Sevgilim ve isteme olayları?

Biz sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 4 buçuk yıldır konuşuyoruz ailesi istemeye gidelim artık evlenin diye baskı yaptılar sevgilim İstanbul da bende Ankara 'da oturuyorum ama ben İstanbul da oturmak istemediğimi başından beri söylüyordum o da bana Ankara da oturcaz diye önceden beri öyle ümit verdi bana babam da istemediğini söyledik ona rağmen gelelim ve eğer baban vazgecmezse Ankara için şartlar konuşulacak dedi sevgilim neyse geldiler tanışmaya babamla abim asla olmaz dedi falan ablası aşırı fena hep o konuya dahil oldu annesi sessiz sakin o konuşmadı hep ablası söyle olsun böyle olsun eğer olursa olur olmazsa olmaz diye böyle şeyler dedi abim de yaşı küçük kardeşimin biz İstanbula kız vermeyiz dedi babam da aynı şekilde herkes çok sinirli tavırliydi neyse biz sizden haber bekliyoruz diye gittiler sabah ablası annemi aramış naptiniz diye annem de Ankara için hiçbisey konuşulmadı benim eşim oğlum istemiyorlar dedi işte baya konuşmuşlar ablası yine olursa olur olmazsa herkes yoluna bakar demiş ve annem de öyle tabi benim kızım da 2 gün üzülür sonra unutur gider demiş bunu duyunca sevgilim de baya üzülmüş benim ailem ne derse desin senin ailen ne derse desin biz birbirimizi asla bırakmayalım kendimizi bu kötülüğü yapmayalım dedi ben bisey yiyip içemiyorum kendim de değilim dedi iki şey var dedi ya dedi ailenin karşısına geçip konuşacaksın istiyorum diye ya da bana kaçacaksın dedi bende asla öyle bisey yapmam ailemi üzemem dedim beni çok arada bıraktı babamlarla konuşsam hiç anlayışlı biri değiller kavga eder kabul etmezler ablasıgil de olmazsa ayrılın diyor ben o kadar arada kaldım ki o kadar canım yanıyor ki çok kötüyüm uzun oldu mu kusura bakmayın lütfen güzel bi fikir verin ben ne yapıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel
Sevgilim ve isteme olayları?