Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar niye ileride pişman olursun o erken yaşlanır senden diye moralimi bozuyorsunuz. O 25 gibi duruyor zaten ve minyon yapılı. Ama inanın bunlar hiç umrumda değil. Çok seviyorum yanında çok huzur buluyorum çok iyi bir insan. Bu arada şu an maddi durumum falan da iyi değil ben hem okuyorum hem çalışıyorum yani paramın falan peşinde değil. Ben çok etkilendim ondan ve tanışmak için çok uğraştım. Ama şahsen 24 25 yaşında sanıyordum ama 33 yaşındaymış
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sağ olun biraz moralimi bozdunuz ama değişen bir şey olmaz. Çünkü çok seviyorum onu. onun yanında huzur buluyorum. yaşadığımı hissediyorum ve ciddi düşünüyorum. Bunu da hep söyledim ona o da aynı fikirde. Aslında aynı evde yaşayalım demek istiyorum ama ev arkadaşı var. Maalesef bu zaman alacak biraz :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşın 18 ama belliki olgun değilsin daha iyi düşün.
Neden daha iyi düşünmem gerektiğini düşünüyorsunuz
18 yaşındasın kendince olgun olduğunu düşünürsün ama gayet normal senin yaşında iken bnde olgun insanlarla takılırdım ve kndim daha olgun değilken snradan herşyn farkına vrdm bu durumdan kurtuldum. Yinede senin hayatın ama şuanki fikirlerin degisick diycksn. Yaptığım şeye bak bn nasıl böyle biri ile sevgili oldum? diyip arkdş ortmnda gülebilirsin ve işde ozamn olgunlaşmış olacaksın umarım anlatabilmişimdir.😇
İmkansız o dediğin. Ömrümde ilk defa bir kıza aşık oldum. Onu 24 25 yaşlarında sanıyordum aslında
Tamam imkansız olsun 😀
Siz sorun etmiyorsanız başkalarının dediklerine çok takılı kalmamalısınız.
Teşekkür ederim desteğiniz için çok teşekkürler.
Beraber yaşlanma olmaz o erken yaşlanır sen de genç çıtır kalırsın ama mental olarak çok yıpranırsın seni ezik görür benimde 8 yaş büyük sevgilim var saçma sapan şeyler yaşadım kalbimi kırdı
Hayır yaşını göstermiyor ki hadi en fazla 25 gibi duruyor ve minyon yapısı var. Yanındayken çok huzur buluyorum. Çok iyi geliyor bana çok seviyorum
İlerde pişman olursun benden demesi
Neden peki? Detay verir misin
Yukarda verdim zaten ama sen kör kütük aşık olmuşsun kimsenin cevaplarını dinlemezsin
Yani beraber yaşlanamayız sorun bu mu gerçekten
Evet beni ezik görmüyor ve gayet seviyor huzur buluyorum yanında yaşadığımı hissediyorum
Evlen o zaman
İstiyorum zaten. Aynı evde yaşamayı çok istiyorum
Yaş farkı gerçekten önemli bunu şimdi anlaman zor
Ne gibi mesela ben onu çok seviyorum, çok iyi geliyor bana yanında iken çok huzur buluyorum
Kadın mı 33 yasinda yuh
Bu tepkiniz biraz ayıp olmadı mı sizce? Evet ama en fazla 25 gibi duruyor ve minyon yapısı var. Yanındayken çok mutlu ve huzurlu oluyorum seviyorum
Onemli olan nasil gorundugu mu cidden? Askin yasi olmaz tamamda bu kadar fazla cidden
Ya neden neden el ele yürürken kimse bize bakmıyor yani fazla yaş farkı olduğunu anlayamıyorlar
hayır 15'e kadar normal buluyorum ben
Bence de. Yaşa çok anlam yüklenmemeli
Arkadaşı boş mu
Ne alaka şimdi
Kendime pay çıkarıyorum
O yaştaki bi kadını nasıl ayarttın lan
Ayartmadım üslubuna dikkat et lütfen. O beni 20 21 yaşında sanmış ben de onu 25 dalan sanmıştım. Aslında bir hevesle yaklaşmak istediğimi düşünmüş başta ama sonra ciddi olduğumu ve kötü niyetli olmadığımı anlayınca olumlu oldu
Annen yaşında kadın
Saçma sapan konuşmayın ya. En fazla 23 24 gösteriyor yaşını göstermiyor zaten ki ben onu çok seviyorum yaşını gösterse bile değişen bir şey olmazdı
Bana yaz