Bir erkek neden sizi kıskanır ama sizinle muhattap olmaz yani diğer erkeklerden kıskanıp?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acaba erkeğini kıskandıracak bir şey mi yaptın belki ondandır ☺️
Nasıl yani
Sevgilin seni kıskanmıyor mu
Sevgilim değil
peki
Seni eşyası malı olarak görüyordur.
Anlamadım
Birinin seni kıskanması seni sevdigi anlamina gelmez. Seni kontrol edebiliyor olmak üzerinden ego tatmini sağlıyordur.
Evet anladım ama beni kıskandırmaya çalıştı sonra ilgi gösterince mutlu falan
Bunlar sevdigi anlamina gelmiyor. Sana saygi duyması , seninle ilgilenmesi ve senden ayrilamamasi lazim
Evet saygı da duyuyor bilmiyorum karışık ya
Bilemiyorum
İlki doğru ikinci nerdeyse yanlış
@Milabeni senin teyit etmen icin yazmadım
Bende onun için yorumlamadım
@Milabeni neden yanlış
Eşya mal olarak görmek veya kontrol edip ego tatmini yaşamak henüz ilişki bile söz konusu değilken pek alakalı gelmiyor bana Ya koruma iç güdüsü bu arkadaş olarak gördüğü içinde olabilir veya belkide seviyor içten içe belli etmiyor biri yanaşıncada rahatsız oluyor bunlardan biriyle alakalı durum
@Milabeni cok örneğini gördüm. İliskinin olup olmamasiyla alakasi yok. Senin hareketlerine yon vermek karşı tarafta ego tatmini sağlıyor. Kıskanmak da bu yuzden oluyor çoğu zaman. Arkadaşın bahsettigi erkegin "muhattap olmayıp" kiskanmasi da bu sebepten. Seven insan muhattap olur ilgilenir merak eder konuşur.
Gördüklerimi tamamen yanlış değerlendirmiş ve yorumlamışsın ego tatmini yaşaması için o kişi üzerinden bir bağı olması gerekir kıskanmaysa eğer meselebu bağlamda mantıksız ve Seven insan muhatap olur ilgilenir konuşur demişssin tam aksine bu dediklerini yapmakda zorlanır ne kadar severse o kadar zorlanır aksine senle çok rahat muhatap olan kişi senin ona olan tavrını çokda umursamadığından sözlerini kelimelerini özenle secmeye kalkmaz yani gergin olmaz direk konuşur üzerine titremiyordur zira yani özetle bakış açın yanliş
@Milabeni muhattap olmaz diyor arkadaşım, kasıtlı bir iletisimsizlik söz konusu. Cekinir demiyor. Ayrica cekingen dahi olsa seven ve isteyen insan bunu belli eder. Ya aleni ya utana sıkılı. Ego tatmini icin sevgililik bağı falan gerekmiyor. Zaten bir sekilde bağ var aralarinda sevgili olmasalar bile. Soruyu soran 2 3 ay sonra güncellesin bilgileri eger ben yanlissam hesabimi kapatir giderim. O kadar da eminim. Bos konusma bence😂
Bir ilişkileri olmadığında kollaması bir şeyi değiştirmez Mesele egoysa eğer Sanane ki diyecekler netice SANANE sevgilin değil karın değil bunu egoya nasıl bağlıyorsun anlamıyorum yani bide kontroll sağlayarak tatmin edecekmiş ne alaka? 🤣 Ya beyler alakam bile olmayan kızı bi kontrol etmiş korumuşum varya efsane 🤣🤣Kendi yorumunu ve bakış açını dayatıyorsun olay bu hayır yani bunu bir erkek olarak söylüyorum hem cinsim sonuçta sen mi yoksa ben mi daha iyi anlarım cidden boş kim yapıyor belli Yine gelelim muhatap olmamaya çekingende olabilir kasıtlıda olabilir bunda fark yok ki? İkiside aynı kapıya çıkabilir karşılığının olmadığından emindir belli etmek istemez bilinçli olarak muhatap olmaz yine aynı kapı yani Kontrol sağlama egosu bana aşırı saçma geliyor bunun egoyla bi alakası olduğunu düşünemiyorum
@Milabeni ay ne kollamasindan bahsediyorsun ya Türkcen mi yok kiskaniyor diyor. Neyi kimden koruyacaksin?
Evet birinin üzerinde kontrol sahibi olmak üzerinden ego tatmini saglanabilir Bunu kizlar da yapıyor erkekler de. Çok örneğini gördüm. Arkadaşımın kiz arkadasi her haltini kıskanıyordu her haltini kontrol etmeye çalışıyordu. Cocugun yakın arkadasiyla aldatti. Niye kiskaniyordu bu kiz o zaman? "Ben varım ben seni kontrol ediyorum" duygusu icin. Bunu başkalarına anlatmasi da sart degil. Bu duygu ego tatmini sağlıyor.
Ayrica algilama sorunun var galiba. Cocuk tek tarafli sevdigi için konusamiyor olsa kiz niye zahmet edip buraya onunla ilgili soru yazsin. Hic takmaz bile. Hadi yazdi niye "muhattap olmuyor" desin. Muhattap olmuyor demek beni takmıyor demektir. Belli ki kiz bu cocuktan hoşlanıyor. Cocuk da s.. lakta takılıyor.
Her seyden de önce bu benim fikrim. İstedigimi düşünürüm ve yazarım. Benim yorumumun altına kendin damlayıp sonra artistlik yapma. Kendin ayrıca görüş belirt kismindan belirtebilirsin. Uzatma ki uzatmayayim
Ben zaten görüşümü yazdım bile 🤣 benim diğer meselelerle olayım yok onlar için yazdıklarım bence veya belkiler zaten kıskanıyordur seviyordur felan bunlar ayrı ama kontrol sağlamakla ego alakasız şeyler bunu yapmak bi insanı kibirlendirmez koruma kollama iç gudusunden kaynaklanır bu heo böyledi niye yapıyor o ayrı belki seviyor belki abisi gibi goruyor vs ama ego bu yolla tatmin edilmez onu anlatmak istedim diğerleri değişken şeyler yaptığım şey artislik değil yanlış yönlendirdiğini düşündüm bu yüzden cevap verdim hepsi o kadar Bunu yazamassın felan demiyorum ki zaten 🤣 kaldı ki niye yoruma yorum yazamayayım böyle bi kural yok ki Uzatmaya gelirsek ilk yorumuma bence oyle değil der konuyu kapatabilirdin ama bana söylediklerinle cevap hakkı doğmuş oluyor olay bu kız bana sordu bende kanatimi söyledim sende sert bi şekilde bana çıkıştın bu sefer durduk yerde e napcam cevap vericem tabi ki neyse bende uzatma tarftarı değilim sadece şunu söylüyorum kontrolcülüğün altında yatan sebep ego değil o kadar
var bi numara :D
Nasıl
bilmiyom