Bi erkek niye böyle yapar.
Üstelik boyun bana yakın sevindim, Dürüst olman beni daha çok tatmin ediyor falan demisligi de var
Bi erkek niye böyle yapar.
Üstelik boyun bana yakın sevindim, Dürüst olman beni daha çok tatmin ediyor falan demisligi de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseye güvenme. Hele ki iki güzel laf edene tekmeyi anında bas
Haklisin.
Yukarı da bir yorum yapılmıştı. Altına biraz daha detaylıca yazdım
Size zahmet okuyup bir akıl verir misiniz
Anlaşırım kadarıyla 1 aydır konuşuyorsunuz yanlış miyim
Evet ilk kez 2 temmuzda ınsta da daha önce görmüş olduğu storylerime ard arda begeni atti. 10 temmuzdan beride arada yazisiyoruz
Kanks tek tavsiyem uzaklaş
O kadar mi kotu sence. bende ilgisi var mı düşünmüştüm 🙄🙄
Valla kanks ilgisi varsa da sana değil başka şeyedir o
Ayyyy ya çok kötü bu. Hayır bisey değil o tarz bi muhabbetimde olmadı.
Ya bu erkekler var ya cok fenalarrr
Bi de bize fena diyolar kendilerine baksalar keske
Bisey değil hoslanmistimmm
Kanks biz hoşlanırız zaten onların kafa farklı çalışıyor ama
Foto dışında da görmedi hiç.
Daha önce de instagram da gördüğü fotolara sonra beğeni attı
Şimdi de her 3story me beğeni atiyor
Ilginç ya degisiklerr
Öyleler
Dalga geçiyor bildigin
Aşağı da biraz daha detaylı attigim bir yorum. Rica etsem ona bi bakabilir misiniz
Düşüncenizi merak ediyorum da
Bağlama taktikleri
Bir aydır konuşuyoruz toplamda 4 5 kez. Flört durumu da yok yani.
Kafanı karıştırıyor bence bu çocuk
Ya biz bunla ilk geçen Temmuz da konuştuk
Gece yarısı yazdı. Hatta bira şişesi masa üstünde foto atıp mekana kavuştum yazdı. Ikinci konuşmamızda iş için bir yere gitmişti pek tat yok otel odasında içiyorum dedi bira şişesi yatakta duvara yaşlanmış halde fotosunu çekip atmıştı.
Daha sonra ki konuşmamızda boyumu sordu söyledim iyi sevindim yazdı neden dedim. Bana yakınsın ve kısa değilsin dedi. Sonra bir emoji attım bu benim fesatlık yapınca kullandığım emoji dedi bn de söylediğin iyi oldu yazdım emoji attım. Bak ben açıkça söylüyorum napim dürüstüm ama senden de aynı şeyi bekliyorum dedi bende ben iyi niyetli şeffaf göründüğüm gibi biriyim yazdım emoji attım. Neye göre kime göre ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı.
Daha sonra büyük duruyorsun demiştim biraz konuştuk en son iyisin ya yazıp emoji attım Neye gore kime göre dedi bende ama sen hiç tatmin olmuyorsun ki Yazdim.
Aslında o kadar zor değil dürüst olman benk daha çok tatmin etti yazdı
Daha sonralarda hep normal konustuk
Hmm cinsel şeyler istiyor olabilir
Hiç öyle bir konu açmadı ama bilmiyorumda açıkçası. Aynı yerdede yaşıyoruz yani aileler de ismen de olsa birbirini bilir. Bu nedenle seks olmayacağını bilir herhalde diye düşünüyorum sonra da diyorum bu bir erkek (:
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!