ilk kendi bana açıldı konuşmak istedi eskiye dayalı tanıdığım ve eskiden çapkın olduğunu o dönemlerden tahmin ettiğim için hala öyle sandım ve red ettim sonra bir şans vermek istedim gittim yazdım kabul etti konuştuk
-- konuşmalarımız çok güzel gidiyordu sevgili değildik ama resmen sevgili gibi konuşuyorduk ilerde ciddi olursak yemek öğrenmemden tutun başka sehirde yaşar mıyım ona ayak uydurur muyum ona kadar flört döneminde yani benden yemek öğrenmemi çok isterdi böyle çok iyiydi her şey her halimle beğendiğini söylerdi tanıdığı güvendiği beğendiği biriyle konuşmak istediğini bunların da bende olduğunu söylerdi zamanla belki iş evliliğe kadar gider bak bu işin sonu evlilik kaydet bu mesajlarımı diyordu ve buluştuk o gün geldi çattı o oğlan gitmiş başka biri gelmiş sanki istemsiz tavırları konuşmaları sürekli telefonuyla uğraşması kalkıp gitmeye çalışması hal ve hareketi bilmiyorum neden sonra dedim kalkabiliriz istersen olur dedi ve beni eve bıraktı gitti bir daha ne aradı ne yazdı sebebini sordum yazdım beğenmeyebilirsin veya birşeyimi mi gördün hoşuna gitmedi gel yol yakınken konuşup istersen sohbeti bitirelim dedim hayır dedi yoğundum dedi geçiştirdi ama yine yazmadı aramadı bende sildim numarasını takipten çıktım hala yazmadı sormadı neden cidden bilmiyorum gururum çok kırıldı keşke sebebini öğrenebilsem keşke içim içimi yemese çok alışmıştım bıraktı gitti beni bilmiyorum fazla taktım bu oğlana nedense :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer