Askerden geldikten sonra komşumuzun kızıyla evlendim. Toplamda 5 yıldır evliyim. Eğer doğru insanı bulursanız evlenin beyler. Gece acıkınca birlikte yemek yapıyoruz. Sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz. Doğru kadınla evlenirseniz evlilik çok güzel. Sakın bu siteden kız filan bakmayın, sosyal medyadan eş olmaz. Tavsiye ederim evliliği 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü evlenenler genelde sevdikleri için değil, evlenmek için evleniyorlar. Böyle olunca da anlaşamıyorlar. Ya boşanıyorlar, ya da sürekli kavgalı mutsuz bir evlilikleri oluyor. O yüzden de evliliği genelde kötülüyorlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. İlk önce doğruyu hak etmek gerekir. Bende evliliğin böyle bir şey olduğunu düşünüyordum. Yanılmamışım... Umarım gönlü güzel olan herkes hak ettiği kişiyi bulur. Mutluluklar hocam...
00 Yorumla
+1 yılçünkü herkes sevgili olduğu kişilerle evlilik hayali kuruyor ve sevgili olanlarda pek evliliğe sıcak bakmıyor haliyle de evliliğe ne gerek var deniyor açıklamaya sonuna kadar katılıyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ben hiç evlenmedim henüz 19 luk bir çıtırım ama ben de öyle düşünüyorum. Evlilikten illet edenler de sosyal zekası düşük, ilişki kurduğu insanı tanıyamayan vasat insanlardır bence. Benim muhatap kurduğum insanlar genelde zihnen çok kaliteli ve başı ortası sonu belli. Ama herifler gidiyor sırf çok güzel/ yakışıklı buldu şıp diye aşık oldu 2 cicim havası yaşadı diye evleniyor. Gerçi bir insanın zihnen hangi boyutta olduğunu anlamakta biraz eq işi, onların da suçu yok. Evliliğinden illet eden insanlar, kendilerinin o kişilere zıt çapraz tencere kapak olduğunu bir yerde kabul etmeli ama.
11 Yorumla- +1 yıl
Sömürmek için evlenenlerde var zıt olduğunu bile bile
+1 yılAdam 5 yıldır evliyim diyor, cicim ayları diyen var 🤣 daha yıl ile ayı ayırt edemeyenler eleştiri yazmaya çalışmışlar. Kızların çoğu Erkeklere erkeklik yapmaya çalışıyorlar ters tepincede "hiiiüüüğpğğ erkekler kötü 😢😭 hüğğğğğğ" 🤣 popülist niteliksiz bebeler
127 Yorumla
Soran+1 yılAllahına kurban olurum konuş, 😂
- +1 yıl
Gönder gelsinler 🤣
- +1 yıl
Ya bu soru soran kişinin burada işi ne
Çok mutlu olan kişi burada olmaz bi de evli
Bekarların hakkı burası - +1 yıl
Neden olmasın hep ağlıyanlar sızlayanlar yoldan aldatanlar sapıtanlar mı olacak. Bir kerede mutluluğunu paylaşan birisi olsun.
- +1 yıl
Alllaha şükür bi sıkıntım yok. ama sen evli olsan karın da burada olsa ve bu platformda cinsel soruların da sorulduğunu bilsen karın senin penis boyunu burada paylaşsa hoşuna gider mi
Evli mutluymuş bırak bu işleri 😂 - +1 yıl
Adam aşk ilişkilerinde paylaşmış tavsiyeler veriyor illaki cinsellikte karımın vajinası böyle karısıda kocamın penisi şöyle diye paylaşması mı gerek. Burada aseksüel gamerciler, ekonomistler bile var
Soran+1 yıl@Butterflysz Ah be çocuğum. Büyüyeceksin zamanla olgunlaşacaksın
- +1 yıl
Ergenliği bitiremedi 🤣
- +1 yıl
İşte her kesimden insan var bilemezsin karının burada gizli içerikten ne paylaşacağını
Evli mutlu aşık adam buraya gelip de bu ortamda karısının onu yanlış anlayacağını düşünecek incelikte olur ve burada takılmaz - +1 yıl
O halen küçük bir tırtıl daha kelebek olamadı 🤣
- +1 yıl
Demekki kendisiyle karısı baya iyi tanıyorlar birbirlerini adam buraya p*rno izlemeye gelmemiş sonuçta. Eee o zaman senin demene göre buradaki bütün evliler sorunlu tipler şu fenomenler modlar vs kim var artık
- +1 yıl
İkinize de acıyorum ahahahha 😂
- +1 yıl
Kendine acı hor gördüğün bir ortamda bulunacak kadar tezat ve bitiksin. Seni buradaki hepsi sorunlu diye addettiğin evlilere havale ediyorum. Neyseki ben bekarım evliler senin hakkından gelsin. Küçük tırtıl. Kelebek olunca bana yaz 🤣
- +1 yıl
Sorunlu demedim sen dedin onu
Önce algıla be demek istediğimi sonra konuşalım
Diyorum ki seviyorum şöyle aşığım böyle severim diyen kişi ya da olan kişi bu platformda olmaz anladın mı
Çok sevdiğin karın burada olsa insanın aşkı biter be
Düşünsene karın soru açıyor ahahah
Be genişş aile - +1 yıl
Hor görmüyorum da seviyorum burayı sorularıma renkli cevaplar geliyor bi nevi fikir alışverişi gibi
Benim sevmediğim nokta siz gibilerin buraya geliptr evliyim çok aşığım diye yalanları ne aşkı ya bi de demiş karım burada olduğumu biliyor insan karısını ya da kocasını buraya olduğunu bilip de o kişiliğe nasıl aşık olabilir bekarların hakkı burası bekar özgürdün
Şuraya en masum bile soru açsa bekar çünkü
Evlense bu defteri kapatacak - +1 yıl
Sen daha kategori ayrımını öğrenememişsin, herkesi cinsellik konuşuyor zannediyorsun buradaki her evliyi aldatacak biri arıyor zannediyorsun, böyle düzgün paylaşım oluncada komplekslerine ters olduğu için algıların kabullenemiyor. Sevmediği bir ortama istemeye istemeye gitmek kadar bitik bir genişlik yoktur
- +1 yıl
Sürekli zanlar üzerinden konuşuyorsun
Sen benim buradakiler hakkında düşüncelerimi nerden bilip de emin konuşuyorsun. sen benim fikirlerimin ne olduğunu nereden biliyorsun insanları yargılıyorsun kendi çıkarımlarına göre
- +1 yıl
Gördüğüme göre cahilsin
Alt seviye yani enpati sıfır kendi yargılarına göre insan yargılıyor - +1 yıl
Erkek kadın mı
Nerede gördün de
Daha doğrusu nerenden uydurdun
- +1 yıl
@Butterflysz ben mesela, 2 senedibu siteye bakiyorum, bir kisiyle ozel anlamda konusmadim. Bir kisiye bile telefonumu vermedim, ozele tasimadim sohbeti. Zwten nadir giriyorum , gi4digimde de aninda herkes cevap veriyor, o an fikir alabiliyorum ettafima anlatip soramadigim konularda. koca veya sevgili aramiyorum yani..
- +1 yıl
@uu4uj3hko algılama problemin var sanırım
Ben insanların burada olma amaçları ile ilgili fikrimi beyan eden bir şey söylemedim
Nereden vardın bu kanıya
Kendi kendine triplere giriyorsun
Soran+1 yıl@Butterflysz Kardeş Allah için bi git. Durmadan bildirim gelip duruyor. Manyak mısın nesin ya.
- +1 yıl
Tamam da kardeşim objektif ol bana neden tavır alıyorsun mantıklı konuştuğum için mi
Benden daha çok yorum yazan var
Cevap hakkı doğuyor
Bundan sonra cevap vermeyeceğim
Cevabı gereken şeyler yazmayın!!! - +1 yıl
@Butterflysz hakaret etme bence sosyal medyadan kimseye , tavsiye. Algilama problemin var neden diyorsun bana.. tane tane acikladigim icin mi? ikincisi burada evli adama, ne isin var burada diyorsun.. yani adam sanki buraya kadin aramaya gelmis gibi tavirlara giriyorsun. bu sebeple aciklama calistim herkesin o amacla burada olmadigini ama neyse.
- +1 yıl
Bunda o kafa yokya herkesi kendisi gibi aldatma meraklısı zannediyor ağzından çıkanın ne anlama geldiğinü bile bilmiyor çamur attığı ortamda bulunuyor her tarafı tutarsızlık bu kelebek olamamış zavallı tırtılın
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılNie burdan bakılmıyor onu anlamadım. Namuslu kızlar sadece reel de mi var? Yıl olmuş 2100 millet çöpünü uzay a döküyor. Kız internet e girdi die namussuz musun oluyor? Kız a namussuz etiketini yapıştırmak çok kolay. Peki erkek için ne demeli?
24 Yorumla
Soran+1 yılYok bu taktikle kız düşmez, az daha yalaman lazım dostum
- +1 yıl
Senin gibi karaktersiz olsam yalardım
Soran+1 yılBen senin gibi kızlara yalakalık yapmıyorum ki. Ne gerek var. Kendin ol bence
- +1 yıl
Yalaka olsam 5 yıllık evli olurdum :)
+1 yılEee sen komşunla evlendin diye sosyal medya kötü mü oldu şimdi, evlenmeden önce kim bilir kaç kızı kovaladın ve ayrıca buradı izdivaç sitesi değil zaten tartışma sitesi.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar izdivaç için burada çoğunlukla 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çevremde ki kızlar evlilik için çok masraflı sanırım bu yüzden bekar kalacağım kurban bayramın dan önce nişanlanan arkadaşım sadece nişan için 250 bin TL değerinde altın aldı o kadar para harcamak saçma alt tarafı evleniyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Ev parası gidiyor artık, harbiden buna evlenmek denilir 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılinanmayın :) evlilik çukuruna düşünce hayatınız kayıyor. biriyle kahvaltı ve yemek yapmak için hayatınızı karartmanıza gerek yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılValla ben çukur görmedim kral😄
- +1 yıl
çukur görmediysen sıkıntı büyük aslan.
+1 yıl"Sosyal medyadan kız bulmayın, bu siteden birini bulmayın. "diyen birinin bu siteyi kullanıyor olması ne tezatlık! 😂😂Keşke önce kendine baksan.
025 Yorumla
Soran+1 yılYalan mı söyleyeyim yani? Senden ve bu sitede ki diğer kızlardan eş mi olur? Şu yaptığın yorumdan bile belli yani karakterin. Ben doğruyu konuştum, zoruna gittiyse yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Agagaga 😂😂Beni sadece güldürüyorsun tanımadığın biri hakkında yorum yaparak.
- +1 yıl
Ayrıca milletle uğraşır gibi açıklama yaptığına bakarsak bence kimin karakterinde bir sorun olduğunu gayet ortaya koymuş oldun. 😂😂
Ve sen kimsin de benim zoruma gidecek? Ciddiye bile almadım. Deminden beri sadece gülüyorum. 😂😂Kendini bu kadar önemseme.
Soran+1 yılPek gülüyor gibi durmuyosun emin ol
- +1 yıl
Yüzümü görsen öyle demezdin. 😂😂Neyse, seni inandırmak zorunda olduğumu düşünüyorum. Dediğim gibi "Sen kimsin?" de böyle bir zorunluluk hissedeyim?
Soran+1 yılher şey yüz mü arkadaşım? Emin ol sende beni tanımıyorsun. Önyargılısın sadece
- +1 yıl
Ben, senin hakkında yorum yapmadım ama sen benim hakkımda yaptın. Kim önyargılı yaptığın yorumdan ve paylaşımından belli.
- +1 yıl
Tabii ki de yüz. İnsanın yüzüne bakarsan anlarsın yüz ifadesini.
Soran+1 yılBen senin yeteri kadar olgunlaştığını düşünmüyorum. Kendini ifade ederken ki kullandığın cümlelerden dolayı böyle düşünüyorum. O yüzden tartışmaya gerek yok. Bazı insanlar vardır, daima ben haklıyım kafasındadır ya hani. Gerek yok yani. Duvara anlat daha iyi
- +1 yıl
Olgun olmayan kim? Belli. Gelip dediği yaptığı uymayan, kendine bakmaktan aciz olup birine bakınca. Ayrıca anlaşamadığın kişiler demek ki sana göre olgun değil. Kurduğun cümleye bakınca bu anlaşılıyor. Hep bir çamur atma sevdası. Vah ki ne vah! 😂
- +1 yıl
Olan *
- +1 yıl
Ama bir konuda haklısın. Duvara laf anlatmak konusunda. Hadi bazı kişiler hariç desen en başından susardım. İstisna bile yokken asıl önyargılı olan belli oluyor. Hal böyleyken duvarın kim olduğu da belli.
