Yardım edin çok dua edicem kafam bulandı?

1.5 senelik evliliğim eşimin iktidarsızlık prombelimden dolayı bitecek ben annemler geldim burdayım tiktok fake hesabım vardı ordan bana yazdı bu şahıs beni merak etti yüzümü göstermiyordum yüzünü merak ettim yazdı bende yüz değil huy önemli dedim neyse ordan başladı konuşma çok zekisin falan filan sonra gerçek ismimi ve resmimi istedi boşanma aşamasında olduğumu söyledim avukat kendisi yaptığımız yanlış bişey diyemiyorum filan yazdı sonra resmimi attım Allah belamı verdi yazdı sonra neden yazdım sence neden yazdı sonra konuşmayalım istersen yazdım konuşuyoruz ya yazdı sonra tatile gitti bu durumu iyi kızlAr etrafında baya neyse orada hastalandı gece mesajlaştık baya romantikti gel yanıma filan öp boynumu saçımı okşa sev beni filan benimde hoşuma gitti sonraki gün günaydın uyuyakalmışım yazdı bende günaydın yazdım yanıma gel yazdı bende iyi alıştın dedim sonra bu dönüşte kaza yaptı ondan sonra görüldüler başladı yazmamalar başladı resim atıyorum iltifat Bile etmedi video attım izledi izlediği halde sadece izledim yazdı sonra in misin vin misin attığın fotoğraftaki kızda sen değilsin sana inanmıyorum yazdı bende ispatladım amacın ne yazdı bana davayı at yazdı attım bizi öldürsünler mi ne istiyorsun yazdı amacın ne yazdı seni seviyorum yazdım ruh hastasımısın yazdı tamam sus bitsin dedim bu trip niye yazdı resim at yazdı resim attım hep filtreli yazdı normal at yazdı attım sonra sen at dedim çalışıyorum yazdı güven anlaşmalı yazdım tamam yazdı sakin ol yazdım tamam yszdı napıyorsun yazdım çalışıyorum yazdı kahve attım gel içelim hahaha içmem yazdı dışarı gidiyorum hahaha git yszdı sonra resim ve video attım görüldü attı ve ben buna yazdım konuşmak istemiyorum doğru değil boşanmadan korkularını anlıyorum dedim senin fikrin ne fikirlerini önemsiyorum fikir beyan et dedim beyin fikri beyan ediyorum dedi bende anlamadım yazdım ne fikri yazdı sonra görüldü attım ben anlamadım ne demek istediğini bende buna dedim ki konuşmayı kuzenim yapmış ben çoktan bitirdim doğru bulmadım konuşmamızı ortak grubumuz var ordan resimlerimi atmış benim iznim olmadan seninle konuşmuş şifresini biliyor yazdım özür dilerim onun adına ben biriyle konuşmak değil görmek istemiyorum yazdım hesabı kapattım yedimi sizce bunun amacı ne korkuyor mu yoksa sevmiyor mu bahane mi yoksa seviyor ama korkuyor mu yardım edin yoruldum:) okuduysan teşekkür ederim 🙏🏼

Güncellemeler
+1 yıl
Boşanma olunca kendi hesabımla yazayım mı?
Yardım edin çok dua edicem kafam bulandı?