Gecen hafta nasılsın diye sormuştu corona oldum hastayım demiştim şimdi bi konsere gitmiştim onu paylaşmıştım yanıt vermiş sinir oldu heralde ne cevap vereceğimi de bilemedim

Gecen hafta nasılsın diye sormuştu corona oldum hastayım demiştim şimdi bi konsere gitmiştim onu paylaşmıştım yanıt vermiş sinir oldu heralde ne cevap vereceğimi de bilemedim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayrilik sebebini bilmiyorum ama eskiden sevgili belli yani, yeniden başlamak zaman kaybetmektir
2 yıldır çıkıyorduk benden bide ilişki den sıkılmış ayrıldı böyle mesaj atti hesap sorar gibi 2 ay sonra şimdi geri engelledi ne yaşıyor anlamıyorum artık
Eskiden next olmayacağını defalarca kez söyledik. Hayatında olmayan bir insanın üstüne seni yargılamasına izin vermemelisin.
Evet iyileştim dedim beni engelledi 😂
Valla bana fenalık basıyor bu eski dalkavuklardan, bitmiş gitmiş sonra hesap soruyor. Yok yaaa pışık
Senden sıkıldım diye ayrıldı böyle messaj atıyo üstüne bide engel yiyom ne yaşıyorsa kafasında
Bir de sıkıldım diyerek? İnsan gerçek yüzünü ayrılırken belli ediyor derler. Efendi gibi kafalarımız uyuşmuyor dese tamam ama bu saygısızlık yeterince.
Aynen bide engelledi şimdi hiçbir şey yokken anlamadım
Deli olmustur seni kaybettiği için
Salla eski sevgiliye cevap vermek zorunda değilsin, kudursun köpek
Evet dedim beni engelledi baya kudurdu heralde 😂
Oh iyi olmuş aklın neredeydi derler adama hastayken sorma sonra hesap sor, saçma herif
Eski sevgiliyle neden konuşulmaya devam edilir idrak etmek zor
Unutamıyor demek ki beni
İki tarafta önüme bakmayı öğrenecek yoksa olay bence yeni birisini bulana kadar sen kenarda dur mevzusu
Tam önüme bakıyorum yine hatırlatıyor kendini beni engelledi simdi bakalım ne kadar sürecek
Hii yorumları okudum bide sıkıldım diye ayrılmış hadsiz. Valla çok güzel bir kızsın, seni kaybettiğine yansın. Bir dahakine cevap bile verme kudursun.
Eski sevgilin hangi cüretle böyle göndermeli mesaj atabiliyor? Engelle gitsin hadsizi
Dengesiz baya sıkıldım senden diye o ayrılmıştı bide
siz erkekler hep aynısınız eski sevgilileriniz yazıyor diye popon kalkıyor biz sizi cüzdan olarak görüyoruz feminizm candır legebete en iyisi
Ne alaka ben erkek değilim senden sıkıldım diye ayrılan da o
tabi canım tabi bende bülent ersoy travesti olduğunu herkes biliyor
bu tiplerden acil kurtulmaniz lazım sevgili değilken bile hesap soruyosa sevgiliyken kötü olur baya keşke önce sen engelleseydin
Eski sevgilinin telefon numarası hala sen de kayıtlı olması garip 😶😕
görüldü at kudursun :)
Evet iyileştim dedim engelledi 😂
Bu mu yazmak engelle şunu
Ben engellemeden o engelledi 😂
Pasif agresif, ben seni seviyodum da sen sağda solda geziyosunlara sığınacak kadar aciz bunun arkasında durarak bir kadını ezecek kadar da köhne düşüncelere sahip prenses gibi sevildiğiniz adamlar için efor harcayın
Tamam geçmiş olsun yerine bir şeye ihtiyacın var mı canın ne istiyo ya da birlikte vakit geçirebilir miyiz. Vouuv narasının yerine bir sıkıntı olursa beni ara, çok güzel görünüyosun iyi eğlenceler vs vs.. ben bu aşk bilmem neden anlamam ama bir erkek şu şekilde yaklaşır eril enerji kadını sarar bu nedir anasini satayim
Dediğin gibi kendi gitti clublere oraya buraya başka kızlarla yazıştı ben yapinca büsürü laf yiyom engel yiyom istemiyorum dedi kaç kere bana peşinden koştum kaç kere hayatına bak beni bırak dedi şimdi de yaptığı tavıra bak valla o engelli geri çektiği an ben engellicem bıktım artık
Hi baştan kopmuş ipler
Konuşmaya yer arıyor desene
ver ya da verme boş ver
@Heyy0909 takıp edermısın
Kom je uit Nl of Be 😂
Be😂
Ik ook van waar ben je😂
Limburg heusdene yakın sen 😂
Ooh ik kom uit Sint niklaas yani tussen Antwerpen en Gent hahaha
Aaa iyiymiş 😂
jaa hahaa het voelt ff raar om hier zo met iemand te praten uit Be😂
Jaa aynen çok tesadüfen 😂
Aynen 😂
sana ne de
Evet dedim engelledi
Exten olmas
Sana kalmış
Ona ne ki
bir şey soracam
Haklı
Gel de eve davet et sonra fan Fin fon
Ayyy kiskaniyor galiba sani asko ya:)
Sanan lan de geç
evet de sadece
Dedim evet iyileştim engelledi 😂
One ne ya?
Kendisi benden ayrılmıştı sıkılmış benden 2 ay sonra böyle diyo anlamadım ben de
İyi oluyor. "