günlerce aramadı etmedi onla tekrar konuştu. Bu olay üstüne 5 sene geçti biz evlilik yoluna girdik bir şekilde şuanda da sevgilime çok güveniyorum çocukluk aklıydı bir daha yapmaz biliyorum çokta pişman ama o köyde ben evlendikten sınra bunun muhabbeti döner mi. Bana bakıp bu adam Güler dalga geçer mi çekiniyorum. Sevgilime hayatı zindan ettim sürekli kavga ediyoruz bundan dolayı. Acaba takıntılı muyım yoksa herkes bunu takar mıydı. Lütfen yardımcı olun bana

Takıntılılık mı yapıyorum haklı mıyım?