Eskiden seviyordum sonra gelgitli cebinde tutmaya calisan tavırlarıyla beni soğuttu. Net bir bitiriş olmuş mu? Engellemem de gerekir mi?

Eskiden seviyordum sonra gelgitli cebinde tutmaya calisan tavırlarıyla beni soğuttu. Net bir bitiriş olmuş mu? Engellemem de gerekir mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel olmuş. Engeli de salla tam olsun..
Böyle bir mesaj almam mümkün değil, bune be kavgada söylenmez
Engelleme bi şey yapma tamam bitirmişsin kalsin öyle o yazmaz belki sen de yazma
Engellemezsen belki hâlâ bir şansı olduğunu düşünebilir.
Şu bayanları cepte tutan erkeklerden nefret ediyorum
Ben de. Gideceksen adam gibi git geleceksen de adam gibi gel. Hiç-bir kadin cepte tutulmaya müsade etmemeli
Bende de var öyle işine geldiği gibi canı isterse yazıyor işi bitince yok ortada
Direkt rest çek. Seviyorsa peşinden koşar. Süründürmeden affetme
Nasıl çekeyim sence?
Mesajlara hep görüldü yapiyor yogun muş hep
Önce uyar ya bana adam gibi gel ya da hiç gelme de. Kurallari sen belirle eğer uymuyorsa benim yazdığım gibi net bir mesaj at. Birdaha bana yazma ulasmaya çalışma de. Sert ol biraz. Ondan sonra ya tamamen biter ya da peşinde koşar. Kosmuyosa zaten o kadar sevmiyordur. Kosunca da hemen affetme. Burnunu sürttür. Kaybetmekten korkma sakın
tamam olucam çünkü aşırı sıkıldım çok hemde mesajlara görüldü yapması kendine göre gel demesi hep ev araba demesi
Benimki de goruldu yapıyordu. Bak o yoğunum olaylari falan hep bahane. Seven insan 24 saat calisiyor olsa kucuk bir molada zaman bulur yine yazar arar sorar. Asla kanma anlayış göstericem diye. Sakın sakın. Anlayış gösterdikce daha cok tepene biniyolar. Ben sabrettim sabrettim sonra buna engeli çaktım. Nevri döndü annesine mesaj attirdi. annesi bana dedi ki surekli seni anlatiyor aglayarak senden bahsediyor bir sans daha ver. Tabii sans verdim yine ayni haline döndü ama yine cektim restimi. Seviyorsa koşar peşimden ama alttan aldıkça üzmeye yok saymaya devam ediyor. Birak o seni alttan alsın sen onu alma. O senin peşinden koşsun. Emin ol daha değerli oluyosun
Kesinlikle yapıcam çünkü ben biz degerliyiz iyi yapmışsın bende görüldü yapıcam umursamaz olucam. daha değerli oluyorsun doğru bu zaten canı seks isteyince yazıyor paso o bitince yok ortada kısa mesajlar hep
İstedigini verme. Kendi isteklerini ön planda tut. Kaybetmekten korkma. Daha degerli olacagina yemin bile edebilirim
tamam canım çok teşekkür ediyorum sana
Ricalar. Mutluluklar❣
Cevap: ok
Ve tekrar yazar sjfjdjjddj
😂 yok artik o yazsa da cevap yazmam ve engellerim
Noktayi koymussun engelide at artik
Öfkeyle yazılmış bir yazı hissiyat var sanırım
Böyle şeyleri görünce kusasım geliyor artık hem insanları anlamayın ne diyor diye hem bezdirin bezdirmek için hamleler yapın hemde hayatınızı yaşayın bunu da adı sevmek olsunn egerki eğer olmuyorsa zorlamanın hiç bir anlamı yok
Video izlemen ise yaramiş ilham olmak guzel 😂😂
Ne videosu
Yok bisi öylesine yazdim
Adil yıldırım hahaha 😂😂
@Aydabrkn 😂 yok be ondan görüp de yazmadim
Engelle
Yazmam ve rahatsız etmem, cevapta atmam.
Engelle
Tamamen bitmiş
Gerekir engelle gitsin