20 yaşlarındaysa normaldir, kararsızlık süreci git-gel çok olur. 30 yaşlardaysa, engelle gitsin. Kadının bir yere kadar çekilir, trip atar, nazlanır, beğeni, ilgi ve sevilmek ister. Erkek olunca çekilmez, yol ver gitsin. Çevremde başka erkek yok diyorsan ve çok seviyorsanız, açık ve net söyleyin düşüncelerinizi yoksa salıncak gibi gider gelirsiniz.
Bu şarkıyı atarım ona ya da atmam tenezzül etmem ama arkasından dinlerim biraz da saydırırım yapacak bir şey yok, böyle ilişki olmaz. Sevgilim olmuşsa net olmalı eee baktık yürümüyor medenice el sıkışırız.
Site adminlerine bak Bos ıslerle ugrasıyor. Birde bu site tamamen feminen bir yapıya sahip. Kadınlar iddiasız bir laf ayrımı erkek tarafınj dinleyen yok gecenlerde bir sürü hakaret yedim işlem yapan yok ama bize gelince çatır çutur. Rezalt.
@FreshManN moderatör arkadaşlarımız ellerinden geldiğince site içindeki düzeni sağlıyorlar. "Göremediklerimizden mesul değiliz"! Bahsettiğiniz konu ile alakalı link varsa yardımcı olabilirim.
Var di böyle. Benimle konuşurken deli gibi mutlu, konuşmaya doyamıyor sonra günlerce yazmiyor. Soguk yapıyor. Ne sandı yani beni deneyecek bakacak üstüne düşüyor muyum diye. Hayatta düşmem. Bırak ona yazmayı. Komple sildim onu resimlerini numarasını herseyini. Gördü sıcak soğuk yapmayı. Dengesizliği ve ilişkilerde taktiği hiç sevmem. Derdin neyse direkt soyle dimi.
Yola devam edilir tabi ciddi git gel halleri yoksa, düzelmesini bekleye bilirsin. Fakat bunun sebeplerini öğrenmen bu yolda dana daha faydalı olacaktır kendine sor acaba bende beğenmediği bir davranış mı var diye. Sadece sorunu tümden ona yıkıyorsan doğru bir davranış içinde olmazsın
İlişkilerde taktik yapanın arkasından iş yapanın arayı bulmak için mücadele etmeyenin de gerçekten sevgi varsa bunlar için fedakarlık yapmayanın çocuğu olmasın açık ve net.
olunmaz. hayatin acaba bu sefer ne olacak diye dusunmekle gecer. bazen leyla gibi ortalikta dolasirken bazen agir depresyona girmis gibi her seyden elini etegini cekebilirsin. neredeyse her insan illa ki boyle bir iliskiyi tecrube edip ders cikariyor. yine de benim gibi birkac insan tecrube etmeden uzak kaliyor olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de ona o şekilde davranırım anlasın diye baktım bir şey değişmiyor hoşçakal derdim🥲