Soran+1 yılBen senin cevabını özelden verirdimde, Allahtan özelin kapalı. Tamam neyse, sen haklısın arkadaşım
- +1 yıl
Tabii ki haklıyım. Görünen köy kılavuz istemez.
- +1 yıl
Bir tehditler, bir tehditler işime gelmeyen yorum yapınca. 😂😂
Soran+1 yılHayır tehditten değil. Herkese açık bir alanda tartışmak yerine özeline yazacaktım. Yazmak istediğim birtakım şeyler vardı. Yoksa seni benim tehdit etmem benim haddime değil. Asla o amaçla demedim. Bu arada evet haklı olan sensin. Gönlün rahat olsun
- +1 yıl
İşine*
- +1 yıl
Ne fark ediyor? Burası olsa ne olur?
Soran+1 yılÇok şey farkediyor😊
- +1 yıl
Buradan yürüyemiyor musun yoksa? Fark bu mu? 😂
Soran+1 yılHayır, sesli bir mesaj kaydettim. Konuyla alakalı birtakım şeyler anlattım. Burada kendi sesimi paylaşmak istemedim. Merak etme, dünyada sadece ikimiz kalsak yinede seni istemem. Tavırlarından dolayı.
- +1 yıl
Kendi tavırlarına bak önce
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Kendi kendine gülene ne diyorduk?
Soran+1 yılDeli diyorduk öğretmenim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden gizlisin sayın üye yoksa evli oldugun belli olmasına da hesabımdan kız kovalarım diye mi düşünüyorsun bu erkeklere güven olmaz yaa
12 Yorumla- +1 yıl
Hee sinek vızıldıyor bakıyorum 😂
- +1 yıl
Güzel noktaya değinmişsin, canım. 😊👏Zaten kendini bilmez biri olduğu açıklama kısmında yaptığı yorumdan ve bu siteye kendinin de üye olmasından belli.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. İşte kardeşim Doğru insan Dağlar kadar büyüklükte Samanın içinde ki iğne bu dönemde he tabi bulduysan dediğine inanıyorum keşke bizde diyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYav he he, geç bunları, bir sorun olsun büyük bir sorun ya da ayrılık aşamasında görelim sizi, şimdi her şey toz pembe ok🤣
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir her şey harika
Cevap sahibi+1 yıl15 sene sonra konuşalım
+1 yılBi güzel de becerdin mi tadından yenmiyo diyosun :)
00 Yorumla
+1 yıldogru kisiyle olunca gercekten cok guzel ama sosyal medyadan olmaz olayina katilmiyorum
00 Yorumlagelecekteki kocamın da benim icin aynı şeyleri söylemesi ümidiyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGercek hayata tanıdım sosyal medya da konustum ınsanla cok mutluyum sevgılıyız mantık evlılıgı yqpmıssın ask evlılıgı yqpıp. Cok mutlu olan ınsanlar vqr sosyal medya da tanısan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO dediklerini sevgili ilede yapıyorsun. Evliliğin güzelliğini anlatmak için saçma örnekler olmamış mı 🤣
00 Yorumla
+1 yılDoğru insan olduktan sonra her şey güzel gelir zaten. Mutluluğınuz katlanarak büyüsün, mutluluklarr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çok istiyorum şevkat dolu gözlerine bakıp sabahlamayı ama maalesef çevremde ısınabildiğim birisi yok sen şanslısın bulmuşsun mutluluğunun devamını dilerim darısı da bizim başımıza artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu siteden kız bakmayın diyor ama kendi mutlu evliliğine odaklanmayıp bu sitede takılıyor ilginç
11 YorumlaDoğru insan kaldı mı yahu?
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kalmadı mı?
Soran+1 yılNiye hocam ya bu kadar umutsuz olmanın nedeni nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah daim etsin. Ama sil burayı, KS'ye giren eş istemez kimse
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim biliyor bazen kontrol ediyor naptığımı kötü bişey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman. Tek sen mi güzel kullanıyorsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan sevgili olduğum eşimle bu soruya denk geldik adam beni boşamaya gidiyor mutlu musun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Serenay78 heee
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel bence nafaka tazminat ile hayatı kurtulur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişiyle olursa evlilik dünyada cennet gibidir. Yanlış kişiyle olursa kabus.
00 YorumlaSen cok cahilsn belli mantik evlilihi yapmissn boş yapiyon aşkın şeyi olmaz ask heryerde sanaldan cok güzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDedi ve kızlar soruyoru kullanmaya devam etti 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılKarımın haberi var 😂
Kaderin nerden nasıl vuracağını kimse bilemez Allah dışında. her şey nasip kısmet...
00 Yorumla
+1 yılGece birlikte yemek yapip sabah birlikte kahvalti yapmak mi yani evliligi guzel yapan sey
00 Yorumla
+1 yılEvlilik güzeldir tabi doğru kişiyle evlenilirse
00 YorumlaAllah arttırsın mutluluğunuzu
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim darısı başına
+1 yılHmm tanıdık olsun diyorsun yani
03 Yorumla
Soran+1 yılÇevrenizden ailenizin veya sizin tanıdığınız birisi olsun kardeşim. Öyle KizlarSoruyor sitesinden, instagramda story atan kızdan eş olmaz. Şiddetle uyarıyorum
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
İlk defa böyle doğruyu söyleyen kullanıcı görüyorum .
Bir gereksiz daha.
Engelle gitsin.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş hayalini yazmış xD
11 Yorumla- +1 yıl
Senin hayalin olmasın
+1 yılMutluluklar dilerim💙
00 YorumlaSonunda bir adamın var oldugunu gördük
00 Yorumla
+1 yılVay beee bilmiyorum ki nasıl djdbnff
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hım hayırlısı olsun artık
00 YorumlaBende birlikte yemek yapacağım bir insan istiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş sevimli
- +1 yıl
Aynen öyle ponçik kız
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGizlediler
00 Yorumla
+1 yılRuh eşini bulmuşsun o yüzde güzel
00 Yorumla
+1 yıl👏👏👏👏 haklısın, mutluluklar
00 YorumlaEvlilikte dengini bulmak güzel bişey..
00 Yorumla
+1 yılCicim ayları başlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 ve 15. yilda görcem ben sizi 🙃
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik, cicim ayı dediler. 1-2 sene sonra görürüz dediler. Noldu sorun yok dedim, hele bi 4-5 sene olsun öyle gel dediler e oda oldu. Yani bunun yılla ilgisi yok. Annem 51 babam 55 yaşında. Hala el ele gezerler.
Cevap sahibi+1 yılÇalkantılı dönemler belli yıllarda oluyor onu demek istemedim , evlilik belli bir süre sonra sinaniyor, insanlar değişiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde böyle söylerdi hep
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne dedi
+1 yılbende komşu kızıyla evlenmem mesela..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol diye buna derim ben. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuyandami gördün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah mutlu etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenginizi bulduysanız ne güzel mutluluklar
00 YorumlaEvliysen burada ne işim var kardeş
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi
+1 yılNe işin var peki sosyal medyada beyefendi
13 Yorumla
Soran+1 yılSen koca mı arıyorsun hanımefendi
- +1 yıl
Hadi ben bekarur hakkım var aramaya sen sosyal medyaya çamur atıp niye dolanıyorsun o çamurda
Soran+1 yılSenin zoruna giden ne
Dimi hergün s2şiyonuz kjkjkjkj
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbee
+1 yılhı hı
00 Yorumla
+1 yılTrollll
00 YorumlaÖnümde uzanmış kumsal misali 😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyimiş
00 Yorumla
+1 yıluyum nasıl
00 YorumlaMutluluklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurcu ney
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde kaç yaşında evlendiniz
Soran+1 yılİkimizde kova burcuyuz
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında evlendiniz
Soran+1 yılEşim 19 ben 21 yaşındaydım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu sitede ilk defa adam gibi adam görüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliliğin bu kadar güzel bir şey olduğunu neden söylemediler 🥰?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler