Ben yurtdisinda yasiyorum ve bastan soyleyim yurtdisinda yasiyorsun orada kal veya sen deli misin bu dusuncen nedir diye sormayin herkese hayat adil davranmiyor burdayim diye mutlu da degilim. Neyse konumuz bu benim sevdigim adam evli cikti oda turkiyede kandirildim ve kacmak istiyor bende kacmak istiyorum cunku burdan biktim ve tek ailem izin vermiyor orada yasamama belki bu adamin hayatinda olsam bana yardimci olur diye dusundum ona da soylemicem tabikide ama dusuncem bu bide seviyorum cikmazlardayim yardimci olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen ciddi cevaplar!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ADAM EVLİ ÇIKTI DİYORSUNUZ HANIMEFENDİ KENDİNİZE GELSENİZE Bİ A Q
Maalesef adin cikinca caresiz oluyorsun
Ö. l. m sensin sanırım daha orada mısın
Sivasli
Evli adam kaçsa ne olacak dönüp dolaşıp gelir aynı yere düzeni var evi var, sen de ikinci kadin olarak pişmanlıklara devam edersin
Ben Ankara keciörenden
Belki hayallwrimi oyle gerceklestiririm dusundum
Ya açıkçası evli adam hayalin ancak 3 5 gün sürer,
Hayalim turkiyede yasamak ailem tek vermiyor izin boyle kacak yol buldum artik ksfam tak etti
Başkasını bul, bekar olsun, sadece cinsellik yaşarsın sonrası daha çok pişmanlık kullanır atar seni
Haklisin..
Peki sonradan tek yasarim dusuncem vardi?
Mesleğin var ise olabilir tek yaşarsın ama aile çok önemli şimdi sana kizsalar bile ömür boyu yanında olacak onlar, kendine hakim ol
Tmmda kafam bozuldu artik yasim geciyor hayallerimi yasayamiyorum sonrada evlenme yasi da geliyor hic olmicak hayallerim o yuzden dusundum bari adamdan da kopamadim bari gideyim gorururim neker olucak ama denemis olurum anliyormusunuz benim dusuncem buydu ve gitse bile belki bi sekilde tek kaliirim felann hayalida az cok yasamis olurum
Geç olsun güç olmasın sağlam bir evliliğin olsun önemli olan o, Yaşın geçmedi, kendi kıymetini bil, hayat tek yaşanmaz burada da hersey güllük gülistanlık değil
Ordamisiniz kusura bakma diswrdaydim yazamadim evet haklsn da napayim ondan baskasi cikmiyor karsima artik
Evet burdayım ama bekle 22 yaş geç değil
Evet ama neeense cikmiyor buralarda hic yani ordaki gibi ilgi almiyorum ve burdaki erkekleri bgemiyorum cok karmakarisgik olmuyor bir turlu valla korkuyorum arkdslaeim hepsi gidiyo tek tek evleniyor
Yani tek o adamda hetkesi kaybettim ge sevgimi verdim saf herseyi 😔😔sonum olsun bari dusunuyorum ne olursa olsun
Cok uzuntuluyum hala gecmedi 3 sene oluyor😔😔😔😔
Tamam da Türkiye ye geljnce çıkar başkası, evli erkek sana ne verebilir
Gelsene dm
Ona takıntılı kalmışsın
Instagram var mı
Buraya açık açık yazmayim
Dm den yazarım
Evli adamın neyine kaçacaksın
Bana kacmayi vaad ediyor hep aceba belki hayatinin bir parcasinda olurum dusundum😔
Evli adamla ne işin var
Yaş kaç?
22
Özelden yazarımısın konuşalım bende yurt dışına gitmeyi düşünüyorum
sanirim iyi okumadiniz neler yazdigimi yeniden okuyun
Okudum o yüzden yaz dedim zaten
Yurtdisi icin konusucak halim yok
Yaz sen her şey konuşmakla olur
neredesin?
Hollanda
valla durum sıkıntılı tatlım. iyi düşün taşın. buraya gelmesen bir türlü gelemsen bir türlü. daha detay açsana biraz. ya da özel e gelmek istersen ordan detay verebilirsin.
Ya adam turkiyede bende oraya gitmek istiyorum hep zten artik bide kaptirdim kendimi cok aceba kacipda kendime hayt mi kursam
ekonomik özgürlük çok önemli bence. adamın eline bakacaksan bir kez daha düşün derim.
Nerede yasıyorsun yasın nedır
Sorumu yeniden okuyunuz
Okudum soruyorum sana
Adam kac yasında
Adam senın yurtdısında yasadıgını bılıyor demi
Evet
Adam seni kullanmak istiyorr
Neyle cinsellik vermedigimi biluor hic de sormuyor
Memeleket için
Ama evli?
Belki hayatinin bir parcasinda kalirm
Lütfen parça olarak kalma ihtimali yok senin aklı başında pırlanta birini bulman lazım adam senin Başka bir şey derdinde yol ver o adama eşini aldatan sana ne verebilir
Neden mutsuzsun bu arada
Ya hayallerim hep varda hic olmadi aonra bu adamla tanistim mahvetti adimi simdide hayallerim yarida kaldi belki gidip gerceklestiririm dusundum
Hayır gerçekleşeceği sadece özel şeyler artı yok
Var turkiywde yasama hahalim vardi hep onu yapamiyorum tek ve ailem karsi onlae ds gitmiyor bari onla gidip hem kavusurum gitse bile tek yasarim hayalime de kavusurum dusundum?
Anlıyorum ancak Türkiye'de değerli birini bulursan bütün hayalin olur yurt dışında huzurun neden yok ve hayatın da aşk mı istiyorsun şuana kadar seni mutlu eden biri olmadı mı
Bossun bacı
Ne alak