Ama ben kendimle ilgili ona baya bilgi verdim fotoğraflarımı paylaştım. Paylaştığım fotoğrafların birini almış. Ona baya kötü konuştum izinsiz fotoğrafımı aldığı için. Başta seni sinirlendirmek için aldım dedi sonra beğendim dedi sonra inkar etti vs. Tartıştık. Hesabını kapatıp gitmiş. Sesi biraz büyük birinin sesi gibiydi sigara da içiyordu. Şu an çok üzgünüm neden böyle hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bişey yapamaz rahat ol
normal bu şekilde hissetmen hazmedemiyorsun
Sizi tanımak isterim
Neden
Çünkü samimisiniz. Bunu anladım. Gerçekçisiniz.
Bu dediğin tüm özellikler bendede var 😅
En azından yaşını öğrenseydim düşünsene 40-45 yaşındaymış bi de :/
20 yaşındayım ben tüm kemal sunal filmlerini biliyorum yabancı şarkıda baya dinliyorum kendimi söyledi 40 yaşında olduğunu
Yok kendisi 24 yaşında olduğunu söyledi. Ama İlyas salman Kemal Sunal filmleri south park izlerdi sia şarkılarını da ezbere bilirdi falan sesi de biraz büyük sesi gibiydi. Onunla aynı kullanıcı adına sahip bi hesap var burada 43 yaşında olduğu yazıyor
Ee sorun ne onu anlamadım kişiliği hoşuna mı gitti? Ama seni kandırmış buna mı üzüldün senin yaşın kaç?
Ya konuşması ses tonu ağırbaşlılığı hoşuma gitti. Beni kandırdı bu da çok zoruma gitti. Şu an temennim en azından büyük yaşlı biri olmaması. Kültürlü biri olduğu belli oluyordu
Vardır öyle birileri boş ver onu seni ilk başta kandıran biri ilerde ne yalanlar söyler
Aynen haklısın keşke demek için de geç. Fotoğraflarımda açık seçiklik yoktu. Ama almış birini ama bence hepsini aldı. Sinirlenince dedi ki nolmuş bir fotoğrafın bende kalsın dedim ki istemiyorum iznimi almadın sil. Sonra sildim diye yemin etti. Bel altı espiriler vs yapıyordu ben görmezden geliyordum. Zamanla sana kendimi açıklıcam artık yalan söylemicem hastayım dedi. Başta üzüldüm sonra hastalığının tanısını at dedim sistemde görünmüyor dedi yani hasta olsa atardı hiçbir şeyi kanıtlayamadı. Yüzünü at en azından kimle konuştuğunu büyük biri olmadığını göreyim dedim, zaten buluşmıcaz 50 yaşında olsam ne olur dedi
Merak ediyorum nasıl kandırabiliyor ya seni yaşın kaç
24 yaşındayım ben :( tıp okuduğunu söylemişti ben inanmadım zamanla dedim ki sohbetini seviyorum zaten kim olduğun önemli değil ki itiraf et artık sonra akşam hastalığını söyledi ben üzüldüm sonra da tıp okumuyorum ben özür dilerim artık yalan yok dedi
Adam çekinmiştir o kadar yalandan sonra seni etkilemeye çalışmış belliki etkilemişte bence daha fazla üzülme takma bir fotoğraftan bişeycik olmaz herkesin ne halleri dolaşıyor ortalıkta
Sence büyük biri miydi peki
Büyük olması ihtimal dahilinde kendi yaşlarında biriyle tanış tüm özelliklerin aynısını bulursun merak etme ben bile merak ettim seni nasıl bu kadar saf olabiliyorsun diye
Ya deme öyle :( napıyım konuşması güzeldi inandığım anlamına mı gelir bu illa ki ona
İnanmışsın etkilemiş seni
Başlarda inanmıştım ama sonradan zaten yalan söylediğini anlamıştım itiraf ettirmeye çalışıyordum ısrarla sana bilgi vermek diyordu en son Ankara üninin geçtiği bi ss paylaştı ordan mezun oldum 24 yaşındayım attığım kişiyim dedi. E o zaman anlık fotoğraf at madem o kişisin dedim yok zamanla anca dedi sonra bugün fotoğrafımı bir yere atarsan hakkımı helal etmem dedim en sonunda sinirlendi kapattım sonra bi baktım hesabını silmiş
Anladım geçmiş olsun başka bir sorunun olursa yazabilirsin dinlerim
Bende üzüldüm, dikkat et bir dahakine tamam mi
:( sana mesaj atamadım
Farkettim :'(
Yazmak istersen farklı uygulamadan dinlerim
O değil de yaşı büyük biriyse çok sıkıntı olur cidden. South park ilyas salman Kemal Sunal filmleri falan izliyordu sia şarkılarını ezbere biliyordu büyük olabilir mi ya
Ulan hep de eski filimler ya
Cidden merak ettim kim bu ya
Eee nabican
Joker falan da izliyodu müziklerini çok sevdiğini söylüyordu lost dizisini önermişti
Neyse burada konuşma, fake instami yaziyom ordan istersen konuşalim @frkzmm
yapmasaydın
tanısma sende
Gel ben veriyim
Kandirmis seni
Niye üzüldün
E kandırıldım bi sen alışmıştım ona hem de pişmanlık var ya yaşı büyükse :(