Aşk İlişkileri Beni evine içmeye davet etti. Kabul etmeyince arkadaşça çağırdığını söyledi ve çok üzüldü gerçek olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşlarının hep evine gidermiş sohbet etmeye böyle dedi bu ne şimdi Güncellemeler+1 yıl Gerçekten dostane olmaz mı gece evinde içmek 😂 Beni evine içmeye davet etti. Kabul etmeyince arkadaşça çağırdığını söyledi ve çok üzüldü gerçek olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gerçek olma ihtimali bi hayli yüksek. Masum görünüşlü bir erkeğimizin kalbi kırılmış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kesin öyledir içirip s. kme derdinde yeme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalan değil mi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Söyledim ya doğrusunu Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Sonrasını söylemedi. Demi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dostane bir davetmiş Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Kız bak başına neler gelir anlatayım mı sana Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Anlatayım sonra gitceksen git onları göze alırsan Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Ama. burada açık komusamamki nasıl anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Anlatacaksan anlat Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Uzun hemde çok nasıl anlatayım yaw başıma çok geldi ama burada olmaz Yorumla 03Gökhan03 +1 yıl Özele gel anlatayım uzun uzun Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. yalannnnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gerçek olma ihtimali bi hayli yüksek. Masum görünüşlü bir erkeğimizin kalbi kırılmış.
😂😂😂
Kesin öyledir içirip s. kme derdinde yeme
Yalan değil mi
Söyledim ya doğrusunu
Sonrasını söylemedi. Demi
Dostane bir davetmiş
Kız bak başına neler gelir anlatayım mı sana
Anlatayım sonra gitceksen git onları göze alırsan
Anlat
Ama. burada açık komusamamki nasıl anlatayım
Anlatacaksan anlat
Uzun hemde çok nasıl anlatayım yaw başıma çok geldi ama burada olmaz