Merhaba 3 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum, onun da beni cok sevdiğine emindim ta ki kaçtığını fark edene kadar. Benimle görüşme teklifi hic etmiyor, etse bile mesela parkta erkekler var oradan geçmeyelim diyor yolu uzatıyor. Veya geçenler de olduğum ilçeden başka nir ilçeye gitmiştim teyzemde kalmaya. Oraya kadar geldi 2 saatlik yol tamam cok güzel, ama cafeye oturalım demiştim yakınlar da bir yeri gösterip ilk önce giricek gibi oldu, daha sonra da cok erkek var parkta oturalım dedi marketten bir şeyler aldı ve parkta oturup sohbet ettik. İki saat uzaklıkta ki bir ilçe de bile kaçtığı bir şeyler olduğunu düşünmeye başladım. Annemle tanışıyor annemi cok sever, annemle sohbet etmiş konu acılmıs annem efsunun abisi ve babası biraz karşıdır demiş, üstüne titrerler falan demiş. Cocuk bana diyor ki benim de kardeşim var, sana zarar gelmesini istemem asla niyetim laylaylom değil sürekli görüşelim falan demem diyor Ama böyle bir şey olur mu, hic görüsmeyecek miyiz ya korkuyor ya da kaçıyor sizce nedir bunun amacı? Annemin anlattıklarından mı etkilendi yoksa
Sevgi̇li̇m beni̇mle görüşmekten kaçıyor, sakladığı bir şey mi var?
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle görünmek istemiyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar