Açılmadım gizliden arattım bir arkadaşa. Söylemiş bir arkadaşım senden hoşlanıyor. Evli olup olmadığını bilmediği için açılamıyor demiş. Öylese evli olduğumu iletin demim.
Yaaaa sen KS için mükemmel bir detay olabilir misin. Ama ben onu görünce sert ol belli etme moduna giriyorum. Keşke rahat olabilsem. Tavsiyelerini dikkate alacağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İş ayagina sohbet kurmaya calis yüz veriyosa kahve icelim felan diye is hakkinda konusurken konuyu heryere çekebilirsin soyle direkt bence
Yav yapamam ikimizde iş yaptırıyoruz. Şantiyede dedikodu yayılırsa kariyerim sonlanır.
boş ver o zaman
:(
Nesine vuruldun mesela. Onu sende etkileyen ne oldu.
Aşırı işine odaklı oluşu efendi oluşu nezaketli oluşu.
Anladım.
Kirpikleri çok güzel
Hmmm
🥲
Sizi komple şantiyede s! Kmek lazım böyle olmayacak
p*ç
Dur dha girmedi mk
Şantiye ortamı diyince fikir vermekten vazgeçtim 😄
Neden :(
Minicik etek üstünede sütyen giy git tüm gözler senin üstünde, teşekküre gerek yok
:) asla bedenimi sergileyerek erkek tavlamam.
Çok güzek olsaydın o zaten sana bir şekilde yanaşırdı ama olsun bazı aşklarda hiç yaşanmamalı
Yavrum ne alaka :)
Bilmiyorum kanka imkansız gibi geldi bana
Eyvallah kanka sağol ya ciğerimi deştin
Kanka tanımadık dost acı söyler, ciğer dedin karnım acıktı
Evliymis, artık geçmiş olsun...🤷😊
:(
O kisinin ben olma ihtimalim % kaç acaba 😂😂
:) ayyy keşke 😭
Dünden razi buda 😂😂
Çünkü açılmaya utanıyorum. Çoook
Sen kur yap birak. Gerisi onda essek degil ise anlar. Niyeti yok ise sallamaz zaten
Nasıl yapacağım. :)
Tüyo lütfen 🙈
Kadina da ben mi ogretim işve cilve yapmayi tovbe tovbe adimizi mi cikarican sen
Fikrini söyleyeceksin nasıl davranırsam etkilerim.
Ya bakisman ile ve onun sana baktigi anlarda gulumsemen ile sinyal cakarsin
Karşılık vermezse :(
Ozaman muhendis degil teknisyen ile sansini denicen 😂😂 allah allah vermez ise yoluna bakican napcan
Yav bir kerede üzülmeden olsun şunişler
Oyle bisi bulursan bizede anlat yontemini surda uzulmeden hic aradigini bulan var mı onu sor bi sen
Benim iş olursa haber ederim 🥲
İnş canim yaaa
🥲
Üzücü olmuş.
Evet benim içinde öyle oldu ama umarım mutlu evliliği vardır.
Nasil öğrendin açılabildin mi?
Açılmadım gizliden arattım bir arkadaşa. Söylemiş bir arkadaşım senden hoşlanıyor. Evli olup olmadığını bilmediği için açılamıyor demiş. Öylese evli olduğumu iletin demim.
Anladim saglik olsun. Sende kendi yoluna bakarsin
:) bakalım
Ağzını yayarak konuş cilve yap onu baştan çıkar
İş odaklıyım asla laçka bir kadın olmadım.
Dominat bir bayanmısınız emir vermeyi sever misiniz
Öyleyim. İş yaptırıyorum çünkü.
İşyerinde flört güzeldir. googla bak
:) yav keşke flört olabilsek
İşyeri flörtü çok heyecanldir.. her gün görmeye mecbursun.. seviyeli ama. sicak enerjik ol.. aurani iyi ayarla.. bak nasıl flört etcek seninle
Her gün gelmiyor :( aramak için bahane arıyorum kolluyorum.
Aradığında ses tonuna dikkat et. aclee. etmeden konuş.. yine sıcak ama. mesafeli olmayı becer
Evet nasılsınız diyorum sonra iş konuşmaya başlıyorum. :) ama keşke evli misiniz neler yapıyorsunuz diye sorabilsem
Hayır yaa sakın evlimisiniz diye sorma.. ne munasabet. enerjik kocaman bir gulumseme düşün.. gözlerin ışıl ışıl baksın.. ama. bey hitap etmeye devam.. sempatik bulsun seni.. konuşulabilir.. güven verici
Yaaaa sen KS için mükemmel bir detay olabilir misin. Ama ben onu görünce sert ol belli etme moduna giriyorum. Keşke rahat olabilsem. Tavsiyelerini dikkate alacağım.
İyimisin ne sertliği... kadınsın sen yaa önce dışı ol.. nasıl etkilicen adami
Tamam :) dikkate alacağım 💃🏻🎉🥳
Evlimiymis 😄
Evet 😿
PP'den de vurulduğun anlaşılıyor kenks
Yardımcı ol 🥲🥲
direk git açık açık söyle gitsin
Amuda kalk
Tamam kanka sen fikir verme