Kendisi mudurum 1 bucuk yildir ayni yerde calisiyoruz. Bana karsi ilgisi vardi bekarim diye tanitmisti kendisini. Sonra benim ona karsi ilgim olustu 1 yil sonra acildim yari evli sayilirim dedi imam nikahli evliymis kagit ustu evlilik yok ve herkesten sakliyor evliligini uzaklastim mesafe koydum bu aksine koymadi yakin olmaya ve daha iyi olmaya devam etti sonra ben ikinci kez konustum 3 ay sonra o konuyla ilgil ilk defa konustum oda 1 hafta olmustur. Bende evliliginin formalite olup olmadigini sordum formalite degil dedi sana ilgim olsaydi adim atardim yanlis yaparim vs dedi neyse sonra bana cok kotu davranmaya basladi 3 ay patronum yoktu yarin gelicek patronumdan kiskaniyordu simdi yine kiskaniyor ve beni kiskandirmaya calisiyor iyi davranmaya basladi ne yapmaya calisiyor amaci ne
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaş kaç bulmuş senin gibi çıtır ondan adı herif
25 yasindayim 34 yssinda
Tehlikeli bir durum bence kendini koru bu arada ne müdürü otel falanmı
Uzak duruyorum zaten ofiste mudur
Diyiyorum kotu niyetli olsa bana hayatimda biri var sana karsi hoslantim olusmamali olusamaz ilgim olsa adim atardim yablis yaparim vs dedi simdi kiskaniyor
Ok
Kuzum sende hoşlamdinmi ne adam evli öyle ya da böyle uzak dur
Uzak duruyorum zaten
Beynende uzak dur
Psikolojimi bozdu zaten yani sogudum. 1 hafta once konustuk evliligiyle ilgili sorular sordum gayet ilimliydi iyiydi hayatimda biri var sana karsi hoslantim olusmamali ilgim olsa adim atardim vs drdi sonra yarini bana oyle tavir aldiki bana kotu davranip durdu kac gun aglattı beni tavirlariyla sonra işten cikicaktim patronumu aradim soyledim patronum izin vermedi 3 ay sonra ilk defa gelicek beni zaten deli gibi kiskaniyordu daha gelmeden bana cok iyi davraniyor geldiginde de surekli beni izliyor dik dik bakiyor yakin oluyor
Sen aşık olmuşsun ama yanlış birine
Dum şu an degilim bitirdim
Beni cok yordu yipratti sogudum
Yani gülüm ne desem unutursun boş ver nerelisim
Bu nasıl bir sapıktır ya
Ben uzak duruyorum mesafe koydum ikinci kez ama diyiyorum sapik olsa kotu olsa kandirirdi karsilik verirdi vs demezdi hayatimda biŕi var sana karsi bir seyler hissetsem adim atardim vs diye o yuzden psikolojimi bozdu
Sende buna inandım mi
Kagit ustu evli degil biliyorum bekar evinde yasiyor ofisten ev arkadasi var ve evli oldugunu kimse bilmiyor cunku patronum bile bilmiyor gecen bir musteri sordu erkekti dedi evlimisiniz buda dedi evli degilim
Sen zaten
Kabul etmişim normal evli olsa ne olur
Kabul etmedim uxak duruyorum psikolojimi bozuyor ruh hastasi
Patronumla konusamiyorum bile o dik dik bakiyor diye
Etmismisin zaten ama ise ihtiyacın birakamzsin dimi
İsi biraktim istifa ettim patronum benimle konustu tuttu hala calisiyorum
Sen istedin yaptın o tutmadi
Patronum istemedi gitmemi
Sen istedin mi gitmek
Evét bizzat aradim soyledim oda olur mu oyle sey felan dedi gercegi soyliyemedim
Sonuçta yalan dimi
Ne yalan
Lan canım oldiguna
Seni yataga atmaya çalısıyor
Bana karsilik verirdi vermedi ve aksine dedi yanlis yapmis olurum felan dedi sonra bana karsi asiri tavir aldi kotu davrandi simdi iyo davraniyor patronumdan kiskaniyordu simdide kiskaniyor
Her zaman aynı numara önce ilgili sonra uzaklaşır ki seni kendine çeker daha sonra yine yakınlasır
Niyeti oyle olsa bana demezdiki hayatimda biri var sana karsi ilgim olsa adim atardim yanlis olurdu yanlis yaparim sen bunu kabul edermisin vs sonra bana kotu davrandi simdi patronum 3 ay yoktu geldi patronum brni cok seviyor gecen isten ayrilicaktim gitmemem icin tatini kesip geldi konuatu benimle gitme diye
Bilemiyorum ama dikkat et 6
Dikkat et kendine
Uzak duruyorum ondan
Bence de durmalısın yoksa işin sonu belli
34 yasinda 25 yasindayim
Bunun yasla Bi alakası yok
Isin sonu ne
İşin sonu adama yüz vermeyeceksin
Bana bir kotuluk edemez gonul eglendirmek gibi cesarettede bulunamaz
Hiç belli olmaz hiç bişey
Vermiyorum zaten uzak duruyorum bakislariyla dovuyor
Beni nrden kiskaniyor
Baskasıyla olma ihtimalini kaldıramıyordur
Saka gibi ya neyini kaldiramiyor evli barkli
amacı ne? metres tutmak olabilirmi?
Bana karsilik verirdi vermedi ve aksine dedi yanlis yapmis olurum felan dedi sonra bana karsi asiri tavir aldi kotu davrandi simdi iyo davraniyor patronumdan kiskaniyordu simdide kiskaniyor
afferim ona
Simdide kiskaniyor patronumdan ve bekarim diye tanitmisti bana kendini uzak duruyorum yakin oluyor bencede aferin
Sanada afferim