Merhaba öncelikle 9-10 ay önce tanıştığım bir kız var ve şu an da durumumuz en yakın arkadaşların bile üstü birbirimizin tüm sırlarını biliyoruz birimiz depresyonda ise diğeri her daim onu o çukurdan çıkarıyor bana tatlı bir lakap bile taktı hatta şu ana kadar her şey çok güzeldi ama sonra dan 1 hafta içerisinde bana kanka demeye başladı biraz fazla ve lakabımla seslenmediğini farkedince ne oldu diye sordum cringe gelmeye başladı dedi normalde yüz yüze olduğumuzda bana kanka neredeyse hiç diyemez ama sanal da iken bunu çok kullanıyor ve bu beni cidden çok etkiliyor çünkü bağımlısı oldum kızın bırakmayı dene demeyin çok denedim bi ara çok konuştuğumdan beni engellemişti ama hani öyle takıntılı hale geldim ki en fazla 1 saat onunla konuşmadan durabiliyodum sonra dan biraz düzelttim o olayı ama hala aynı şimdi size kızın özelliklerini söyleyeceğim lütfen ona göre yorum yapmanızı istiyorum
-Umursamaz birisi cidden umursamaz
-Arkadaş çevresi çok yok çünkü arkadaş edinmekten çekiniyor bana söylediği bir travma sı yüzünden
- normal de birisini engellediği zaman her şeyini siler görmezden gelir umrunda bile olmaz ama benimki sini 1 saat sonra açmıştı cidden çok şaşırmıştım çünkü söylediği söz sanki arkadaşlığımızı direk bitirdiği gibiydi neden açtığını sorduğumda aramız bozuk olsun istemiyorum dedi bu kızdan böyle bir şey duymanız imkansız yani en yakın arkadaşına bile bunu yapmamış çünkü anlattığına göre - bana kariyerini ön planda tuttuğunu söylüyor ama bi yandan aşk la ilgili tavsiye ler de veriyor - sanal da bu süreç zarfında neredeyse her gün konuşuyoruz konuşmadığımız 1 gün yoktur ciddi yim - real de bana karşı çok samimi genel de yanımda durur oyun oynama ya davet eder arkadaşlarımız sürekli bizi ship lerdi oda utancından sesini çıkaramazdı bende aynı durum - bi ara çok büyük bir aptallık yaptım sevdiğim kız olduğunu söyledim ama hani zaten onunla konuşuyorum kızın kendi özelliklerini ona söyledim yani onu sevdiğimi anlaması için ya anladı çaktırmıyo ya salağa yattı ya da cidden anlamadı anlamadı ise zaten çok büyük sı*tım o ayrı konu bu arada bu olay çok önceden oldu yani şu an da kanka demesiyle alakası yok - onun dışında ona güzel sözler söylüyorum hani çok tatlısın her zaman ki halin gibi vs. oda geri terslemiyo tam tersi yüz veriyo ve yani bu çok girermi bilmiyorum ama oda mesela ben bi fotoğraf attığımda kamerayı çevir de asıl yakışıklıyı görelim tarzı şeyler yazıyor - son olarak da bu kız ilgi görmeyi çok seviyor bu yüzden her gün nasıl olduğunu neler yaptığını çok sıkma dan soruyorum ve sadece yazan taraf ben değilim çoğunluk la ben başlatıyorum sohbeti ama o da kendi başlatıyor ben yazmayınca şimdi 1 gün boyunca yazmama kararı aldım ne kadar umursayacağını görmek için umursamaz sa sanırım mental bi çöküşe girerim umursar sa da yine içimde çaresiz bi umutla doğru anı beklerim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin ondan hoşlandığını bilmiyorsa normal ama anlaşmış olması da lazım
Benim ondan hoşlandığımı bilmesi %75 gibi bir ihtimal bilmiyorsa da friendzone yedimmi tam emin değilim ne yapacağımı cidden bilmiyorum
Aga friendzone a girmişsin geçmiş olsun burdan döndüremezsin
Yani en ufak bi umut bile yokmu 2 aydır yüz yüze görüşemiyoruz zaten eğer yazdıklarımı tam okuduğuna eminmisin yani bence bir umut olabilir
1. Cümlede bıraktım okumayı en iyi arkadaşın bile üstü.
Bak şimdi kankam sana gerçekleri anlatıcam
Kadın eğer seni sevgili olarak görseydi aranızda sandığın gibi bir tutku olsaydı arkadaş olmanıza izin vermezdı seni yakışıklı bulmamış yani ve elinin altında tutuyor sen de egosunu pohpohluyorsun.
orada Demek istediğim sevgili nin bi altı aşağı da yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi anlayacaksın friendzone yediğimi bende düşünüyorum bundan kurtulma yöntemi varmış ve tam benim fırsatım olarak denk geliyor yüz yüze 2 ay oldu görüşmeyeli onu bir yere davet etmeyi düşünüyorum %85 kabul edicektir bu sıra da yeni ben le karşılaşıcak çünkü baya değiştim zaten yani tek umudum bu buda olmazsa sanırım acı çekmek kalıyor geriye ama ben asla pes ettiğimi söylemedim azmim bana izin vermiyor
Kankam "oneitis" diye bir kavram var onu araştır senin durumun şu an bu ben de aynı yoldan gectım 1.5 sene önce değiştim diyorsun daha yakışıklı olduysan olabilir ama sen isteyecek misin bu sefer
Bilmiyorum sanırım zaman göstericek ne zaman buluşursam tepkilerine bakıcam yani bana real de kanka diyemiyor yüzüme karşı sanalda da demiyordu ama demeye başladı bu konu üzerinde düşünüp mantıklı yoldan gideceğim ama yani kızın her şeyini her anısını şu an nerde ne yaptığını her şeyini biliyorum çıldırıcam artık
Daha kötü olcak
Kanka abla abi deme lazim olur birgun de
Bunu demeyi düşündüm ama yani ya geri teper ya da niye diys sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum eğer anlamamışsa ve bu cümlem ile anlarsa sıkıntıya girebilirim sanırım gerçekten üzgün olduğumda aklım çalışmıyor
Kardesim bu olay platonik ve bunun sonu gelmez boyle devam edersen nikah sahidi olursun.. sana kardes tavsiyesi dik dur ve soyle durusunu da bozma ne olacaksa olsun.. yok ben platonik severim dersen bilemem
Senin dediğin gibi yapmayı düşünüyordum bende ama bir şey soracağım friendzone dan çıkma ihtimalim var mı yani araştırdım yeni hobiler edin temasını arttır ve daha çok flörtleş yeni biri ol demek istiyor kısaca kızla zaten 2 aydır neredeyse hiç görüşemiyorum bunu fırsat değerlendirip bu saydıklarımı yapsam yine de bir umut var mı
O sekildede deneyebilirsin sana uygun olanini swn daha iyi bilirsin
Hem zaten kız benimle daha çok sanaldan konuştu diyebiliriz bu iyi bir başlangıç olur dediğim gibi real de o daha çok benimle ilgileniyordu açıkcası bu sefer ben de karşılık verirsem yeni bir halimle belki hala bir umut olabilir yani nasıl bağlandığımı anlatabilsem keşke kelimelerle ifade etmek mümkün değil
Demek ki seni kanka olarak görüyor
Artık kankasınız
şu an kanka demiyor normal ismimle hitap ediyor ve real de iken de böyle sanırım sanal da rahat hissettiği için bilmiyorum